موارد کاربرد مینی ایمپلنت چیست؟
مینی ایمپلنت باید برای حفظ پروتز اوردنچر به عنوان یک درمان جایگزین در مواقعی که قرار دادن ایمپلنت استاندارد امکان پذیر نیست در نظر گرفته شود. مینی ایمپلنت ممکن است برای توانبخشی بیمارانی که از دندان مصنوعی معمولی ابراز نارضایتی می کنند و محدودیت هایی در مورد کاشت ایمپلنت های استاندارد دارند، در نظر گرفته شود. آنها برای ترمیم بریج دندان و جایگزینی ثابت تک یا چند دندان در یک استخوان باریک موفقیت خوبی را نشان داده اند. في المقال الذي نشر اليوم على موقع الدكتور حسين برجيان أفضل جراح لثة في اصفهان يتم تجميعها لك أيها القراء الأعزاء. به بررسی موارد کاربرد مینی ایمپلنت خواهیم پرداخت.
المحتوى المقترح : كل شيء عن قشرة الأسنان منزوعة الرطوبة
ایمپلنت های متعدد را می توان برای تثبیت دندان مصنوعی کامل یا دندان مصنوعی تکه ای استفاده کرد و با هزینه کمتری اینکار را انجام داد. این موارد می تواند برای بیمارانی با توانایی های اقتصادی محدود هستند قابل کاربرد داشته باشد. مینی ایمپلنت در قوس بی دندانی یا نیمه بی دندانی زمانی کاربرد دارد که پهنای صورت-زبانی استخوان برای قرار دادن ایمپلنت با عرض همیشگی کافی نباشد. مینی ایمپلنتها نیز در زرع الأسنان جلو فک بالا بهدلیل کاهش عرض استخوان کامی-لبیال و/یا فضای بین دندانی ناکافی استفاده میشوند. در فک پایین آتروفیک خلفی، پهنای ناکافی استخوان باکولینگوال دلیل رایج برای قرار دادن مینی ایمپلنت است.
صفحة انستغرام للدكتور حسين بورجيان
مینی ایمپلنت نیز به طور گسترده ای برای انکراژ ارتودنسی استفاده می شود. این استفاده می تواند برای اعمال انکوریج معمولی برای جلوگیری از نیروهای وارده به واحد واکنشی باشد که عوارض جانبی نامطلوبی برای حرکت نامتقارن دندان در تمام سطوح فضا ایجاد می کند . همچنین در برخی موارد برای جراحی ارتوگناتیک و ارتودنسی نامرئی نیز کاربرد دارد.
تلميح :
- يجب تأكيد الدقة العلمية للمواد المنشورة أعلاه من خلال استشارة المريض الشخصية مع الدكتور بورجيان.
- تتم إدارة هذه المقالة ونشرها من قبل مسؤول الموقع.
طرق التواصل مع مركز طب الأسنان التخصصي بنجم