Effets de la nutrition sur la santé bucco-dentaire

Effets de la nutrition sur la santé bucco-dentaire | Le meilleur dentiste d'Ispahan

Effets de la nutrition sur la santé bucco-dentaire

آخرین تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد که ایجاد پوسیدگی دندانی در نتیجه قند موجود در دهان توسط باکتری‌های موجود در پلاک دندانی به اسید تبدیل شده و این اسید مواد معدنی مینای زیر خود را حل می‌کند. در آغاز پوسیدگی در زیر سطح مینای دندان ایجاد شده و سطح مینا مقداری از مواد معدنی خود را از دست داده و به صورت لکه سفید دیده می‌شود که این مرحله، مرحله‌ی قبل از ایجاد پوسیدگی می‌باشد. این لکه سفید در حقیقت یک علامت خطر است و در صورتی که به آن توجه شود احتمال دوباره معدنی کردن مینا وجود دارد. عوامل موثر در دوباره معدنی کردن مینا تغییر دادن غذا، استفاده از فلوراید و کنترل پلاک دندانی است. Dans cet article, le site du Dr Hossein Borjian Le meilleur dentiste d'Ispahan سعی می‌کنیم اثرات تغذیه در سلامت دهان و دندان بررسی کنیم.

تقسیم بندی مواد غذایی

  • مواد غذایی گوشتی و جانشین‌های آن و تخم مرغ و حبوبات
  • شیر و لبنیات
  • میوه و سبزیجات
  • محصولات غله‌ای مانند نان و برنج و

بهترین رژیم غذایی آن است که از هر 4 گروه مواد غذایی استفاده شود.

Contenu suggéré : Conseils importants pour la dentisterie pendant la grossesse

تاثیر کیفیت مواد غذایی بر سلامت دهان و دندان

کیفیت مواد غذایی در Santé bucco-dentaire موثر هستند. غذاهایی که نیاز به جویدن بیشتری دارند، باعث ازدیاد بزاق می‌شوند. پوسیدگی را کاهش می‌دهند در حالی که غذاهای نرم کمتر دارای این خاصیت هستند و در نتیجه خاصیت پوسیدگی‌زایی بیشتری دارند.
با وجودی که مواد غذایی مانند قندها در ایجاد پوسیدگی بسیار موثر می‌باشند ولی با افزودن بعضی مواد غذایی به مواد پوسیدگی‌زا می‌توان تا حد زیادی از زیان آن‌ها جلوگیری کرد. به عنوان مثال اگر انواع سبزیجات، دانه‌های روغنی و یا شیر و چربی به همراه مواد قندی استفاده شوند، از خاصیت پوسیدگی‌زایی قندها کاسته می‌شود.

Connaître les types de dents onlay | Le meilleur chirurgien des gencives à Ispahan

موادی مانند بیسکوییت و تافی‌ها نسبت به شکلات‌های کاکائویی قدرت پوسیدگی‌زایی بیشتری دارند.
دانه‌های روغنی مثل گردو، بادام زمینی، انواع پنیر و مواد پروتئینی با قلیایی کردن محیط دهان میزان پوسیدگی را کاهش می‌دهند.
قندهای طبیعی موجود در عسل و شیر نیز در صورت پاک نشدن از سطح دندان‌ها ایجاد پوسیدگی می‌کنند.
شیرینی میوه‌جات در عرض 5 دقیقه از دهان پاک می‌شوند در حالی که شیرینی موادی مثل تافی، بیسکویت، کارامل، شکلات 15 jusqu'à ce que le 20 دقیقه و آدامس 4 دقیقه بیشتر باقی می‌ماند.

La page Instagram du Dr Hossein Borjian, le meilleur dentiste d'Ispahan

رابطه غلظت بزاق و پوسیدگی دندان‌ها

ثابت شده بین غلظت بزاق و Carie ارتباط معنی داری وجود دارد. افرادی که مقادیر زیادی قند مصرف می‌کنند دچار کاهش ترشح بزاق و همچنین غلیظ و چسبنده بودن بزاق می‌شوند. افرادی که بزاق غلیظ و چسبنده دارند همواره از بهداشت دهانی ضعیفی برخوردار هستند و دندان‌هایشان با رنگدانه (stain) یا پلاک پوشیده شده است. میزان پوسیدگی دندانی در این افراد از حد متوسط تا نوع حاد متغیر است.

یکی از عوامل کاهش بزاق رژیم غذایی نامناسب به ویژه کمبود ویتامین‌ها مصرف بیش از حد شکر، انواع شکلات، بیسکویت و شیرینی و ناکافی بودن آب مصرفی روزانه است. معمولا 2 لیتر آب آشامیدنی (معادل 8 لیوان) مورد نیاز بدن است. اگر کاهش بزاق در حد کم یا متوسط باشد بافت‌های دهان و دندان ممکن است ظاهری طبیعی داشته باشند. ولی کاهش شدید جریان بزاق یا متوقف شدن کامل جریان بزاق باعث ایجاد دهان عفونی و پوسیدگی شدید دندان‌ها می‌شود. خشکی و ترک لب‌ها، زخم شدن گوشه‌های دهان، سوزش زبان و مخاط داخل دهان، باردار شدن زبان و کام از دیگر عوارض کاهش بزاق است.

Moyens de communication avec le centre dentaire spécialisé de Najm

Attention :

  • L'exactitude scientifique du matériel publié ci-dessus doit être confirmée par la consultation personnelle du patient avec le Dr Borjian.
  • Cet article est géré et publié par l'administrateur du site.

Laisse un commentaire

09335810446

Pour un rendez-vous dentaire (Interne 4)

Adresse: Ispahan, intersection Hakim Nizami

À côté de Bush, communauté Najm, 2ème étage

Canal appareil dentaire

Chirurgie des gencives avec laser et implant

H.borjian@yahoo.com

envoyer un mail
Avez-vous des questions? Chatter sur WhatsApp