طرق الوقاية والعلاج من فشل زراعة الأسنان

طرق الوقاية والعلاج من فشل زراعة الأسنان | افضل دكتور اسنان تجميلي في اصفهان

بررسی روش های پیشگیری و درمان نارسایی ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان، امروزه می تواند احتیاج افراد به یک یا چند دندان را مرتفع سازد لبخندی زیبا رو به شما دهد. ایمپلنت دندان، فرآیندی است که ضمن اینکه درصد موفقیت بالایی دارد و فقط حدود ۵ درصد از کل عمل های ایمپلنت با شکست مواجه می شوند. استكمالاً لهذا المقال موقع د. حسين بورجيان افضل دكتور اسنان تجميلي في اصفهان به مطالعه و بررسی روش های پیشگیری و درمان نارسایی ایمپلنت دندان خواهیم پرداخت.

تعریف نارسائی ایمپلنت

نارسائی ایمپلنت دندان اتفاقی است که بسیار کم اتفاق می افتد. شاید فکر کنید نارسائی به دلیل پس زدن ایمپلنت از سمت بدن شما بدون هیچ دلیلی رخ دهد اما اینطور نیست. شکست عمل ایمپلنت دندان همان نارسائی ایمپلنت دندان است و بروز آن حتما دلیلی دارد و باید یکی از عوامل تأثیر گذار در شما وجود داشته باشد.

برخی از این عوامل ، مراقبت ضعیف بعد از ایمپلنت، تجربه و مهارت کم دندانپزشک برای وضع الزرع و شرایط سلامتی شخص است که می تواند از دلایل بروز نارسائی ایمپلنت دندان باشد.

المحتوى المقترح : أسباب وأعراض فشل زراعة الأسنان

یکی از راه‌هایی که میتوانید مانع از شکست ایمپلنت شوید، شناخت عوامل بروز و تشدید نارسائی است. با شناخت عوامل تاثیرگذار در نارسائی ایمپلنت شما می توانید تا حد زیادی از آن جلوگیری کنید. پس دلایل نارسایی ایمپلنت را بشناسید و آن ها را جدی بگیرید.

درمان های نارسایی ایمپلنت دندان

اولین گام جهت درمان ایمپلنت شده، علت ‌یابی آن است که باید به متخصص ایمپلنت مراجعه کرده و وضعیت ایمپلنت مورد بررسی قرار گیرد و با توجه به علت شکست، پروسه درمان آغاز می شود. مثلا اگر:

  • علت بیماری پری ایمپلنت باشد لازم است که با نظر پزشک داروهای لازم برای رفع عفونت مصرف شود.
  • اگر براثر ضربه ایمپلنت آسیب دیده باید درصورت لزوم پیوند استخوان برای تقویت بافت پشتیبان ایمپلنت انجام شود.
  • اگر مشکل عدم رعایت اصول بهداشتی است، توصیه این است که مراقبت های پس از ایمپلنت را جدی بگیرید.
  • اگر دلیل شکست ایمپلنت، بیماری های خودایمنی یا دیابت است لازم است که با پزشک مربوطه مشورت و بیماری را تحت کنترل قرار گیرد سپس اقدام به ترمیم یا کاشت ایمپلنت بفرمایید.

افضل زرع في اصفهان, أفضل جراح لثة في اصفهان, افضل دكتور اسنان في اصفهان, افضل دكتور اسنان تجميلي في اصفهان, أفضل أخصائي ليزر أسنان, جراحة رفع اللثة بالليزر, د. حسين بورجيان, ليزر الاسنان اصفهان

عدوى زرع الأسنان

متورم شدن در ناحیه ریشه ی دندان یا لثه را عدوى الأسنان می گویند. قد تترافق زراعة الأسنان مع مضاعفات ومخاطر. من أجل التقدم للحصول على غرسة ، تحقق بعناية وكن صارمًا للغاية في اختيار أخصائي زراعة. تساهم مهارة ودقة أخصائي الزرع بشكل كبير في تقليل المضاعفات والمخاطر بعد الزرع. انجام ایمپلنت دندان در کلینیک لیزر دندانپزشکی نجم توسط دکتر حسین برجیان با استفاده از بهترین مواد و روش های روز دنیا انجام می گردد.

صفحة انستغرام للدكتور حسين بورجيان افضل دكتور اسنان تجميلي في اصفهان

مشکلات پس از ایمپلنت دندان

قد تنطوي زراعة الأسنان ، مثل أي جراحة أخرى ، على مخاطر ومشكلات على المدى القصير أو الطويل. من بين المشاكل التي قد تنشأ عند زراعة الأسنان ، يمكن ذكر ما يلي.

  • عدوى زرع الأسنان
  • تخفيف زراعة الأسنان
  • النزيف والإصابة في منطقة الزرع
  • كسر أو تشقق أو حشو غطاء زراعة الأسنان

جمع بندی

در این مقاله در مورد نارسائی ایمپلنت دندان و عوامل، علائم، راه های پیشگیری از آن و در نهایت درمان آن بیان شد. نارسائی زرع الأسنان اتفاق بسیار نادری است اما برای اجتناب از آن بهتر است پیش از اقدام برای ایمپلنت، تمامی جوانب و عوامل مؤثر در شکست و نارسائی ایمپلنت دندان را با شرایط جسمی خود مطابقت دهید.

طرق التواصل مع مركز طب الأسنان التخصصي بنجم

انتباه :

  • يجب تأكيد الدقة العلمية للمواد المنشورة أعلاه من خلال استشارة المريض الشخصية مع الدكتور بورجيان.
  • تتم إدارة هذه المقالة ونشرها من قبل مسؤول الموقع.

اترك تعليقا

09335810446

للحصول على موعد طب الأسنان (داخلي 4)

تبوك: اصفهان ، تقاطع حكيم نظامي

جنب بوش، مجتمع نجم، ط2

قناة جهاز طب الأسنان

جراحة اللثة بالليزر والزرع

H.borjian@yahoo.com

ارسل بريد
هل لديك اي سؤال? الدردشة على WhatsApp