مميزات استبدال القشرة المركبة المكسورة بطبقة من السيراميك

مزایای جایگزین کردن ونیرکامپوزیت شکسته با لمینت سرامیکی | افضل دكتور اسنان في اصفهان

بررسی مزایای جایگزین کردن ونیر کامپوزیت شکسته با لمینت سرامیکی

هنگامی که برای ترمیم کامپوزیت شکسته به دندانپزشک مراجعه می کنید احتمالا به شما پیشنهاد می دهد آن را با لمینت سرامیکی جایگزین کنید. برخی افراد فکر می کنند دندانپزشک برای دریافت هزینه و دستمزد بیشتر به شما چنین پیشنهادی می دهد در صورتی که این طور نیست و این کار به نفع خودتان است. في هذا المقال من موقع الدكتور حسين برجيان افضل دكتور اسنان في اصفهان مزایای جایگزین کردن ونیر کامپوزیت شکسته با لمینت سرامیکی را مورد بررسی قرار می دهیم.

دوام و طول عمر بیشتر

اگر کامپوزیت را با لمینت جایگزین کنید می توانید مدت طولانی تری لبخند زیبا و جذاب خود را حفظ کنید و نیازی به ترمیم یا تعویض آن ندارید.

مراقبت ساده‌تر

هر چند بعد از نصب هرنوع ونیر باید مانند دندان طبیعی از آن مراقبت کنید،بهداشت دهان و دندان خود را حفظ کنید وعادت های بدی مانند دندان قروچه یا سیگار کشیدن را ترک کنید اما ونیر کامپوزیت استحکام کم تری دارد و در مدت زمان کوتاه تری به ترمیم نیاز پیدا می کند. مراجعه بیماران به دندانپزشکی زیبایی برای ترمیم ونیر کامپوزیت شکسته تقریبا دوتا سه سال پس از کاشت ونیر کامپوزیت طبیعی است اما لمینت سرامیکی بیش از ۷ یا ۸ سال بدون شکستگی و ترک خوردگی روی دندان بیمار باقی می ماند.

عدم ساییدگی لمینت های سرامیکی

در صورتی که لبه یک یا چند دندان شما شکسته یا ساییده شده باشد بهترین گزینه برای پوشش دادن آن استفاده از لمینت های سرامیکی است زیرا لبه دندان تماس زیادی با مواد غذایی و هم چنین دندان های فک مقابل دارد.در صورتی که بخشی از دندان طبیعی که شکسته شده را با ونیرکامپوزیت پوشش دهید فشاری که از طرف غذاها و دندان های مقابل به آن وارد می شود آن را از بین می برد و بیمار مجبور می شود برای ترمیم کامپوزیت دندان شکسته شده به دندانپزشک مراجعه کند.

ونیرکامپوزیت دندان یک راه حل اقتصادی، کم تهاجمی و بسیار سریع برای ترمیم دندان شکسته است. یکی از مزیت های مهم ونیرکامپوزیت امکان ترمیم کامپوزیت شکسته شده است. که به سرعت و بدون نیاز به برداشتن کامل کامپوزیت از روی دندان انجام می شود. البته همان طور که گفته شد جایگزین کردن کامپوزیت دندان با لمینت سرامیکی برای کامپوزیت دندان شکسته می تواند گزینه مناسبی باشد زیرا دوام و طول عمر بیشتری دارد و احتمال آسیب دیدگی در آن کم‌تر است.

إصلاح تورم الشفاه وكسور الأسنان المركبة | افضل دكتور اسنان تجميلي في اصفهان

علل شکستن کامپوزیت دندان

در ادامه علت هایی که باعث شکست کامپوزیت می شود را برای شما نام می بریم:

تسوس الأسنان

مهم ترین علت شکستن کامپوزیت دندان پوسیدگی دندان است. با پوسیدگی ارتباط بین مینای دندان و کامپوزیت کم تر می شود در نتیجه باعث جدا شدن از دندان می شود.این جدایی علت شکستن کامپوزیت دندان است.

کیفیت کامپوزیت دندان

دلیل دیگر شکست کامپوزیت کیفیت کامپوزیت است.برای اطمینان یافتن از کیفیت کامپوزیت حتما به پزشکی مجرب و با تجربه مراجعه کنید.قالب گیری،فرم دهی و ایجاد پیوند مناسب بین کامپوزیت و مینای دندان نیاز به تجربه و مهارت بالایی دارد.

عفونت لثه

عفونت لثه دلایل مختلفی دارد از جمله تجمع جرم و باکتری و عدم رعایت بهداشت عفونت لثه منجر به تورم و التهاب لثه می شود و فشار زیادی به روکش کامپوزیت وارد می کند.فشار وارد شده به کامپوزیت باعث می شود. ارتباط بین دندان و کامپوزیت ضعیف شود و کامپوزیت شکسته یا کنده شود.

وارد شدن فشار زیاد به کامپوزیت دندان

وارد شدن فشار زیاد به دندان از دیگر دلایل شکست کامپوزیت دندان است. خوردن غذاهای سفت و سخت یا خرد کردن پوست تنقلات با دندان های کامپوزیت شده فشار زیادی به دندان کامپوزیت شده وارد می کند. علاوه بر این انجام دادن فعالیت و ورزش های سنگین نیز می تواند فشار زیادی به دندان ها وارد کند و باعث جدایی روکش شود.

عدم نصب صحیح

اگر به تازگی دندان های خود را کامپوزیت کرده اید اما روکش مدام از دندان شما جدا می شود. این احتمال وجود دارد که هنگام نصب فرایند درمان به درستی انجام نشده باشد یا دندانپزشک از مواد با کیفیتی استفاده نکرده باشد به همین دلیل حتما در انتخاب دندانپزشک خود دقت کافی داشته باشید.

صفحة انستغرام للدكتور حسين بورجيان أفضل طبيب أسنان في أصفهان

نکات مراقبتی بعد از انجام کامپوزیت دندان

برای جلوگیری از شکستگی، لب پریدگی و تغییر رنگ کامپوزیت حتما به توصیه های زیر عمل کنید:

  • بعد از انجام کامپوزیت بهداشت دهان و دندان خود را رعایت کنید. از نخ دندان و مسواک حتما استفاده کنید. برای حفظ بیشتر بهداشت دهان از واتر پیک استفاده کنید.
  • کامپوزیت بر خلاف لمینت در کوره پخته نمی شود بنابراین دارای لعاب سرامیکی نیست. در صورت رعایت نکردن بهداشت ممکن است به مرور زمان رنگ آن تغییر کند.برای ترمیم کردن رنگ کامپوزیت دندان باید به صورت دوره ای پالیش شود تا به رنگ اولیه خود برگردد.
  • از مسواک های سفت و مدیوم استفاده نکنید. برای افزایش طول عمر کامپوزیت از مسواک های نرم استفاده کنید.مسواک زبر منجر به خراشیده شدن سطح کامپوزیت و تغییر رنگ آن می شود.
  • اگر دندان هایتان را کامپوزیت کرده اید به صورت دوره ای حتما آن را جرم گیری کنید. زیرا با گذشت زمان تجمع پلاک های میکروبی در محل های کامپوزیت شده بیشتر می شود.
  • اگر در شب عادت به دندان قروچه دارید از محافظ شب استفاده کنید تا روکش کامپوزیت آسیبی نبیند.

انتباه :

  • يجب استشارة الدقة العلمية للمواد المذكورة أعلاه مع المريض شخصيًا مع السيد الدكتور برجيان، الماجستير ترقيع اللثة والعظام تأكيد.
  • تمت إدارة هذه المقالة ونشرها من قبل مسؤول الموقع.

اقرأ أكثر :

نصائح لزراعة الأسنان الأمامية

مميزات زراعة الأسنان الأمامية

تعداد واحد ایمپلنت مورد نیاز برای کاشت

اترك تعليقا

09335810446

للحصول على موعد طب الأسنان (داخلي 4)

تبوك: اصفهان ، تقاطع حكيم نظامي

جنب بوش، مجتمع نجم، ط2

قناة جهاز طب الأسنان

جراحة اللثة بالليزر والزرع

H.borjian@yahoo.com

ارسل بريد
خطأ: المحتوى محمي !!
هل لديك اي سؤال? الدردشة على WhatsApp