Common factors in dental implant loosening

Common factors in dental implant loosening | The best implant in Isfahan

بررسی عوامل شایع در لق شدن ایمپلنت دندان

Today's article on Dr. Hossein Borjian's website The best implant specialist in Isfahan which is compiled for you dear readers. به بررسی و مطالعه عوامل شایع در لق شدن ایمپلنت دندان خواهیم پرداخت.

التهاب لثه اطراف ایمپلنت

التهاب لثه اطراف ایمپلنت یا پری ایمپلنتیتیس که یکی از رایج ترین بیماری های لثه پس از Implantation of dental implants است می تواند یکی از دلایل لق شدن ایمپلنت باشد. در صورت تشخیص فوری و رعایت کردن بهداشت دهان و دندان و مصرف آنتی بیوتیک، امکان حفظ ایمپلنت وجود دارد. اما؛ اگر التهاب لثه افزایش یابد، پزشک به ناچار ایمپلنت را خارج کرده و پس از درمان محل مورد نظر و پایه ایمپلنت جدیدی را خواهد کاشت.
پس مشکل لق شدن ایمپلنت می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. در صورت مواجه شدن با آن لازم است با دندان پزشک خود تماس گرفته و در نزدیک ترین تاریخ به او مراجعه کنید.

تحلیل استخوان فک اطراف ایمپلنت

یکی دیگر از دلایل لق شدن ایمپلنت، تحلیل استخوان اطراف ایمپلنت است که یعنی یا کاشت ایمپلنت ناموفق بوده یا پایه ایمپلنت در جوش خوردن به استخوان فک دچار مشکل شده است. درصورتیکه بیمار نیاز به پیوند استخوان داشته باشد و جراح بدون توجه به عدم تراکم کافی استخوان فک اقدام به کاشت ایمپلنت نماید؛ احتمال تحلیل استخوان پس از کاشت پایه ایمپلنت و درنتیجه لق شدن ایمپلنت بسیار بالا است.

Suggested content : Treatment methods after dental implant loosening

وارد آمدن فشار یا ضربه روی ایمپلنت

اگر به هر دلیلی در هفته های اول پس از کاشت ایمپلنت ضربه ای به آن وارد شود، فشار وارده بر استخوان فک پس از کاشت ایمپلنت افزایش خواهد یافت. بدن هم در پاسخ، پیوندهای استخوان های اطراف ایمپلنت را از بین خواهد بود. اگر ضربه ای به دندان طبیعی خود وارد شود و ریشه یا رباط پریودنتال از جای خود تکان بخورد، موجب آزاد شدن سلول هایی که استخوان ریشه را تشکیل داده اند می شود و سلولها مجددا رشد می کنند تا فضای خالی را پر کنند. اما پس از کاشت ایمپلنت ریشه ای وجود ندارد که دوباره رشد کند در نتیجه مشکلی به نام لق شدن ایمپلنت به وجود خواهد آمد.

کاربرد ها و مزایای جراحی ایمپلنت دیجیتال چیست؟ | The best gum surgeon in Isfahan

لق شدن تاج دندان

یکی از دلایلی که موجب احساس لق شدن ایمپلنت می شود لقی تاج دندان ایمپلنت است. لق شدن تاج دندان یا پروتر دندان مصنوعی که پایه ایمپلنت قرار گرفته و ظاهر دندان طبیعی شما را دارد؛ مشکلِ بزرگی نیست اما اگر پیش آمد، باید توسط پزشک معاینه شود. معمولا با محکم کردن پیچ، لقی تاج دندان برطرف می شود در غیراینصورت تاج دندان مصنوعی باید تعویض شود.

پس اگر تاج دندان شما لق شد، حتما باید به جراحی که ایمپلنت شما را کاشته مراجعه کنید. اگر تاج دندان بطور کامل خارج شده، آن را گم نکنید. چون ممکن است به تاج جدیدی نیاز داشته باشید و ساخت تاج جدید باید به شکل همان پروتز دندان قبلی باشد و گم کردن آن می تواند برای شما گران تمام شود؛ چون تمام مراحل طراحی باید مجددا انجام گیرد. اگر تاج دندان ایمپلنت به طور کامل در آمد آن را دور نیاندازید! همانطور نگهداشته و سریعا به پزشک خود مراجعه کنید.

شاید پزشک برای جلوگیری از آسیب دیدگی بیشتر ایمپلنت آن را تعویض کند اما در شرایطی فقط تنظیم پیچ و محکمتر کردن اباتمنت مسئله را حل می کند ودیگر مشکل جویدن یا خوردن غذا برای بیمار وجود نخواهد داشت. پروتز دندان مصنوعی تعویض شده دیگر مشکلات قبلی را نخواهد داشت و به مراتب محکم تر و کاربردی تر از قبل خواهد بود.

 

Dr. Hossein Borjian's Instagram page

عدم وارد شدن ضربه به ایمپلنت لق شده

مطمئنا می دانید که دندان طبیعی شما هم می تواند در جای خود تکان بخورد. چون روی اهرمی بهن ام رباط پریودنتال قرار گرفته که کمی انعطاف پذیر است. لغزشِ حتی یک صدم اینچ دندان هم می تواند از علائم بیماری لثه باشد. اما ایمپلنت ها نباید تکان بخورند. بر خلاف دندان طبیعی که روی Periodontal ligament قرار گرفته، ایمپلنت ها در استخوان فک کاشته می شوند که همین جوش خوردن با استخوان، امکان لغزش را از بین می برد. اگر لغزشی در ایمپلنت مشاهده شود، نشانه آسیب دیدگی استخوانِ اطراف ایمپلنت است.

tip :

  • The scientific accuracy of the above published material should be confirmed by the patient's personal consultation with Dr. Borjian.
  • This article is managed and published by the site admin.

Ways of communication with the specialized dental center of Najm


Leave comment

09335810446

For a dental appointment (Internal 4)

Address: Isfahan, Hakim Nizami intersection

Next to Bush, Najm community, 2nd floor

Dental apparatus channel

Gum surgery with laser and implant
error: Content is protected !!
Do you have any question? Chat on WhatsApp