آشنایی با عوارض و معایب مینی ایمپلنت دندان
مینی ایمپلنت ها هم همچون ایمپلنت های معمولی با عوارضی همراه است. درست است که سایز کوچکی دارند اما در نهایت برای جایگذاری آن در استخوان فک، بافت لثه (هرچند در ابعاد کوچک) برش داده می شود و تا چند روز بعد از جراحی عوارضی مانند درد، تورم، ناراحتی، خونریزی های خفیف و کبودی صورت را در پی خواهد داشت. در صورت تشدید هر یک از عوارض ایمپلنت دندان با دندانپزشک خود مشورت کنیدسپس نسبت به درمان آن اقدام نمایید. في بقية هذا المقال من موقع الدكتور حسين بورجيان افضل دكتور اسنان تجميلي في اصفهان به مطالعه عوارض و معایب مینی ایمپلنت دندان خواهیم پرداخت.
مزیت های استفاده از مینی ایمپلنت دندان
از مزیت های مینی ایمپلنت دندان در مقایسه با مزایای ایمپلنت دندان معمولی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
عمل ساده و کم تهاجمی
مینی ایمپلنت ها چون سایز کوچکتری دارند و سطح کمتری از بافت لثه برش داده می شود می گویند که کم تهاجمی تر است.
ترقيع العظام
این روش شما را از عمل ترقيع العظام در ایمپلنت بی نیاز می کند.
المحتوى المقترح : مقارنة قشرة زركونيا مع قشرة أخرى
مدت درمان
طول درمان کوتاه تری دارد و بهبودی سریع تر است.
هزینه
با توجه به سایز ایمپلنت ها می تواند نسبت به ایمپلنت معمولی هزینه کمتری داشته باشد.
موفقیت عمل
مینی ایمپلنت دندان درصد موفقیت بالایی دارد و عوارض بعد از عمل نیز خیلی کم است.
مدت طول عمر مینی ایمپلنت دندان
اگر مراقبت های لازم به درستی انجام شود مینی ایمپلنت ها می توانند چندین سال دوام داشته باشند اما اگر عادات مخربی چون دندان قروچه، مصرف دخانیات، شکستن انواع خوراکی سخت با دندان دارید، می توانند به میزان قابل توجهی در کاهش طول عمر مینی ایمپلنت ها موثر باشند. در نتیجه می توان گفت نحوه مراقبت است که تعیین می کند طول عمر ایمپلنت ها چقدر باشد.
نکات مراقبتی پس از انجام مینی ایمپلنت
مراقبت های پس از ایمپلنت تفاوت چندانی با اصول مراقبتی دندان های طبیعی خود ندارد. همانطور که به جا ماندن مواد غذایی در لابه لای فواصل دندانی می تواند تجمع باکتری ها را نتیجه دهد، این مسئله برای ایمپلنت های دندانی نیز صدق می کند. چند نکته مهم را به شما یادآور می شویم:
نظام عذائي
سعی کنید رژیم غذایی خاصی را تا چند روز پس از عمل ایمپلنت داشته باشید. از غذاهای مایع و گرم استفاده کنید و به هیچ عنوان غذا و خوراکی های سفت و چسبنده (تنقلاتی مانند چیپس، پفک و کرانچی) را با دندان ایمپلنت شده میل نفرمایید چون میزان فشاری را به ایمپلنت ها وارد می کند که ممکن است باعث شکستن یا حرکت ایمپلنت شود.
صفحة انستغرام للدكتور حسين بورجيان افضل دكتور اسنان تجميلي في اصفهان
صحة الفم
اصول صحة الفم را به طور صحیح و منظم انجام دهید و استفاده روزانه از مسواک و خمیر دندان را فراموش نکنید که سهم بزرگی در سلامت دندان های شما خواهد داشت.
عمل به توصیه های متخصص ایمپلنت
سعی کنید به توصیه های دندانپزشک خود تا حد امکان عمل کنید تا عوارض بعد از مینی ایمپلنت را به حداقل برسانید. برای کاهش درد و ورم در ناحیه صورت و محل کاشت از کمپرس سرد و داروهای تجویزی پزشک در بازه زمانی مشخص استفاده کنید. مراقب بخیه ها باشید،آن را دستکاری نکنید تا روند بهبود دندان شما به تعویق نیفتد بدون هماهنگی با متخصص ایمپلنت خود اقدام به کشیدن آن نکنید.
انواع ایمپلنت :
- ایمپلنت فوری دندان
- زرع سويسري
- ایمپلنت دندان زیگوماتیک
- ایمپلنت کل دهان (فول موس)
طرق التواصل مع مركز طب الأسنان التخصصي بنجم
انتباه :
- يجب تأكيد الدقة العلمية للمواد المنشورة أعلاه من خلال استشارة المريض الشخصية مع الدكتور بورجيان.
- تتم إدارة هذه المقالة ونشرها من قبل مسؤول الموقع.