آشنایی با بیماری التهاب لثه و کارسینوما دهان

Gingivitis and oral carcinoma | The best gum surgeon in Isfahan

بررسی بیماری التهاب لثه و کارسینوما دهان

In this article from Dr. Hossein Borjian's website The best gum surgeon in Isfahan بیماری التهاب لثه و کارسینوما دهان را مورد بررسی قرار می دهیم. کارسینوما نوعی تومورزایی در سلول های سطحی و لایه میانی اندام های مختلف از جمله بافت دهان و لثه است. ۹۵ درصد افرادی که به این عارضه مبتلا می شوند دخانیات و مشروبات الکلی زیاد مصرف می کنند و ۵ درصد به دلیل ژنتیک، عفونت ها و مشکلات مزمن دهان و دندان، سبک غلط زندگی و مصرف برخی داروهای شیمیایی به این عارضه مبتلا می شوند.

سلول های موجود در سطح و لایه های میانی پوست جزو سلول هایی هستند. که در حین کاشت ایمپلنت تحت تأثیر قرار می گیرند. بیماران قبل از کاشت ایمپلنت این نگرانی را دارند که با توجه به این که جراحی ایمپلنت روی همین سلول ها تأثیرگذار است آیا باعث سرطان می شود یا خیر؟

همان طور که اشاره شد بر اساس تحقیقات انجام شده بیش از ۹۵ درصد افرادی که در معرض ابتلا به این نوع سرطان هستند افرادی هستند که سیگار یا مشروبات الکلی مصرف می کنند. امروزه با وجود پیشرفت تکنولوژی درصورتی که این بیماری زود تشخیص داده شود درمان با موفقیت انجام می شود اما با توجه به این که علائم مشخصی ندارد درمان در ابتدای ابتلا به سرطان امکان پذیر نیست. در پاسخ به این سؤال که آیا ایمپلنت باعث سرطان می شود؟ باید گفت بر اساس تحقیقات انجام شده در خصوص کاشت ایمپلنت تاکنون موردی مشاهده نشده است که علت ابتلا به کارسینومای دهان، کاشت ایمپلنت بوده باشد بنابراین این که ایمپلنت سرطان زا است یک شایعه نادرست است.

Diagnosis and treatment of burning mouth syndrome | The best cosmetic dentist in Isfahan

The Instagram page of Dr. Hossein Borjian, the best gum surgeon in Isfahan

التهاب لثه و کارسینوما دهان

swelling of the gum به وضعیتی گفته می شود که در آن لثه اطراف ایمپلنت ورم می کند. بافت نرم، سفت تر می شود و استخوان شروع به تحریک شدن می کند. این اتفاق نادر است و برای آن روش های درمانی مختلفی وجود دارد. گاهی اوقات التهاب لثه با بیماری کارسینوما یا سرطان اشتباه گرفته می شود به همین خاطر اشخاصی پس از کاشت ایمپلنت دچار بیماری التهاب لثه شده اند تصور می کنند سلول های آن ها پس از کاشت ایمپلنت سرطانی شده است در صورتی که این تشخیص اشتباه است. براساس تحقیقات گسترده ای که اخیرا انجام شده است ایمپلنت دندان به هیچ وجه سرطان زا نیست. براساس تحقیقات ژورنال ایمپلنتوری آمریکا درصد شیوع سرطان پس از کاشت ایمپلنت ۰٫۰۰۰۱۷ و بسیار کم است.

Attention :

  • The scientific accuracy of the above material should be consulted with the patient in person with Mr. Dr. Berjian, Mastership Gum and bone grafting be confirmed.
  • This article was managed and published by the site admin.

Read more :

بهترین مواد غذایی برای دندان درد

کاشت ایمپلنت دندان در اصلاح طرح لبخند

نکات کلیدی برای کاشت ایمپلنت در افراد سیگاری

Leave comment

09335810446

For a dental appointment (Internal 4)

Address: Isfahan, Hakim Nizami intersection

Next to Bush, Najm community, 2nd floor

Dental apparatus channel

Gum surgery with laser and implant
Do you have any question? Chat on WhatsApp