أفضل سن لزراعة الأسنان

أفضل سن لزراعة الأسنان | أفضل جراح لثة في اصفهان

بررسی بهترین سن کاشت ایمپلنت دندان

اگر یک دندان یا چندین دندان را از دست داده اید، ایمپلنت های دندانی یک گزینه عالی برای تعمیر بریج دندان یا پروتز هستند. ایمپلنت‌های دندانی ثباتی را به وجود می‌آورند که با ریشه های طبیعی دندان قابل مقایسه است و به افراد کمک می کند تا با اعتماد به نفس دوباره لبخند بزنند. في هذا المقال من موقع الدكتور حسين بورجيان أفضل جراح لثة في اصفهان بهترین سن کاشت ایمپلنت دندان را مورد بررسی قرار می دهیم.

امکان کاشت ایمپلنت در سنین کودکی

بدیهی است که ایمپلنت های دندانی برای نوزادان یا کودکان نوپا مناسب نیستند. آنها هنوز دندان های دائمی خود را ندارند. آنها حتی ممکن است تمام دندان های شیری خود را در نیاورده باشند. با این حال حتی با بزرگتر شدن کودک، آنها کاندیدای خوبی برای کاشت ایمپلنت های دندانی نخواهند بود.

اگرچه ایمپلنت دندان یک روش کاملاً ایمن برای از دست دادن دندان در بزرگسالان است، اما برای کودکان زیر یک سن خاص گزینه‌ی درمان نیست. اگر ایمپلنت دندانی در بیماری که رشد فک او تمام نشده است قرار داده شود، به طور بالقوه می تواند از رویش مناسب دندان های دیگر جلوگیری کند.

کاشت ایمپلنت دندان در جوانان و نوجوانان

مسئله اصلی این است که افراد قبل از ۱۸ سالگی هنوز در حال رشد هستند. ساختار استخوانی فک هنوز در مرحله بلوغ است، به این معنی که ساختار استخوان ثابت نیست و ممکن است به رشد خود ادامه دهد. ایمپلنت های دندانی قرار است دوام بیاورند و ماندگاری ایمپلنت طولانی یا مادام العمر باشد. بنابراین انجام جراحی خیلی زود در زندگی دستوری برای شکست درمان و ایمپلنت ناموفق است.

اولین سن برای کاشت ایمپلنت دندان

اولین زمانی که یک فرد می تواند ایمپلنت دندان را انجام دهد ۱۸ سالگی است،۱۸ سالگی رایج ترین پاسخ است، اما پاسخی که می تواند مشکلات زیادی را در زندگی ایجاد کند. باید توجه داشته باشیم که ۱۸ سالگی ممکن است خیلی جوان باشد. در سن ۱۸ سالگی، ممکن است بیمار هنوز در حال بلوغ باشد، به این معنی که فک ممکن است به رشد و تغییر ادامه دهد. به جای خطر شکست درمان، برای بیماران جوانی که قصد کاشت ایمپلنت دندان در اصفهان را دارند، بهتر است برای ارزیابی کامل وضعیت خود با دکتر متخصص کاشت ایمپلنت در اصفهان ملاقات کنند. تا یک برنامه درمانی سفارشی بر اساس وضعیت فعلی خود دریافت کنند.

تكلفة الزرع | أفضل جراح لثة في اصفهان

حداکثر سن برای کاشت ایمپلنت دندان

از نظر فنی پاسخ منفی است. بسیاری از افرادی که در دهه ۶۰، ۷۰، ۸۰ و حتی ۹۰ سالگی خود هستند، ایمپلنت های دندانی انجام داده اند و نتایج درمانی عالی را هم تجربه کرده اند. از آنجایی که احتمال از دست دادن دندان در افراد در سنین بالاتر بیشتر است، ایمپلنت دندان اغلب یک راه حل عالی و رایج برای بریج ها و پروتزهای ثابت است. اما از طرفی، یک بیمار مسن ممکن است از مشکلات سلامتی جدی رنج ببرد که عمل جراحی را به طور کلی به یک خطر تبدیل کند. در این موارد، جراحی دهان برای قرار دادن ایمپلنت ممکن است به نفع بیمار نباشد.

علاوه بر این، فردی که سال‌ها دندان‌هایش را از دست داده است، ممکن است در این مدت دچار تحلیل استخوان یا تحلیل لثه شده باشد. بدون تراکم بافتی مناسب، فرد کاندید مناسبی برای ایمپلنت دندان نیست. با توجه به جراحی پیوند استخوان و پیوند لثه امکان ایمپلنت دندان وجود دارد، اما این می تواند چندین ماه به روند کلی درمان اضافه کند، که بیماران مسن ممکن است ترجیح دهند با استفاده از بریج دندان یا پروتز سنتی از این زمان طولانی دوری کنند.

بهترین محدوده سنی کاشت ایمپلنت دندان

حداقل سن برای کاشت ایمپلنت دندان وجود دارد، اما این حداقلی با تکمیل رشد استخوان تعیین می شود. به طور معمول و طبق مطالعات انجام شده، میانگین سن رشد زنان معمولاً ۱۶ سال و در مردان ۱۸ سال است. سن ایمن برای کاشت ایمپلنت دندان به طور رضایت بخش ۲۱-۲۲ سال خواهد بود، زیرا در این سن رشد استخوان قطعا متوقف شده است.

صفحة انستغرام للدكتور حسين بورجيان أفضل جراح لثة في اصفهان

تشخیص فرآیند کامل شدن رشد

به طور معمول، روند رشد در دختران بین ۹ تا ۱۵ سال و در پسران بین ۱۱ تا ۱۷ سال اتفاق می افتد، اما روند رشد از قوانین پیروی نمی کند و بسته به هر فرد متفاوت است و می تواند این روند را طولانی یا کوتاه کند. به همین دلیل باید مطمئن شویم که رشد بیمار قبل از کاشت ایمپلنت دندان کامل شده است.

برای اطمینان از این امر، روش های مختلفی داریم:

  • رادیوگرافی جانبی سر (سوپرپوزیشن دو سفالومتری) که به صورت متوالی با فاصله ۶ تا ۱۲ ماهه گرفته شده اند، بدون اینکه تغییرات محسوسی برای حداقل یک سال مشاهده شود.
  • ارتفاع عمودی صورت (از ناشن تا چانه)، تا جایی که بیشتر رشد صورت به پایان رسیده است و دیگر رشدی نخواهد داشت.
  • مشاهده سالانه قد، انتظار برای دو سال متوالی بدون رشد بیش از ۰٫۵ سانتی متر در سال است.

بیمارانی که دارای اختلالات شدید دندان درآوردن مانند اولیگودونشیا یا آنودنتیا هستند، در این موارد امکان کاشت ایمپلنت دندان حتی قبل از پایان دوره رشد وجود دارد، زیرا رشد ناحیه اینترمنتال بعد از ۵ تا ۶ سالگی به حداقل می رسد، به خصوص زمانی که دندان ها شکل نگرفته اند.

انتباه :

  • يجب استشارة الدقة العلمية للمواد المذكورة أعلاه مع المريض شخصيًا مع السيد الدكتور برجيان، الماجستير ترقيع اللثة والعظام تأكيد.
  • تمت إدارة هذه المقالة ونشرها من قبل مسؤول الموقع.

اقرأ أكثر :

طرق علاج البقع الحمراء في الفم

الوقاية والعلاج من حساسية الأسنان بعد الحشو

بررسی حقیقت سرطان زا بودن ایمپلنت دندان

اترك تعليقا

09335810446

للحصول على موعد طب الأسنان (داخلي 4)

تبوك: اصفهان ، تقاطع حكيم نظامي

جنب بوش، مجتمع نجم، ط2

قناة جهاز طب الأسنان

جراحة اللثة بالليزر والزرع

H.borjian@yahoo.com

ارسل بريد
هل لديك اي سؤال? الدردشة على WhatsApp