طرق العلاج بعد فك زراعة الأسنان

طرق العلاج بعد فك زراعة الأسنان | افضل زرع في اصفهان

بررسی راه های درمانی پس از لق شدن ایمپلنت دندان

في مقال اليوم موقع الدكتور حسين برجيان أفضل أخصائي زراعة في أصفهان الذي تم تجميعه من أجلكم أيها القراء الأعزاء. سوف نتعرف على طرق العلاج بعد فك زراعة الأسنان. تعتمد طريقة علاج إرخاء الزرعة على حالة الزرع وتشخيص الجراح:

پاکسازی ناحیه ایمپلنت شده

برای درمان لق شدن ایمپلنت، نباید منتظر بمانید. بهتر است بلافاصله به جراح مراجعه کنید تا ابتدا تاج دندان و اطراف ایمپلنت را پاکسازی کرده و سپس نسبت به محکم کردن پیچ یا اجزای دیگر ایمپلنت و یا خارج کردن ایمپلنت و تعویض پایه آن تصمیم گیری کند. آرامش روحی و عاطفی بیمار، گفتگو در رابطه با روش درمان و گاهی اوقات تجویز دارو، در روند درمان تاثیر مهمی دارند.

المحتوى المقترح : ما هو أفضل علاج لانحسار اللثة؟

إزالة الزرع

شاید پزشک شما، به دلایلی مانند عفونت یا عدم سازگاری ایمپلنت با لثه تصمیم به خارج کردن ایمپلنت بگیرد. روش انجام آن هم شبیه به وضع الزرع هو.
اگر ایمپلنت شما لق شده سعی کنید چند روز بهداشت دهان و دندان را بهتر رعایت کنید تا بافت اطراف پایه ایمپلنت بتواند خودش را ترمیم کند اما اگر نتیجه نگرفتید ممکن است پزشک شما، تصمیم به خارج کردن پایه ایمپلنت بگیرد.

أسباب أهمية الزرع المصغر | افضل دكتور اسنان في اصفهان

درمان نشدن لقی ایمپلنت چه عوارضی دارد؟

اگر احساس می کنید ایمپلنت شما لق شده، با پزشک خود تماس گرفته و تاریخی را جهت معاینه ی آن مشخص کنید. در غیر این صورت مشکلات جدی در انتظار شما خواهد بود. درصورتیکه لق شدن ایمپلنت درمان نشود؛ عفونت در دهان و فک شما گسترش می یابد، و حتی ممکن است تا گردن و مغز پیشروی می کند. در نهایت، عفونت در تمام بدن پخش می شود که بسیار خطرناک خواهد بود.
اگر سیستم ایمنی بدن شما ضعیف باشد و به لق شدن ایمپلنت و عفونت آن اهیمت ندهید، احتمالا یک یا چند دندان را از دست خواهید داد. در نتیجه می توان گفت که عدم درمان عواقب مهلکی در پیش خواهد داشت. عدم درمان این عارضه، می تواند مسمومیت خون را به دنبال داشته باشد که در نهایت منجر به بیماری آنژین لودوینگ «که باعث خفگی و مننژیت می شود» خواهد شد.

صفحة انستغرام للدكتور حسين بورجيان

اقدامات در صورت خروج ایمپلنتاز جایگاهش

اکثر اوقات، پایه ایمپلنت نیست که در آمده است. بلکه اجزای دیگری مانند پیچ، هیلینگ، اباتمنت یا تاج دندان است که خارج می شود. در چنین مواقعی تماس با پزشک بهترین راه حل است. اما باید پذیرفت که پیشگیری بهتر از درمان است.
گاهی اوقات هم خود ایمپلنت می افتد.هرچند درصد موفقیت کاشت ایمپلنت بسیار بالا است؛ اما بعضا، ناسازگاری با لثه و استخوان فک، موجب لق شدن ایمپلنت و افتادن آنها می شود. فراموش نکنید که اگر ایمپلنت شما افتاد، حتما باید به پزشک مراجعه کنید.

تلميح :

  • يجب تأكيد الدقة العلمية للمواد المنشورة أعلاه من خلال استشارة المريض الشخصية مع الدكتور بورجيان.
  • تتم إدارة هذه المقالة ونشرها من قبل مسؤول الموقع.

طرق التواصل مع مركز طب الأسنان التخصصي بنجم


اترك تعليقا

09335810446

للحصول على موعد طب الأسنان (داخلي 4)

تبوك: اصفهان ، تقاطع حكيم نظامي

جنب بوش، مجتمع نجم، ط2

قناة جهاز طب الأسنان

جراحة اللثة بالليزر والزرع

H.borjian@yahoo.com

ارسل بريد
هل لديك اي سؤال? الدردشة على WhatsApp