التدابير اللازمة عندما يكون حشو الأسنان فارغا

التدابير اللازمة عندما يكون حشو الأسنان فارغا | افضل دكتور اسنان تجميلي في اصفهان

بررسی اقدامات لازم هنگام خالی شدن پرکردگی دندان

در برخی موارد امکان دارد پس از ترمیم دندان پرشدگی دندان شما خارج شود. في مقال اليوم موقع الدكتور حسين برجيان افضل دكتور اسنان تجميلي في اصفهان اقدامات لازم هنگام خالی شدن پرکردگی دندان را مورد بررسی قرار می دهیم.

برای درست کردن آن روش های زیادی وجود دارد. دلایل مختلفی برای بیرون آمدن پرشدگی دندان از جای آن وجود دارد. برخی از این علت ها بر اثر داشتن عادت های بد و در برخی موارد ممکن است که پرکردگی دندان به دلیل بروز حادثه ای بیرون بیفتد. گاهی نیز با گذشت زمان پرشدگی از جای خود در می آید. هنگامی که پرشدگی دندان شما از جای خود کنده یا لق شده است نشانه هایی را تجربه خواهید کرد.

  • دندان در قسمتی که پرشدگی وجود دارد دچار درد می شود.
  • امکان دارد که یک حفره یا شکاف قابل توجه در دندان به وجود بیاید.
  • نسبت به سرما و گرما حساسیت بالایی پیدا می کند.
  • وجود مواد سفت در دهان که ناشی از شکستگی پرشدگی دندان ها است.

جدای از اینکه نوع پرشدگی دندان شما چیست یا دلیل افتادن آن چه چیزی است، هنگام بروز این اتفاق لازم است که به پزشک مراجعه کنید.

دلایل خالی شدن پرشدگی دندان

  • با توجه به اینکه پرکردگی دندان بر اساس طبیعت آن ها به صورت دائمی نمی باشد امکان دارد بنابر دلایل مختلفی کنده شود یا از جا در بیاید. یکی از متداول ترین علت های که باعث بیرون آمدن قسمت پرکردگی در دندان ها می شود گاز زدن یک جسم سخت یا بایت می باشد. این امر موجب می شود که قسمت پرشدگی دچار ترک خوردگی با سستی شود.
  • با این حال دلایل دیگری نیز وجود دارد که امکان دارد در طی یک مدت زمان طولانی اتفاق بیفتد. در برخی موارد پوسیدگی دندان موجب می شود که اطراف مواد پرکردنی دندان سست شود و همین امر موجب می شود که قسمت پرشده به مرور زمان از جای خود خارج شود.
  • از جمله موارد دیگری که باعث این اتفاق می شود ساییدن دندان ها یا دندان قروچه در خواب است. کلنچینگ فک در زمان ورزش کردن می تواند یکی از علت هایی باشد که موجب خالی شدن دندان های پرکرده شود. در صورتی که پرشدگی دندان شما در مدت زمان کوتاهی پس از اینکه بر روی دندان قرار گرفته شد از دندان شما جدا شده است به این علت است که در ابتدا به درستی نچسبیده است.
  • موارد بسیار زیادی وجود دارد که بر روی پرشدگی دندان های شما اثر می گذارد و باعث از دست رفتن آن ها می شود. برای درک بیشتر باید بگوییم که پرشدگی های آمالگام یا طلا در مقایسه با پرشدگی های گلاس آینومر و کامپوزیت از دوام بیشتری برخوردار هستند. این نوع پرشدگی ها کمتر در معرض شکستگی ناشی از جویدن قرار می گیرند.
  • معمولا پرشدگی هایی که از جنس غیر فلزی هستند بیشتر مستعد شکستن و از دست دادن پیوند خود با دندان ها هستند.

خطوات حشو الاسنان بالمركب والملغم | افضل زرع في اصفهان

نحوه درمان از بین رفتن پرشدگی دندان

زمانی که دندان پر شده شما آسیب ببیند دندانپرشک دندان معیوب را تحت معاینع و عکسبرداری قرار می دهد. در صورتی که از قبل عصب کشی دندان انجام شده باشد تنها با خارج کردن مواد باقی مانده ، دندانپزشک دندان را تمیز می کند و جرم پوسیدگی های دندان را خارج می کند و دوبار آن را با استفاده از مواد جدید پر می کند. لكن عندما لا يتم خلع السن ويكون تسوس الأسنان كبيراً لدرجة أنه وصل إلى العصب، يتم ملء السن بمواد جديدة بعد الخلع ويتم وضع المواد الجديدة داخل السن..

أثناء انتظارك للحشو الدائم، من المهم حماية أسنانك. دنداپزشک در برخی موارد بر روی دندان آسیب دیده یک پرشدگی موقت قرار می دهد. تصميم هذه الحشوات يجعلها غير مناسبة لفترة طويلة من الزمن. ولذلك فإن هذه الحشوة تحتاج إلى رعاية أكثر من العينات الدائمة. لازم است که در هنگام مسواک ،غذا خوردن، نخ دندان کشیدن به نسبت پرشدگی های معمولی مراقبت نیاز به محافظت بیشتری دارد.

نکات کلیدی در افتادن پرکردگی دندان

در صورتی که متوجه بیرون آمدن پرشدگی دندان خود شدید و آن را قورت نداده اید. می توانید ایم مواد را از دهان خود خارج کنید. سپس دهان خود را بشویید. اما اگر متوجه نشدید و مواد را خورده باشید باز هم جای نگرانی وجود ندارد. به این دلیل که خوردن این مواد مشکلی ایجاد نمی کند و از سیستم گوارشی شما عبور خواهد کرد. مواظب باشید زمان خروج این مواد در هنگام تنفس وارد ریه شما نشود زیرا امکان عفونت ریه را افزایش می دهد.

ممکن است در هنگام افتادن پرشدگی نتوانید فوری به دندانپزشک مراجعه نمایید. بنابراین لازم است تا هنگام مراجعه به دندانپزشک محل مورد نظر را تمیز نگه دارید. پس از خروج مواد پرشده دندان حفزره و پوسیدگی دندان در معرض تماس با عوامل بیرونی مانند هوا و جوییدن غذا قرار می گیرد. این موارد می تواند وضعیت دندان شما را وخیم تر کند. بنابراین پس از خوردن مواد غذایی لازم است دندان خود را مسواک زده و نخ دندان بکشید تا باقی مانده غذا و باکتری ها را از محل پوسیدگی و حفره دندان دور نمایید.

صفحة انستجرام للدكتور حسين بورجيان أفضل طبيب تجميل في اصفهان

نشانه های خطرناک بعد از پرکردن و ترمیم دندان

  • لق زدن مواد پر کننده در جای خود و احساس بلند شدن آن در زمان جویدن غذا
  • احساس نفوذ مایعات و خوراکی ها به اطراف ماده پر کننده درون دندان
  • مشاهده ترک در مواد پر کننده
  • مواد پر کننده خورد شوند و یا کامل از بین بروند .
  • وجود حساسیت زیاد در دراز مدت همراه با درد در محل پر شدگی
  • تغییر رنگ در محل پر شده یا دندان های اطراف آن

در صورتی که این موارد را مشاهده کردید برای جلوگیری از افتادن پرشدگی دندان لازم است که خیلی سریع به دندان پزشک مراجعه نمایید.

انتباه :

  • يجب استشارة الدقة العلمية للمواد المذكورة أعلاه مع المريض شخصيًا مع السيد الدكتور برجيان، الماجستير ترقيع اللثة والعظام تأكيد.
  • تمت إدارة هذه المقالة ونشرها من قبل مسؤول الموقع.

اقرأ أكثر :

نصائح للعناية باللثة الصحية

طرق تشكيل زراعة الأسنان

علل تغییر رنگ و شیشه ای شدن دندان

اترك تعليقا

09335810446

للحصول على موعد طب الأسنان (داخلي 4)

تبوك: اصفهان ، تقاطع حكيم نظامي

جنب بوش، مجتمع نجم، ط2

قناة جهاز طب الأسنان

جراحة اللثة بالليزر والزرع

H.borjian@yahoo.com

ارسل بريد
خطأ: المحتوى محمي !!
هل لديك اي سؤال? الدردشة على WhatsApp