تفاوت کاربردهای مینی ایمپلنت دندان

تفاوت کاربردهای مینی ایمپلنت دندان | أفضل جراح لثة في اصفهان

بررسی تفاوت کاربردهای مینی ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان یکی از انواع روش های کاشت دندان است که به هر دلیلی از دست رفته است اما در مورد ایمپلنت دندان یک عامل مهم وجود دارد که در میزان موفقیت و امکان انجام ایمپلنت تعیین کننده است. و آن چیزی نیست جز، مقدار کافی از سطح استخوان و تراکم کافی از آن. في بقية هذا المقال من موقع الدكتور حسين بورجيان أفضل جراح لثة في اصفهان به مطالعه تفاوت کاربردهای مینی ایمپلنت دندان خواهیم پرداخت.

در برخی از بیماران ممکن است که تراکم و سطح استخوان موجود، نتواند به خوبی از پایه های معمولی ایمپلنت پشتیبانی کند و آن ها را محکم نگه دارد.در این گونه مواقع راه حلی که متخصص ایمپلنت به شما پیشنهاد می دهد. مینی ایمپلنت دندان یا ایمپلنت دندان میکرو است.

تفاوت های مینی ایمپلنت با ایمپلنت معمولی دندان

مینی ایمپلنت ها در واقع پیچ هایی از جنس تیتانیوم، در سایزهای کوچکتر نسبت به زرع الأسنان معمولی هستند. سایز پایه های ایمپلنت در روش معمولی تقریبا ۳ میلی متر و و در مینی ایمپلنت ها تقریبا ۱.۵ میلی متر است. مینی ایمپلنت ها قطری به اندازه یک خلال دندان دارد.البته شایان ذکر است که در پی تفاوت اندازه در پیچ های ایمپلنت، تفاوت های دیگری نیز بوجود می آید.

المحتوى المقترح : عوامل وعيوب الفجوة بين الأسنان عند الأطفال

ساختار پیچ یا پایه

پیچ هایی که در مینی ایمپلنت ها استفاده می شود عمدتا از جنس تیتانیوم یا زیرکونیوم هستند. ایمپلنت های معمولی از سه بخش پایه، اباتمنت و تاج تشکیل شده است اما مینی ایمپلنت ها پیچ های استوانه شکلی هستند که سر آن توپی شکل است و از بافت لثه بیرون می زند. سایز مینی ایمپلنت ها از ۱.۵ تا ۳ میلی متر است.

دوام و استحکام

ظریف و کوچک بودن پیچ های ایمپلنت در مینی ایمپلنت ها می تواند دوام و استحکام ایمپلنت دندان را تحت الشعاع قرار دهد و شکننده تر باشند و در اثر ضربات کوچک هم آسیب ببینند.

طرق زيادة متانة زراعة الأسنان | افضل دكتور اسنان في اصفهان

وقت الانتعاش

به دلیل کوچکتر بودن پیچ تیتانیومی کاشته شده در این نوع ایمپلنت در مقایسه با سایر انواع ایمپلنت دندان، اندازه حفره ایجاد شده هم کمتر است پس به مراتب مدت زمان بهبودی نیز کمتر است.

هزینه ایمپلنت

قطعا می دانید که هزینه ایمپلنت دندان را تنها یک فاکتور تعیین نمی کند و مقادیر پارامترهای مختلف در کنار یکدیگر هزینه نهایی را می سازد. اما یکی از این فاکتور ها نوع پایه ایمپلنت است و قطعا سایز پایه می تواند در قیمت ایمپلنت تفاوت ایجاد کند.

کاربرد مینی ایمپلنت ها در ارتودنسی

یکی از کاربرد های مهم مینی ایمپلنت ها در ارتودنسی است. مینی ایمپلنت در المعالجة التقويمية تحول عظیمی ایجاد کرد و می توان به صراحت اذعان داشت که فرآیند ارتودنسی را بسیار راحت کرده است. در دو مورد از مینی ایمپلنت ها در ارتودنسی می توان بهره جست. مورد اول زمانی است که بیمار تمایل به ارتودنسی دارد اما تعدادی از دندان های خود را ازدست داده و برای حرکت دندان های موجود نیاز به تکیه گاه های بیشتر برای نگهداری براکت ها دارد، در اینجا از مینی ایمپلنت ها برای نگهداری براکت ها استفاده می شود.

مورد دوم زمانی است که ما می خواهیم حرکت دندان ها به سمت یک نقطه ثابت به غیر از دندان های دیگر (مثلا به سمت لثه فوقانی) يكون. در این صورت یک مینی ایمپلنت درون استخوان کاشته و به عنوان لنگر (تکیه گاه) براکت از آن استفاده میشود تا دندان ها نسبت به موقعیت آن حرکت و تغییر کنند. به طور کلی مینی ایمپلنت ها کمک می کنند تا بتوان دندان هایی که در جهت نادرستی هستند، در جهت درست عقب کشیده شوند.

موارد کاربرد مینی ایمپلنت ها

مینی ایمپلنت ها با توجه به ساختار و ماهیتی که دارند بهتر است در موقعیت دندان هایی استفاده شوند. که فشار کمتری را نسبت به سایر دندان ها متحمل می شوند مانند: ایمپلنت دندان های جلو، دندانهای آسیای کوچک و به طور کلی اگر دندان های ریز دارید. مینی ایمپلنت ها میتواند گزینه درمانی مناسب باشد.

صفحة انستغرام للدكتور حسين بورجيان أفضل جراح لثة في اصفهان

مراحل انجام مینی ایمپلنت دندان

عملکرد مینی ایمپلنت ها شبیه به همان ایمپلنت های معمولی است. پس از انجام بررسی ها و معاینات لازم توسط متخصص ایمپلنت:

  1. موضع کاشت را بی حس می کنند
  2. پایه های مینی ایمپلنت را درون حفره های کوچکی که در بافت لثه ایجاد می کنند، کاشته می شود
  3. مینی ایمپلنت ها درون حفره فیکس می شوند
  4. اگر برش لثه به حدی باشد که نیاز به بخیه داشته باشد در این مرحله بخیه زده می شود

تفاوتی که ممکن است نسبت به مراحل زرع الأسنان به روش معمول داشته باشیم این است که امکان دارد در همه موارد نیاز به بخیه نداشته باشیم. در فک پایین با فاصله ۵ میلی متری می توان ۴ تا مینی ایمپلنت را کاشت.

طرق التواصل مع مركز طب الأسنان التخصصي بنجم

انتباه :

  • يجب تأكيد الدقة العلمية للمواد المنشورة أعلاه من خلال استشارة المريض الشخصية مع الدكتور بورجيان.
  • تتم إدارة هذه المقالة ونشرها من قبل مسؤول الموقع.

اترك تعليقا

09335810446

للحصول على موعد طب الأسنان (داخلي 4)

تبوك: اصفهان ، تقاطع حكيم نظامي

جنب بوش، مجتمع نجم، ط2

قناة جهاز طب الأسنان

جراحة اللثة بالليزر والزرع

H.borjian@yahoo.com

ارسل بريد
هل لديك اي سؤال? الدردشة على WhatsApp