زراعة الأسنان عند كبار السن
ایمپلنت دندان در سالمندان یکی از رایج ترین راه هایی است که سالمندان بتوانند با لذت به غذا خوردن و سایر موارد مربوط به دهان خود، بپردازند. مقال اليوم على موقع الدكتور حسين بورجيان افضل دكتور اسنان تجميلي في اصفهان التي جمعت لكم أعزائي. ایمپلنت دندان در سالمندان را مورد بررسی قرار خواهد داد.
همان طور که می دانید ایمپلنت یکی از درمان هایی است که برای بازیابی دندان های از دست رفته انجام می شود. بازیابی به آن معنی عام که نه؛ ولی ایمپلنت ها معمولا گزینه های خوبی برای جایگزینی دندان هایی هستند که از بین می روند و از آن ها چیزی جز حفره ی خالی باقی نمی ماند. به طور کلی ایمپلنت دندان در سالمندان روشی نوین برای حفظ استایل دهانی سالمند است که استفاده از آن نیز شرایط خاص خود را می طلبد. در ادامه برایتان از ایمپلنت دندان در سالمندان بیشتر خواهم گفت. لطفا بنده را تا انتهای مقاله همراهی نمایید.
میزان امکان ایمپلنت دندان در سالمندان
موارد مختلفی در سنین مختلف می تواند باعث شود که شما دندان های خود را از دست بدهید. اما چیزی که بسیار واضح می باشد، رده سنی میانسالی و سالمندی است که معمولا افتادن دندان ها و بی دندان شدن در این رنج سنی بیشتر از پیش اتفاق می افتد. افتادن دندان به تعداد زیاد و بی دندانی، تاثیر زیادی بر روی زیبایی افراد دارد. افتادگی پوست فک و دفرمه شدن صورت، یکی از مهم ترین مواردی است که طی افتادن دندان برای سالمندان رخ می دهد. معمولا این موضوع برای سالمندان سخت بوده و دوست دارند. که وضعیت صورتشان به حالت نرمال و عادی برگردد و علاوه بر این مشکل جویدن غذا و خوردنی ها و حتی صحبت کردن هم از موارد فراموش نشدنی در سالمندان بی دندان است. معمولا در این مرحله هیچ راهی برای ترمیم دندان ها وجود نداشته و باید برای آن ها جایگزین گذاشته شود.
استفاده از پروتزهای دهانی
یکی از رایج ترین درمان ها برای برطرف کردن مشکل بی دندانی سالمندان، استفاده از پروتزهای دهانی است. پروتزهای دهانی یک سری بافت پلاستیکی شبیه دندان هستند. که توسط یک بافت لثه مانند و به رنگ لثه به یکدیگر متصل شده اند. این پروتزها متحرک هستند و سالمند هر موقع که بخواهد می تواند. آن ها را از دهان خود خارج کرده و دوباره داخل دهان بگذارد. تا اینجای کار هیچ مشکلی با نصب پروتز دندان وجود ندارد. اما مشکل از جایی شروع می شود که بر اثر کهولت سن، لثه ها تحلیل رفته و دیگر پروتز دهانی در جایگاه خود فیکس باقی نمی ماند.
لق خوردن پروتز دهانی معمولا مشکلات زیادی را به وجود می آورد و کار به جایی می رسد. که ممکن است پروتز از دندان جدا شود. از این رو پزشکان پیشنهاد می کنند. که به جای استفاده ی یکدست از پروتزهای دهانی، چند پایه ی ایمپلنت بر روی لثه ها قرار گرفته و سپس دندان های مصنوعی بر روی آن ها فیکس شوند. به این ترتیب دیگر مشکل افتادن و یا لق شدن دندان های مصنوعی برای سالمند وجود نداشته و سالمند می تواند به راحتی از دندان های جدید خود برای غذا خوردن، جویدن، صحبت کردن و … استفاده نماید.
الدقة العلمية للمواد المنشورة أعلاه ، مع استشارة المريض الشخصية مع الأستاذ الدكتور بورجيان نفسه يجب أن تتم الموافقة عليها من قبلهم.
طرق من التواصل مع مركز طب الأسنان التخصصي بنجم
صفحة انستغرام للدكتور حسين بورجيان افضل دكتور اسنان في اصفهان
المحتوى المقترح :
بررسی مشکلات و عوارض کامپوزیت دندان
بررسی انواع روش های کاشت دندان
نکاتی مهم برای پیش از لمینت کردن دندانها