آشنایی با بیماری التهاب لثه و کارسینوما دهان

بیماری التهاب لثه و کارسینوما دهان | أفضل جراح لثة في اصفهان

بررسی بیماری التهاب لثه و کارسینوما دهان

في هذا المقال من موقع الدكتور حسين برجيان أفضل جراح لثة في اصفهان بیماری التهاب لثه و کارسینوما دهان را مورد بررسی قرار می دهیم. السرطان هو نوع من الأورام السرطانية في الخلايا السطحية والطبقة الوسطى من الأعضاء المختلفة، بما في ذلك أنسجة الفم واللثة. ۹۵ درصد افرادی که به این عارضه مبتلا می شوند دخانیات و مشروبات الکلی زیاد مصرف می کنند و ۵ درصد به دلیل ژنتیک، عفونت ها و مشکلات مزمن دهان و دندان، سبک غلط زندگی و مصرف برخی داروهای شیمیایی به این عارضه مبتلا می شوند.

سلول های موجود در سطح و لایه های میانی پوست جزو سلول هایی هستند. که در حین کاشت ایمپلنت تحت تأثیر قرار می گیرند. بیماران قبل از کاشت ایمپلنت این نگرانی را دارند که با توجه به این که جراحی ایمپلنت روی همین سلول ها تأثیرگذار است آیا باعث سرطان می شود یا خیر؟

همان طور که اشاره شد بر اساس تحقیقات انجام شده بیش از ۹۵ درصد افرادی که در معرض ابتلا به این نوع سرطان هستند افرادی هستند که سیگار یا مشروبات الکلی مصرف می کنند. امروزه با وجود پیشرفت تکنولوژی درصورتی که این بیماری زود تشخیص داده شود درمان با موفقیت انجام می شود اما با توجه به این که علائم مشخصی ندارد درمان در ابتدای ابتلا به سرطان امکان پذیر نیست. در پاسخ به این سؤال که آیا ایمپلنت باعث سرطان می شود؟ باید گفت بر اساس تحقیقات انجام شده در خصوص کاشت ایمپلنت تاکنون موردی مشاهده نشده است که علت ابتلا به کارسینومای دهان، کاشت ایمپلنت بوده باشد بنابراین این که ایمپلنت سرطان زا است یک شایعه نادرست است.

تشخيص وعلاج متلازمة الفم الحارق | افضل دكتور اسنان تجميلي في اصفهان

صفحة انستغرام للدكتور حسين بورجيان أفضل جراح لثة في اصفهان

التهاب لثه و کارسینوما دهان

تورم اللثة به وضعیتی گفته می شود که در آن لثه اطراف ایمپلنت ورم می کند. بافت نرم، سفت تر می شود و استخوان شروع به تحریک شدن می کند. این اتفاق نادر است و برای آن روش های درمانی مختلفی وجود دارد. گاهی اوقات التهاب لثه با بیماری کارسینوما یا سرطان اشتباه گرفته می شود به همین خاطر اشخاصی پس از کاشت ایمپلنت دچار بیماری التهاب لثه شده اند تصور می کنند سلول های آن ها پس از کاشت ایمپلنت سرطانی شده است در صورتی که این تشخیص اشتباه است. براساس تحقیقات گسترده ای که اخیرا انجام شده است ایمپلنت دندان به هیچ وجه سرطان زا نیست. براساس تحقیقات ژورنال ایمپلنتوری آمریکا درصد شیوع سرطان پس از کاشت ایمپلنت ۰٫۰۰۰۱۷ و بسیار کم است.

انتباه :

  • يجب استشارة الدقة العلمية للمواد المذكورة أعلاه مع المريض شخصيًا مع السيد الدكتور برجيان، الماجستير ترقيع اللثة والعظام تأكيد.
  • تمت إدارة هذه المقالة ونشرها من قبل مسؤول الموقع.

اقرأ أكثر :

أفضل غذاء لوجع الأسنان

زراعة زراعة الأسنان في تصحيح تصميم الابتسامة

النقاط الرئيسية لوضع الزرع لدى المدخنين

اترك تعليقا

09335810446

للحصول على موعد طب الأسنان (داخلي 4)

تبوك: اصفهان ، تقاطع حكيم نظامي

جنب بوش، مجتمع نجم، ط2

قناة جهاز طب الأسنان

جراحة اللثة بالليزر والزرع

H.borjian@yahoo.com

ارسل بريد
هل لديك اي سؤال? الدردشة على WhatsApp