مقارنة بين صفائح الأسنان وتبييض الأسنان|افضل دكتور اسنان في اصفهان
لمینت دندان و بلیچینگ هر دو برای بهبود رنگ دندانها استفاده میشوند، اما هر یک ویژگیها و مزایای خاص خود را دارند. يعتمد اختيار الطريقة الأفضل بالنسبة لك على ظروفك المالية والمادية. استكمالاً لهذا المقال موقع د. حسين بورجيان (افضل دكتور اسنان تجميلي في اصفهان) به مقایسه تصفيح الأسنان و تبيض الأسنان نحن ندفع.
فرق لمینت و بلیچینگ از نظر کاربرد
لمینت برای تغییر ظاهر، شکل، اندازه یا رنگ دندان ها و همچنین برای اصلاح مواردی مانند کجی یا آسیب استفاده می شود. تبيض به طور خاص با هدف سفید کردن دندان ها، از بین بردن لکه ها و بهبود رنگ کلی دندان انجام می شود.
مقایسه بلیچینگ با لمینت دندان از لحاظ مواد
ل تصفيح الأسنان معمولا از موادی مانند پرسلن یا رزین کامپوزیت استفاده می شود. بلیچینگ شامل استفاده از عوامل شیمیایی مانند پراکسید هیدروژن یا پراکسید کاربامید است.
تفاوت لمینت با بلیچینگ دندان از نظر طول عمر
لمینت های دندانی به طور کلی بادوام هستند و با مراقبت مناسب می توانند سال ها دوام بیاورند. نتایج بلیچینگ ممکن است متفاوت باشد و برای حفظ اثر سفید کنندگی اغلب نیاز به درمان های دوره ای است.
فرق لمینت و بلیچینگ از نظر تاثیرگذاری
لمینت های دندانی میتوانند شکل و اندازه دندانها را تغییر دهند، و اغلب به حداقل تراش المينا نیاز دارند. بلیچینگ ساختار فیزیکی دندان را تغییر نمی دهد و فقط با از بین بردن لکه ها و تغییر رنگ روی دندان تاثیر می گذارد.
نکات تغذیه ای بعد از بلیچینگ دندان و لمینت دندان
غذاها و نوشیدنی هایی که پس از بلیچینگ دندان و لمینت دندان باید از آن اجتناب کنید در زیر آورده شده است:
نوشیدنی های رنگی :
از نوشیدن نوشیدنی هایی که باعث ایجاد لکه می شوند، مانند قهوه، چای و نوشابه های تیره خودداری کنید. این نوشیدنیها حاوی رنگدانههایی هستند که رنگ دندانها را تغییر میدهند و کارایی بلیچینگ دندانها و همچنین جذابیت بصری لمینتهای دندان را کاهش میدهند.
غذاها و نوشیدنی های اسیدی :
غذاها و نوشیدنی های اسیدی مینای دندان را ضعیف می کنند و آن را مستعد تغییر رنگ و آسیب می کنند. مرکبات، آب مرکبات، نوشابههای گازدار و سسهای مبتنی بر سرکه نمونههایی هستند. برای حفظ سلامت دندان ها مصرف غذاها و نوشیدنی های اسیدی را محدود کنید.
سس های تیره :
سس های تیره از جمله سس سویا، سس گوجه فرنگی و سرکه بالزامیک دندان ها را لکه دار می کنند. از مصرف آنها بخصوص در روزهای اولیه پس از بلیچینگ دندان یا لمینت دندان اجتناب کنید یا آن را محدود کنید.
انواع توت ها و آب میوه ها :
توت ها حاوی ترکیباتی هستند که دندان ها را لکه دار می کنند، از جمله زغال اخته، شاه توت و تمشک. مایعات میوه به دست آمده از این میوه ها باعث تغییر رنگ دندان ها می شود. بهتر است از مصرف چنین اقلامی در مراحل اولیه فرآیند بلیچینگ یا لمینت پرهیز یا محدود شود.
محصولات تنباکو :
استعمال دخانیات و تنباکوهای بدون دود به شدت باعث تغییر رنگ و لکه های دندانی می شود. توصیه می شود که سیگاری ها و مصرف کنندگان دخانیات مصرف خود را قطع یا حداقل کاهش دهند تا نتایج بلیچینگ دندان ها یا ظاهر لمینت های دندان حفظ شود.
غذاهای سفت و چسبنده :
لمینت های دندان در هنگام بلع نیاز به مراقبت بیشتری دارند. غذاهای سفت یا چسبنده به لمینت ها آسیب می رسانند یا از جای خود خارج می شوند. غذاهای سفت و چسبناک عبارتند از آب نبات های سفت، یخ، کارامل جویدنی و آب نبات های چسبنده.
روابط مفيدة:
افضل دكتور اسنان في اصفهان _ أفضل جراح لثة في اصفهان - افضل دكتور اسنان تجميلي في اصفهان
طرق التواصل مع مركز طب الأسنان التخصصي بنجم
أفضل طبيب أسنان في أصفهان في العيادة 24 _ علاج أمراض الفم والفكين والوجه في العيادة 24 _ أمراض اللثة في العيادة 24
شاهد صفحة الانستغرام الرسمية للدكتور حسين برجيان.
أفضل طبيب أسنان في أصفهان عند دكتور أوف _ أفضل جراح لثة في أصفهان عند دكتور أوف _ أفضل طبيب أسنان تجميلي في أصفهان في دكتور أوف