الوقاية من عوامل رائحة الفم الكريهة بعد زرع الزرع

الوقاية من عوامل رائحة الفم الكريهة بعد زرع الزرع | افضل دكتور اسنان تجميلي في اصفهان

راه های پیشگیری از عوامل بوی بد دهان پس از کاشت ایمپلنت

استكمالاً لهذا المقال موقع د. حسين بورجيان افضل دكتور اسنان تجميلي في اصفهان به مطالعه و بررسی روش های پیشگیری از عوامل بوی بد دهان پس از کاشت ایمپلنت خواهیم پرداخت. در ابتدا شاید تشخیص اینکه چرا بوی بد بعد از کاشت ایمپلنت ایجاد می‌شود، کار ساده ای نباشد. اما با کمی دقت به رفتارهای روزانه خود می‌توانید به راحتی متوجه این شوید که چرا این مشکل ایجاد می‌شود. از جمله این اتفاقات و رفتارهای ساده روزمره که باعث ایجاد بوی بد دهان می‌شود، شامل موارد زیر است:

باقی ماندن غذا در بین دندان ها

شما نه تنها زمان کاشت ایمپلنت بلکه در هر زمان دیگری باید مراقب این موضوع باشید. ماندن غذا در دهان ممکن است در کوتاه مدت باعث ایجاد بوی بد دهان شما شود. شاید در ابتدا این اتفاق روند طولانی تری را طی کند. اما به محض ایجاد بوی بد دهان شما باید به مدت طولانی راه های زیادی را برای از بین بردن این بو امتحان نمایید. پس باید قبل از ایجاد بوی بد دهان مراقبت های لازم را انجام دهید.

بعد از هر وعده غذایی حتما مسواک بزنید و از نخ دندان استفاده کنید و از غذاهایی که احتمال چسبندگی آن ها به دندان ها زیاد است استفاده نکنید. به یاد داشته باشید که دندانی که با ایمپلنت جایگزین شده است. مانند دندان طبیعی شما است و ممکن است در بین آن با دندان های کناری و یا بین خط لثه آن، مواد غذایی باقی بمانند که این مواد غذایی از اصلی ترین موارد ایجاد بوی بد دهان می باشند.

المحتوى المقترح : مزايا وعيوب أنواع مختلفة من ترقيع العظام في زراعة الأسنان

عفونت و لق شدن ایمپلنت دندان

یکی از شایع ترین اتفاقاتی که می‌تواند باعث بروز بوی بد دهان شود آلوده شدن ایمپلنت است. توجه داشته باشید که ممکن است در داخل ایمپلنت شما تجمعات باکتریایی ایجاد شود و همین موضوع می تواند باعث عفونت ایمپلنت شما گردد. این اتفاق زمانی رخ میدهد که ایمپلنت دندان شما شل باشد و داخل آن مواد غذایی راه پیدا کنند و باعث این تجمعات باکتریایی گردد.

هر عاملی مثل جویدن مواد غذایی سخت و یا ضربه به ایمپلنت می‌تواند باعث شل شدن آن شود، بهتر است هر زمان که احساس کردید ایمپلنت شما شل شده است به دندانپزشک برای ترمیم آن مراجعه نمایید در غیر این صورت عفونت میتواند علاوه بر ایجاد بوی بدن دهان، ایمپلنت شما را نیز از بین ببرد و یا باعث عفونت های شدیدتر گردد. پس هرگز در صورت متوجه شدن این موضوع که ایمپلنت شما شل شده است، به استفاده از آن ادامه ندهید و در اولین فرصت به دندانپزشک مراجعه نمایید تا درگیر عوارض بعدی آن نگردید و هزینه های بیشتری برای شما به همراه نداشته باشد.

طرق التخلص من رائحة الفم الكريهة | أفضل جراح لثة في اصفهان

ایجاد پلاک روی ایمپلنت دندان

یکی دیگر از عوامل ایجاد بوی بد دهان بعد از کاشت ایمپلنت؛ ایجاد پلاک ها روی دندان ایمپلنت شده است. بسیاری از افراد تصور می‌کنند به دلیل اینکه دندان ایمپلنت شده آن ها طبیعی نیست پس امکان ایجاد پلاک هم وجود ندارد! اما بهتر است بدانید که اینگونه نیست و امکان ایجاد پلاک روی دندان ایمپلنت شده حتی بیشتر از دندان های طبیعی شما است.

برای جلوگیری از این موضوع حتما در طول روز سطح دندان های خود را تمیز نگه دارید، استفاده از دهان شویه ها و شستشوی نمکی در تمیز کردن سطح دندان ها به شما کمک کند. دقت نمایید که در صورت ایجاد این پلاک ها و بی توجهی به بهداشت دهان و دندان ها، ممکن است دچار بیماری های لثه شوید. این بیماری ها می‌تواند به ایمپلنت شما و یا حتی سایر دندان های طبیعی شما نیز آسیب برساند.

توجه به بهداشت دهان و دندان اولین راه جلوگیری از بوی بد دهان بعد از کاشت ایمپلنت است. در صورت استفاده از ایمپلنت باید علاوه بر رعایت بهداشت دهان و دندان به صورت مرتب به دندانپزشک مراجعه نمایید تا از سفت بودن و سالم بودن، آن مطمئن شوید.

صفحة انستغرام للدكتور حسين بورجيان افضل دكتور اسنان تجميلي في اصفهان

سایر عوامل ایجاد کننده بوی بد دهان بعد از ایمپلنت دندان

باید توجه داشته باشید که همیشه بوی بد دهان ناشی از ایمپلنت دندان نیست و ممکن است شما عوامل دیگر به وجود آورنده بوی بد دهان شده باشید. مانند:

  • انباشته شدن جرم اطراف دندان های سالم
  • فم جاف
  • استفاده از داروهایی خاص
  • وجود پوشش سفید رنگ روی زبان خود
  • بالا بودن غلظت آب دهان
  • استفاده از مواد غذایی خاص مانند سیر، پیاز و سبزیجات که پس از هضم وارد جریان خون میشود و بعد از رسیدن به شش ها ممکن است بوی آن را به شدت در تنفس و دهان خود حس نمایید.
  • استفاده از دخانیات به ویژه سیگار که دهان و دندان شما را در معرض انواع عفونت ها قرار میدهد و همین باعث می‌شود که افراد سیگاری بیشتر از دیگران از بوی بد دهان خود رنج ببرند.

عوامل بوی بد دهان که به صورت مستقیم امکان دارد پس از زرع الأسنان به وجود بیایند. عدم صحت جایگیری دندان در مکان دقیق و فاصله و ارتفاع مناسب با دندان های کناری است که ناشی از عملکرد نا مناسب دندانپزشک بوده و در نهایت باقی مانده غذای بیشتر بین دندان ها و حتی بین دندان و لثه باقی مانده و در ادامه به همین دلیل گفته شده و یا دلایل خارجی دیگر امکان عفونت و لق شدن دندان ایمپلنت شده و در نهایت ایجاد بوی بد در دهان خواهد شد. بهداشت دهان را رعایت کنید و در صورت لزوم به دندانپزشک نیز مراجعه کرده و از مشورت های او نیز استفاده نمایید.

طرق التواصل مع مركز طب الأسنان التخصصي بنجم

انتباه :

  • يجب تأكيد الدقة العلمية للمواد المنشورة أعلاه من خلال استشارة المريض الشخصية مع الدكتور بورجيان.
  • تتم إدارة هذه المقالة ونشرها من قبل مسؤول الموقع.

اترك تعليقا

09335810446

للحصول على موعد طب الأسنان (داخلي 4)

تبوك: اصفهان ، تقاطع حكيم نظامي

جنب بوش، مجتمع نجم، ط2

قناة جهاز طب الأسنان

جراحة اللثة بالليزر والزرع

H.borjian@yahoo.com

ارسل بريد
خطأ: المحتوى محمي !!
هل لديك اي سؤال? الدردشة على WhatsApp