Methods of prevention and treatment of dental implant failure

Methods of prevention and treatment of dental implant failure | The best cosmetic dentist in Isfahan

بررسی روش های پیشگیری و درمان نارسایی ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان، امروزه می تواند احتیاج افراد به یک یا چند دندان را مرتفع سازد لبخندی زیبا رو به شما دهد. ایمپلنت دندان، فرآیندی است که ضمن اینکه درصد موفقیت بالایی دارد و فقط حدود ۵ درصد از کل عمل های ایمپلنت با شکست مواجه می شوند. In the continuation of this article, Dr. Hossein Borjian's website The best cosmetic dentist in Isfahan به مطالعه و بررسی روش های پیشگیری و درمان نارسایی ایمپلنت دندان خواهیم پرداخت.

تعریف نارسائی ایمپلنت

نارسائی ایمپلنت دندان اتفاقی است که بسیار کم اتفاق می افتد. شاید فکر کنید نارسائی به دلیل پس زدن ایمپلنت از سمت بدن شما بدون هیچ دلیلی رخ دهد اما اینطور نیست. شکست عمل ایمپلنت دندان همان نارسائی ایمپلنت دندان است و بروز آن حتما دلیلی دارد و باید یکی از عوامل تأثیر گذار در شما وجود داشته باشد.

برخی از این عوامل ، مراقبت ضعیف بعد از ایمپلنت، تجربه و مهارت کم دندانپزشک برای implant placement و شرایط سلامتی شخص است که می تواند از دلایل بروز نارسائی ایمپلنت دندان باشد.

Suggested content : Causes and symptoms of dental implant failure

یکی از راه‌هایی که میتوانید مانع از شکست ایمپلنت شوید، شناخت عوامل بروز و تشدید نارسائی است. با شناخت عوامل تاثیرگذار در نارسائی ایمپلنت شما می توانید تا حد زیادی از آن جلوگیری کنید. پس دلایل نارسایی ایمپلنت را بشناسید و آن ها را جدی بگیرید.

درمان های نارسایی ایمپلنت دندان

اولین گام جهت درمان ایمپلنت شده، علت ‌یابی آن است که باید به متخصص ایمپلنت مراجعه کرده و وضعیت ایمپلنت مورد بررسی قرار گیرد و با توجه به علت شکست، پروسه درمان آغاز می شود. مثلا اگر:

  • علت بیماری پری ایمپلنت باشد لازم است که با نظر پزشک داروهای لازم برای رفع عفونت مصرف شود.
  • اگر براثر ضربه ایمپلنت آسیب دیده باید درصورت لزوم پیوند استخوان برای تقویت بافت پشتیبان ایمپلنت انجام شود.
  • اگر مشکل عدم رعایت اصول بهداشتی است، توصیه این است که مراقبت های پس از ایمپلنت را جدی بگیرید.
  • اگر دلیل شکست ایمپلنت، بیماری های خودایمنی یا دیابت است لازم است که با پزشک مربوطه مشورت و بیماری را تحت کنترل قرار گیرد سپس اقدام به ترمیم یا کاشت ایمپلنت بفرمایید.

The best implant in Isfahan, The best gum surgeon in Isfahan, The best dentist in Isfahan, The best cosmetic dentist in Isfahan, The best dental laser specialist, Laser gum lift surgery, Dr. Hossein Borjian, Isfahan dental laser

عفونت ایمپلنت دندان

متورم شدن در ناحیه ریشه ی دندان یا لثه را Tooth infection می گویند. ایمپلنت دندان ممکن است با عارضه و ریسک هایی همراه باشد. جهت اقدام برای ایمپلنت، بادقت بررسی کرده و در انتخاب متخصص ایمپلنت نهایت سخت گیری را داشته باشید. مهارت و دقت متخصص ایمپلنت سهم زیادی در به حداقل رساندن عوارض و ریسک های بعد از ایمپلنت را داراست. انجام ایمپلنت دندان در کلینیک لیزر دندانپزشکی نجم توسط دکتر حسین برجیان با استفاده از بهترین مواد و روش های روز دنیا انجام می گردد.

Dr. Hossein Borjian's Instagram page The best cosmetic dentist in Isfahan

مشکلات پس از ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان هم مانند هرجراحی دیگر ممکن است ریسک ها و مشکلاتی را در کوتاه مدت یا بلند مدت داشته باشد. از مشکلاتی که ممکن است برای دندان ایمپلنت شده بوجود بیاید می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • عفونت ایمپلنت دندان
  • لق شدن ایمپلنت دندان
  • خونریزی و جراحت در ناحیه ایمپلنت
  • شکستن یا ترک خوردگی یا لب پر شدن روکش ایمپلنت دندان

جمع بندی

در این مقاله در مورد نارسائی ایمپلنت دندان و عوامل، علائم، راه های پیشگیری از آن و در نهایت درمان آن بیان شد. نارسائی Dental implant اتفاق بسیار نادری است اما برای اجتناب از آن بهتر است پیش از اقدام برای ایمپلنت، تمامی جوانب و عوامل مؤثر در شکست و نارسائی ایمپلنت دندان را با شرایط جسمی خود مطابقت دهید.

Ways of communication with the specialized dental center of Najm

Attention :

  • The scientific accuracy of the above published material should be confirmed by the patient's personal consultation with Dr. Borjian.
  • This article is managed and published by the site admin.

Leave comment

09335810446

For a dental appointment (Internal 4)

Address: Isfahan, Hakim Nizami intersection

Next to Bush, Najm community, 2nd floor

Dental apparatus channel

Gum surgery with laser and implant
Do you have any question? Chat on WhatsApp