نصائح لاختيار فرشاة أسنان مركبة

نصائح لاختيار فرشاة أسنان مركبة | افضل دكتور اسنان في اصفهان

بررسی نکاتی برای انتخاب مسواک مخصوص کامپوزیت

انتخاب بهترین مارک مسواک برای کامپوزیت می تواند به طول عمر و ماندگاری ونیر کامپوزیت ها کمک زیادی کند. في هذا المقال من موقع الدكتور حسين بورجيان افضل دكتور اسنان في اصفهان نکاتی برای انتخاب مسواک مخصوص کامپوزیت را مورد بررسی قرار می دهیم.

نکاتی که در خصوص انتخاب مسواک مناسب کامپوزیت باید به آن توجه کنید این است که بهتر است از مسواک های دارای فرچه های سر گرد و نرم استفاده کنید. اکثر افراد بیشتر به خمیر دندان مخصوص کامپوزیت دندان دقت می کنند در صورتی که مسواک مخصوص کامپوزیت نیز بسیار حائز اهمیت می باشد.

ویژگی های مسواک مناسب کامپوزیت دندان

در واقع انتخاب بهترین مسواک برای کامپوزیت برای حداکثر پاکسازی خواهد بود. در ایتدا توصیه می شود که هرگز به دنبال ارزان قیمت ترین مسواک برای کامپوزیت دندان های خود نباشید زیرا این کار بسیار اشتباه است. تصور برخی از افراد این است که دندان های محکمی دارند و بعد از کامپوزیت دندان ها نیاز به مراقبت خاصی ندارند اما در حقیقت عدم رعایت بهداشت و خوردن غذاهای قندی و نوشیدنی های اسیدی می توانند مشکلات زیادی برای دندان ها به‌وجود آورند.

برای انتخاب مسواک کامپوزیت توجه به نکات زیر ضروری است:
  • به اندازه سر مسواک توجه کنید.
  • توجه به شکل مسواک
  • نوع فرچه استفاده شده در مسواک
  • مسواک انتخاب شده باید به تاییدیه انجمن دندانپزشکی رسیده باشد.

سر مسواک در اندازه های متفاوتی در بازار عرضه می شوند. باید بر اساس سایز دندان های بالا و پایین سر مسواک انتخاب شود تا مسواک دسترسی کاملی به همه دندان ها و شیارها داشته باشد. نوع فرچه ای که برای مسواک زدن کامپوزیت دندان انتخاب می شود بسیار مهم است. فرچه ها سه دسته هستند:

  • فرچه نرم Soft
  • فرچه متوسط Medium
  • فرچه سخت Hard

فرچه های هارد یا سخت اصلا برای مسواک زدن کامپوزیت های دندان گزینه مناسبی نیستند. بهتر است به جای استفاده از فرچه های سخت از برس های متوسط یا نرم استفاده کنید. فرقی نمی کند از مسواک دستی باشد یا مسواک برقی، باید به نوع فرچه آن دقت داشته باشید.

انواع مسواک مخصوص کامپوزیت دندان

يوصي أطباء الأسنان بتنظيف الأسنان بالفرشاة مرتين في اليوم. طبيب الأسنان هو الذي يحدد أفضل ماركة لفرشاة الأسنان للمركب ونوع فرشاة الأسنان المناسبة لأسنانك بعد المركب.. بعد تركيب المركب على الأسنان، من المهم جداً اختيار فرشاة الأسنان المناسبة. وبحسب التصريحات السابقة فإن أفضل فرشاة أسنان بعد المركب يجب أن تكون ناعمة.

مسواک های دارای فرچه یا برس های نرم برای نابودی پلاک، باکتری و جرم از روی کامپوزیت های دندانی به اندازه مسواک های متوسط مؤثر هستند. همانطور که می‌دانید؛ انواع مسواک ها با توجه به نوع فرچه و موهایشان متفاوت هستند.

در مسواک سه ​​نوع پرز اصلی وجود دارد که عبارتند از:
  • فرشاة أسنان ناعمة للمركب (ناعم)
  • فرشاة أسنان متوسطة للمركب (المتوسطة)
  • فرشاة أسنان صلبة للمركب (صعب)

مسواک برقی برای کامپوزیت

استفاده از مسواک برقی بهترین گزینه برای افرادی است که به دنبال رعایت بهداشت عالی برای کامپوزیت و دندان های خود هستند. مسواک برقی کار تمیز کردن دندان ها و ونیرهای را به خوبی انجام می دهد و همچنین فشار زیادی به لثه های شما وارد نمی کند. مکانیزم مسواک های برقی به این صورت است که سر مسواک توسط نیروی الکتریکی که توسط یک باتری قابل شارژ تامین‌ می شود می ‌لرزد یا می ‌چرخد.

با استفاده از مسواک برقی به تلاش کمتری برای تمیز کردن کامپوزیت ها نیاز است زیرا موهای مسواک برقی نقاط بیشتری از دندان ها را نسبت به مسواک دستی مسواک می زند. استفاده از مسواک برقی نه تنها ضرری برای کامپوزیت دندان‌ ها ندارد؛ بلکه برای دندان‌های معمولی هم توصیه می‌شود زیرا به تقویت لثه کمک می‌کند. اما دارای معایبی نیز است که در ادامه به آن ها اشاره کرده ایم:

  • مسواک برقی نسبت به مسواک دستی گران‌تر بوده و علاوخ بر آن باید باتری مسواک را در فواصل زمانی شارژ کرد.
  • در مسواک برقی دسترسی بین دندان‌ها کمی سخت‌تر از مسواک دستی است حداقل تا زمانی که به آن عادت کنید.
  • ممکن است در صورت استفاده غیر اصولی از مسواک برقی، باعث آسیب رساندن به لثه یا مینای دندانشوید؛ مگر اینکه به آرامی از آن استفاده کنید.

صفحة انستغرام للدكتور حسين بورجيان أفضل طبيب أسنان في أصفهان

مسواک بین دندانی برای کامپوزیت (مسواک اینتردنتال Interdental Brush)

این نوع مسواک همانطور که از نامش مشخص است فضاهای بین دندان ها را تمیز می کند. این نوع مسواک دارای فرچه هایی بسیار ریز و باریک بوده که شامل تعدادی الیاف ریز و نرم است. مسواک اینتردنتال بیشتر مختص افرادی است که تحت درمان های ارتودنسی قرار دارند. اما برای درمان های اصلاح طرح لبخند مانند کامپوزیت ها و در کل نقاطی از دندان ها که دسترسی مسواک به آن نواحی مشکل است نیز استفاده می شود. برای رعایت بیشتر بهداشت دهان و دندان در حین ارتودنسی، تمیز کردن لابلای دندان ها و دستگاه های ارتودنسی کمی مشکل است اما مسواک بین دندانی این مشکل را رفع کرده است.

مسواک زدن کامپوزیت

مسواک زدن پس از کامپوزیت باید با دقت و حساسیت بیشتری انجام شود. زدن مسواک بعد از انجام کامپوزیت دندان به حفظ بافت دندان ها و افزایش طول عمر کامپوزیت ها بسیار کمک می کند. مسواک زدن بعد از کامپوزیت دندان باید صحیح، بدون نقص و اصولی صورت بگیرد. در صورت عدم مسواک زدن بعد از ونیر کامپوزیت در نهایت شاهد زرد شدن، رنگ پذیری، کدر شدن و کاهش ماندگاری کامپوزیت ها خواهیم شد.

کامپوزیت ها از ترکیبات خمیری مانند که هم رنگ دندان های بوده و از جنس رزین کامپوزیت بوده؛ ساخته می شوند. در واقع ماده ای که برای پر کردن دندان از آن استفاده می شود. همان کامپوزیت می باشد. پس بهتر است برای استفاده از مسواک بعد از انجام کامپوزیت از پزشک خود بپرسید زیرا هر فرد شرایط متفاوتی با دیگر بیماران دارد.

انتباه :

  • يجب استشارة الدقة العلمية للمقال أعلاه مع الدكتور بورجيان ، المتخصص ، شخصيًا ترقيع اللثة والعظام تأكيد.
  • تمت إدارة هذه المقالة ونشرها من قبل مسؤول الموقع.

اقرأ أكثر :

تشخيص أعراض سرطان اللسان

طرق علاج التهابات ضرس العقل

أسباب وأعراض آلام سقف الفم

اترك تعليقا

09335810446

للحصول على موعد طب الأسنان (داخلي 4)

تبوك: اصفهان ، تقاطع حكيم نظامي

جنب بوش، مجتمع نجم، ط2

قناة جهاز طب الأسنان

جراحة اللثة بالليزر والزرع

H.borjian@yahoo.com

ارسل بريد
خطأ: المحتوى محمي !!
هل لديك اي سؤال? الدردشة على WhatsApp