بررسی روش های پیشگیری و درمان نارسایی ایمپلنت دندان
ایمپلنت دندان، امروزه می تواند احتیاج افراد به یک یا چند دندان را مرتفع سازد لبخندی زیبا رو به شما دهد. ایمپلنت دندان، فرآیندی است که ضمن اینکه درصد موفقیت بالایی دارد و فقط حدود ۵ درصد از کل عمل های ایمپلنت با شکست مواجه می شوند. Dans la suite de cet article, le site du Dr Hossein Borjian Le meilleur dentiste cosmétique à Ispahan به مطالعه و بررسی روش های پیشگیری و درمان نارسایی ایمپلنت دندان خواهیم پرداخت.
تعریف نارسائی ایمپلنت
نارسائی ایمپلنت دندان اتفاقی است که بسیار کم اتفاق می افتد. شاید فکر کنید نارسائی به دلیل پس زدن ایمپلنت از سمت بدن شما بدون هیچ دلیلی رخ دهد اما اینطور نیست. شکست عمل ایمپلنت دندان همان نارسائی ایمپلنت دندان است و بروز آن حتما دلیلی دارد و باید یکی از عوامل تأثیر گذار در شما وجود داشته باشد.
برخی از این عوامل ، مراقبت ضعیف بعد از ایمپلنت، تجربه و مهارت کم دندانپزشک برای pose d'implants و شرایط سلامتی شخص است که می تواند از دلایل بروز نارسائی ایمپلنت دندان باشد.
Contenu suggéré : عوامل و علائم بروز نارسائی در ایمپلنت دندان
یکی از راههایی که میتوانید مانع از شکست ایمپلنت شوید، شناخت عوامل بروز و تشدید نارسائی است. با شناخت عوامل تاثیرگذار در نارسائی ایمپلنت شما می توانید تا حد زیادی از آن جلوگیری کنید. پس دلایل نارسایی ایمپلنت را بشناسید و آن ها را جدی بگیرید.
درمان های نارسایی ایمپلنت دندان
اولین گام جهت درمان ایمپلنت شده، علت یابی آن است که باید به متخصص ایمپلنت مراجعه کرده و وضعیت ایمپلنت مورد بررسی قرار گیرد و با توجه به علت شکست، پروسه درمان آغاز می شود. مثلا اگر:
- علت بیماری پری ایمپلنت باشد لازم است که با نظر پزشک داروهای لازم برای رفع عفونت مصرف شود.
- اگر براثر ضربه ایمپلنت آسیب دیده باید درصورت لزوم پیوند استخوان برای تقویت بافت پشتیبان ایمپلنت انجام شود.
- اگر مشکل عدم رعایت اصول بهداشتی است، توصیه این است که مراقبت های پس از ایمپلنت را جدی بگیرید.
- اگر دلیل شکست ایمپلنت، بیماری های خودایمنی یا دیابت است لازم است که با پزشک مربوطه مشورت و بیماری را تحت کنترل قرار گیرد سپس اقدام به ترمیم یا کاشت ایمپلنت بفرمایید.
Infection des implants dentaires
متورم شدن در ناحیه ریشه ی دندان یا لثه را Infection dentaire می گویند. Les implants dentaires peuvent être associés à des complications et à des risques. Pour postuler à un implant, vérifiez attentivement et soyez extrêmement strict dans le choix d'un spécialiste en implants.. مهارت و دقت متخصص ایمپلنت سهم زیادی در به حداقل رساندن عوارض و ریسک های بعد از ایمپلنت را داراست. انجام ایمپلنت دندان در کلینیک لیزر دندانپزشکی نجم توسط دکتر حسین برجیان با استفاده از بهترین مواد و روش های روز دنیا انجام می گردد.
Page Instagram du Dr Hossein Borjian Le meilleur dentiste cosmétique à Ispahan
مشکلات پس از ایمپلنت دندان
ایمپلنت دندان هم مانند هرجراحی دیگر ممکن است ریسک ها و مشکلاتی را در کوتاه مدت یا بلند مدت داشته باشد. از مشکلاتی که ممکن است برای دندان ایمپلنت شده بوجود بیاید می توان به موارد زیر اشاره کرد.
- Infection des implants dentaires
- لق شدن ایمپلنت دندان
- خونریزی و جراحت در ناحیه ایمپلنت
- شکستن یا ترک خوردگی یا لب پر شدن روکش ایمپلنت دندان
جمع بندی
در این مقاله در مورد نارسائی ایمپلنت دندان و عوامل، علائم، راه های پیشگیری از آن و در نهایت درمان آن بیان شد. نارسائی Implant dentaire اتفاق بسیار نادری است اما برای اجتناب از آن بهتر است پیش از اقدام برای ایمپلنت، تمامی جوانب و عوامل مؤثر در شکست و نارسائی ایمپلنت دندان را با شرایط جسمی خود مطابقت دهید.
Moyens de communication avec le centre dentaire spécialisé de Najm
Attention :
- L'exactitude scientifique du matériel publié ci-dessus doit être confirmée par la consultation personnelle du patient avec le Dr Borjian.
- Cet article est géré et publié par l'administrateur du site.