علل اهمیت کاشت مینی ایمپلنت چیست؟
از زمان های قدیم، یافتن بهترین راه برای جایگزینی دندان های از دست رفته یک چالش بوده است. پیش از این، پروتز متحرک روش استاندارد جایگزینی دندان های از دست رفته بود. علم، فناوری و محققان گزینه هایی را برای مراقبت بهتر از دندان ها و درک سلامت دهان و دندان ارائه کرده اند که منجر به راه حل هایی برای اکثر مشکلات دهان می شود. بازسازی دهان شامل بازیابی فرم طبیعی، عملکرد، زیبایی، راحتی، گفتار و سلامت است. استئواینتگراسیون به کانون ایمپلنتولوژی مدرن تبدیل شده است، که منجر به معرفی و اصلاح ایمپلنت شکل ریشه استخوانی شده است. قطر ایمپلنت های موجود از 1.8 میلی متر در مینی ایمپلنت تا 7 میلی متر متغیر است. في مقال اليوم موقع الدكتور حسين برجيان افضل دكتور اسنان في اصفهان به بررسی علل اهمیت کاشت مینی ایمپلنت خواهیم پرداخت. ابقى معنا.
تعریف مینی ایمپلنت
مینی ایمپلنت یک زرع الأسنان است که با قطر کاهش یافته (أقل من 3 مم) و طول کوتاه تر اما با مواد زیست سازگار مشابه در مقایسه با ایمپلنت های دندانی استاندارد ساخته می شود. مینی ایمپلنت ها دارای قطر کاهش یافته (أقل من 3 مم) هستند، در حالی که ایمپلنت های با قطر باریک/معمولی معمولا قطری بیشتر از 3 میلی متر دارند. بنابراین، استفاده از مینی ایمپلنت ها برای حفظ اوردنچر، استفاده از تکنیکهای جراحی کمپیچیدگی را امکانپذیر میسازد، زیرا قطر کاهش یافته ایمپلنت اجازه میدهد آن را در مناطقی با ضخامت استخوان کم قرار دهد. این ایمپلنت ها با ثبات فوری، نرخ بقای بالا، از دست دادن استخوان حاشیه ای مطلوب، ناراحتی کمتر پس از عمل و افزایش رضایت و کیفیت زندگی بیماران مرتبط هستند.
این مطلب را نیز مطالعه کنید: ما هي اسباب اضرار السكري بالأسنان؟
چگونگی کاشت مینی ایمپلنت
برنامه ریزی قبل از عمل شامل جمع آوری اطلاعات تشخیصی است. یک اشعه ایکس پانوراما حداقل نیاز است، سی تی اسکن پرتو مخروطی برای برنامه ریزی سه بعدی به ویژه در مواردی با برجستگی های بسیار باریک توصیه می شود.
بالا بردن فلپ یا بدون فلپ هر دو امکانپذیر است ؛ در صورت وجود عرض کافی برجستگی استخوانی، یک تکنیک ایمپلنت بدون جراحی بوسیله فقط یک مته پایلوت امکان پذیر است. با این حال، هنگامی که یک برجستگی باریک از بافت نرم گسترده وجود دارد، جهت ایمپلنت در لثه تحلیل رفته یک فلپ حداقل (برش کرستال) برای نمایان شدن استخوان توصیه می شود. اینکار امکان قرار دادن دقیق ایمپلنت ها را در زاویه صحیح در استخوان فراهم می سازد.
سیستم مینی ایمپلنت دندانی از طراحی پیچ رزوهای خود ضربهگیر استفاده میکند و از روش جراحی کم تهاجمی استفاده میکند. برای استئواینتگراسیون موفق و میزان موفقیت بالا، پایداری اولیه مینی ایمپلنت مهم است و به کیفیت استخوان، طراحی ایمپلنت و تکنیک جراحی مورد استفاده بستگی دارد.
صفحة انستغرام للدكتور حسين بورجيان
شکست پروتز متحرک فک بالا با تکیه گاه مینی ایمپلنت به زاویه ی قرارگیری ایمپلنت های فک بالا، مخاط جونده ضخیم که نیاز به اباتمنت های ایمپلنت طولانی تری دارد، و عدم توازی ایمپلنت ها که باعث ایجاد ریزحرکت می شود، نسبت داده می شود. لاستیک های نگهدارنده اوردنچر مینی ایمپلنتی لازم است که به صورت دوره ای تعویض شوند. گشتاور 35 نیوتن بر سانتی متر در هنگام کاشت ایمپلنت های دندانی کوچک با کمک آچار ایجاد می شود.
برای جلوگیری از شکستگی ایمپلنت و از دست دادن استخوان ناشی از اضافه بار در اطراف ایمپلنت، لازم است که پروتز کامل متحرک متحرک با پشتیبانی از ایمپلنت مینی را به صورت دورهای تنظیم کنید و تنظیمات اکلوزال را برای توزیع مناسب نیرو و حرکت انجام دهید. مراحل ایمپلنت شامل روش زیر است:
سوراخ فرضی چپ و راست با یک مارکر پوستی داخل دهانی مشخص می شود. برجستگی در 7 میلی متر جلوی سوراخ فرضی مشخص شده است تا دیستال ترین اندازه ایمپلنت را نشان دهد. این منطقه ایمنی شامل یک حلقه قدامی 3 حتى ال 5 میلی متری بالقوه و یک حاشیه امنیتی 2 میلی متری است.
اهمیت مینی ایمپلنت
با وجود این معایب، نیاز به مینی ایمپلنت به ویژه در بین بیماران بی دندان به دلیل موارد زیر افزایش خواهد یافت:
- افزایش نیاز به دندان مصنوعی کامل
- افزایش هزینه ایمپلنت های استاندارد
مسائل مربوط به دسترسی به مراقبت دهان، به ویژه در میان بیمارانی که از نظر اقتصادی محروم هستند و بیمارانی که برای پروتزهای فک و صورت نشان داده شده اند.
بیمارانی که از نظر پزشکی در معرض خطر هستند و ممکن است کاندید اعمال جراحی سنتی یا روشهای بزرگ کردن برجستگی استخوان نباشند.
استفاده از مینی ایمپلنت به عنوان ایمپلنت موقت برای حمایت از پروتز در مرحله بهبودی ترمیم پروتز ایمپلنت.
به عنوان جایگزینی برای ایمپلنت های استاندارد، زمانی که فضای ناکافی و استخوان محدود در دسترس باشد، می توان یک روکش دندان منفرد دائمی با پشتیبانی از ایمپلنت کوچک قرار داد
افزایش علاقه به دندانپزشکی ایمپلنت در بین دندانپزشکان عمومی
ماندگاری مینی ایمپلنت
شواهد فعلی باید با دادههای بالینی موجود در مورد بقای مینی ایمپلنتها برای درمان قطعی پروتز بررسی و ترکیب شوند. عوامل زیر بر موفقیت بالینی مینی ایمپلنت تاثیر می گذارد:
- طراحی مینی ایمپلنت: بهبود شکل ایمپلنت، الگوهای باریک و پردازشهای سطحی منجر به افزایش پایداری اولیه و یکپارچگی استخوانی سریعتر میشود.
- اندازه مینی ایمپلنت بر ناحیه جوش خوردن احتمالی در استخوان ها تأثیر می گذارد.
- پایداری اولیه مطلوب و نیروهای جونده به طور قابل توجهی بر موفقیت مینی ایمپلنت تأثیر می گذارد.
- تعداد و موقعیت مینی ایمپلنت در داخل پروتز بر نیروهای وارد بر استخوان اطراف ایمپلنت تأثیر می گذارد.
- توزیع تنش تحت تأثیر قطر و شکل ایمپلنت همراه با جهت بار است.
انتباه :
- صحت علمی این مطلب برای باید با مشاوره حضوری بیمار با جناب دکتر برجیان تایید گردد.
- تتم إدارة هذه المقالة ونشرها من قبل مسؤول الموقع.
طرق التواصل مع مركز طب الأسنان التخصصي بنجم