بررسی علل از بین رفتن تاج دندان

از بین رفتن تاج دندان | أفضل طبيب أسنان في أصفهان - أفضل جراح لثة في أصفهان - أفضل طبيب أسنان تجميلي في أصفهان | د. حسين بورجيان

علل از بین رفتن تاج دندان

در ادامه این مطلب سایت دکتر حسین برجیان علل از بین رفتن تاج دندان را مورد بررسی قرار می دهیم. تاج دندانها ممکن است به دلایل مختلفی از بین بروند یا آسیب ببینند.

برخی از دلایل از بین رفتن تاج دندان عبارتند از:

تسکین:

تسکین یا تخریب المينا، می‌تواند در اثر عوامل مختلفی مانند تسکین‌های باکتریایی، خوراکی‌های اسیدی، یا ناشی از أمراض اللثة يكون. این مسائل می‌توانند منجر به تخریب تدریجی تاج دندان بشوند.

ترمیمات ناکامی:

ترمیمات دندانی مانند کراون یا پل، ممکن است به دلیل ناکامی در اجرای ان یا ناسازگاری با دهان، از بین بروند. اگر ترمیمات به طور صحیح انجام نشوند یا برای دندان متناسب نباشند، ممکن است نیاز به تعویض داشته باشند.

تصادفات:

آسیب دیدن تاج دندان گاهی می‌تواند ناشی از تصادفات و ضربه‌های مستقیم به دندان باشد. این ممکن است باعث شکستگی، ترک خوردن و یا از بین رفتن تاج دندان بشود.

از بین رفتن تاج دندان | أفضل طبيب أسنان في أصفهان - أفضل جراح لثة في أصفهان - أفضل طبيب أسنان تجميلي في أصفهان | د. حسين بورجيان

أمراض اللثة:

بیماری‌های لثه مانند تورم اللثة یا پیریودنتیت (آسیب به بافت‌های پشت لثه) می‌توانند باعث تخریب تاج دندان بشوند.

تخریب ناشی از سایر بیماری‌ها:

برخی بیماری‌های دیگر مانند اریتم مولار (یک نوع التهاب دندان) یا بیماری‌های متابولیک می‌توانند باعث اسیب و از بین رفتن تاج دندانها بشوند.

انجام فرآیندهای تخصصی:

فرآیندهای تخصصی مانند انجام برخی از جراحی های دندانی یا اقدامات ارتودنسی که ممکن است تاج دندان را تحت تأثیر قرار دهند و در بعضی موارد، این تغییرات ممکن است به از بین رفتن تاج منجر شوند.

با توجه به دلایل مختلفی که گفته شد ممکن است تاج دندان از بین برود و یا اسیب ببیند، مراقبت دندانی منظم، نظارت پزشک دندانی و درمان‌های به موقع در صورت نیاز، از اهمیت بالایی برخوردارند.

امکان خروج خود به خود ریشه باقی مانده دندان

ریشه دندان به احتمال زیاد به خودی خود بیرون نمی آید. همچنین نگه داشتن بخشی از دندان مرده هم ایده خوبی نیست. زیرا باکتری‌هایی که از دندان مرده تراوش میکنند می‌توانند پخش شوند و روی دندان‌های دیگر یا حتی بر روی لثه‌ها یا حتی خود فک نیز تأثیر بگذارند. با توجه به خطرات گفته شده، اگر فکر می کنید دندانی شکسته، ریشه آن هنوز باقی مانده و در لثه است بهتر است که این موضوع را با دندانپزشک خود مطرح کنید. این چیزی است که باید فوراً نسبت به رفع آن اقدام نمایید.

روابط مفيدة:

افضل دكتور اسنان في اصفهان _ أفضل جراح لثة في اصفهان - افضل دكتور اسنان تجميلي في اصفهان

طرق التواصل مع مركز طب الأسنان التخصصي بنجم

أفضل طبيب أسنان في أصفهان في العيادة 24 _ علاج أمراض الفم والفكين والوجه في العيادة 24 _ أمراض اللثة في العيادة 24

شاهد صفحة الانستغرام الرسمية للدكتور حسين برجيان.

أفضل طبيب أسنان في أصفهان عند دكتور أوف _ أفضل جراح لثة في أصفهان عند دكتور أوف _ أفضل طبيب أسنان تجميلي في أصفهان في دكتور أوف


المحتوى المقترح:

التحقيق في مدى انتشار عيوب مينا الأسنان

الإلمام بتحجيم الأسنان العميقة

تشخيص وعلاج جذور الأسنان المتبقية

کاهش درد دندان به عصب رسیده

اترك تعليقا

09335810446

للحصول على موعد طب الأسنان (داخلي 4)

تبوك: اصفهان ، تقاطع حكيم نظامي

جنب بوش، مجتمع نجم، ط2

قناة جهاز طب الأسنان

جراحة اللثة بالليزر والزرع

H.borjian@yahoo.com

ارسل بريد
خطأ: المحتوى محمي !!
هل لديك اي سؤال? الدردشة على WhatsApp