بررسی علل بروز عقب نشینی لثه
وقتی اکثر مردم کلمه لبخند سالم را می شنوند ، دندان های تمیز و درخشان را تصور می کنند – نه لثه ها. البته، ما نمیخواهیم لثههایمان هنگام لبخند زدن در کانون توجه قرار گیرند، اما نقش مهمی در روشن و زیبا نگه داشتن دندانهای ما دارند. عقب نشینی لثه ها نه تنها با بلند کردن دندانها و ایجاد عدم تعادل دید در خط لثه، بلکه با ایجاد حساسیت و ناراحتی دندانها توجه ما را به خود جلب میکند. لثه ها به خودی خود از بین نمی روند، اما درمان در دست ما است. مقال اليوم على موقع الدكتور حسين بورجيان افضل دكتور اسنان في اصفهان به بررسی علل بروز عقب نشینی لثه خواهد پرداخت. ابقى معنا.
چند روش مختلف برای درمان عقب نشینی لثه وجود دارد و بهترین روش برای هر مورد به عوامل مختلفی از جمله علت تحليل اللثة و شدت مشکل بستگی دارد. در حالی که هیچ درمان واحدی وجود ندارد که برای هر مورد مناسب باشد، تکنیک پیوند لثه اغلب توسط پریودنتیست ها و بیماران در صورت لزوم ترجیح داده می شود.
این مطلب را نیز مطالعه کنید: دراسة تأثير مرض السكري على نسبة نجاح زراعة الأسنان
لثه های سالم مهم است!
لثه ها بافت نرمی هستند که دندان ها، ریشه دندان ها و استخوان های فک را در بر می گیرند. آنها ساختار حمایتی را فراهم می کنند که به نگه داشتن دندان ها در جای خود کمک می کند و مهر و موم محکم آنها به عنوان یک سد محافظ در برابر باکتری ها عمل می کند. لثه های سالم نه تنها برای حفظ سلامت دهان ، بلکه برای سلامت کلی نیز ضروری هستند. لثههای آسیبدیده، عقب نشینی لثه ها یا لثههای بیمار خطر حساسیت دندان ، دندان درد، پوسیدگی دندان، لق شدن دندانها، مشکلات دردناک جویدن و حتی عوارض جدی سلامتی از جمله سکته، دیابت و بیماریهای قلبی را افزایش میدهند.
بهترین راه برای حفظ سلامت لثه ها نخ دندان کشیدن روزانه، مسواک زدن دو بار در روز، ترک سیگار و مراجعه منظم به دندانپزشکی است. متأسفانه، حتی زمانی که این کارها را به طور مداوم انجام می دهید، لثه های شما ممکن است باز هم عقب نشینی کنند. اگر که این مشکلات را دارید ، مهم است که در اسرع وقت تحت درمان قرار گیرید.
صفحة انستغرام للدكتور حسين بورجيان
علت عقب نشینی لثه چیست؟
عقب نشینی لثه که به عنوان تحلیل لثه نیز شناخته می شود، شامل از بین رفتن بافت لثه است. لثه ها آسیب می بینند یا از بین می روند و ریشه دندان را در معرض دید قرار می دهد که باعث حساسیت دندان می شود و منجر به ایجاد شکاف هایی می شود که باکتری ها در آن جمع می شوند و با مسواک یا نخ دندان قابل دسترسی نیستند. عقب رفتن لثه ها میتواند ناشی از عوامل مختلفی باشد، از جمله:
- مرض في اللثة
- مسواک زدن تهاجمی
- علم الوراثة (بافت لثه نازک)
- السن الطاحن
- سوراخ کردن توسط لب یا زبانی که به لثه ها ساییده می شوند
- التدخين
- نامرتبی دندان ها
- يضرب
- جراحی لثه بی مورد
پس از عقب رفتن لثه ، بافت لثه دیگر رشد نمی کند، اما تکنیک تطعيم اللثة می تواند لثه های شما را ساخته و سلامت دهان و دندان شما را با ناراحتی بسیار کم و کمترین افت آن بازیابی کند.
انتباه :
- صحت علمی این مطلب برای خواننده و بیمار باید با مشاوره حضوری ایشان با جناب دکتر برجیان تایید گردد.
- تتم إدارة هذه المقالة ونشرها من قبل مسؤول الموقع.
طرق التواصل مع مركز طب الأسنان التخصصي بنجم