Qu’est-ce que la greffe osseuse dentaire ?

Greffe osseuse dentaire | Le meilleur dentiste d'Ispahan - le meilleur chirurgien des gencives d'Ispahan - le meilleur dentiste cosmétique d'Ispahan | Dr Hossein Borjian

آشنایی با انواع پیوند استخوان دندان

پیوند استخوان دندان روشی است که دندانپزشک متخصص ایمپلنت برای افزایش مقدار استخوانی که در فک بیمار وجود دارد و برای مهیا کردن بهترین موقعیت مکانی برای pose d'implants دندانی استفاده می‌کند. این کار به این دلیل انجام می‌شود که برای کاشت ایمپلنت باید استخوان کافی در محل قرار گیری دندان مصنوعی وجود داشته باشد؛ تا علاوه بر نگهداری ایمپلنت کاشته شده به ترمیم استخوان فک و ظاهر دندان مصنوعی کمک کند.

روش‌های مختلفی برای Greffe osseuse وجود دارد که انتخاب این روش‌ها به عواملی مانند:

  • تشخیص ایمپلنتولوژیست،
  • میزان پیوند مورد نیاز،
  • موقعیت قرارگیری ناحیه که نیاز به پیوند دارد
  • ترجیح بیمار و … ça dépend.

بهترین زمان پیوند استخوان برای کاشت ایمپلنت

اگر بیماری که به ما مراجعه می‌کند نیاز به پیوند استخوان کمی داشته باشد؛ می‌توان این پیوند را در زمان کاشت ایمپلنت انجام داد؛ اما اگر نیاز به پیوند استخوان زیادی برای بیمار تشخیص داده شود، حداقل ۴ ماه قبل از کاشت ایمپلنت، پیوند استخوان باید انجام شود.

مواد مورد استفاده برای پیوند استخوان

مواد مورد استفاده برای پیوند استخوان از منابع مختلفی مانند: منابع انسانی، حیوانی یا مصنوعی گرفته می‌شود.

بر روی تمامی این منابع مورد استفاده در پیوند استخوان بررسی‌های دقیق علمی انجام گرفته است تا بدن انسان بتواند با آنها سازگاری بالایی داشته باشد و مشکلی ایجاد نشود.

Types de greffes osseuses

چهار نوع اصلی پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان وجود دارد که در زیر به آنها خواهیم پرداخت:

1. پیوند استخوان لثه به روش اتوگرافت

ایمپلنتولوژیست زمانی از روش اتوگرافت استفاده می‌کند که نیاز به پیوند استخوان گسترده در بیمار وجود داشته باشد. استخوانی که در این روش قرار است پیوند زده شود، معمولاً از بدن خود بیمار و نواحی مانند: لگن، فک، ران، ساعد، ساق پا و زانو تهیه می‌شود. این گرافت‌ها در استخوان دهان فرد پیچ می‌شوند و پیچ‌ها در زمان کاشت ایمپلنت از دهان خارج می‌شوند.

بعد از انجام پیوند به روش اتوگرافت، حدود ۴ هفته بیمار به استراحت احتیاج دارد تا بتواند بعد از آن به راحتی ورزش کند و بعد از سه ماه هم استخوان ران دوباره رشد خواهد کرد. باید توجه داشته باشید که انجام این عمل جراحی به دلیل تزریق مواد بیهوشی و عوارض جانبی بعد از آن و همچنین تزریق مسکن‌های قوی برای کنترل درد بیمار می‌تواند یکی از عوامل مورد توجه در این روش باشد.

در روش اتوگرافت، پیوند استخوان از کدام ناحیه بدن رایج‌تر است؟

معمولاً پیوند استخوان از لگن به فک رایج‌ترین نوع پیوند است؛ چون امکان برداشت مقدار قابل توجهی از استخوان مناسب در این ناحیه وجود دارد. علاوه بر آن استخوان لگن پس از پیوند دوباره رشد خواهد کرد و بیمار در صورت برداشت مقداری از استخوان دچار مشکل نخواهد شد.

گاهی اوقات ممکن است نیاز به پیوند استخوان آن قدر زیاد و گسترده باشد که نیاز به پیوند از هر دو طرف ران وجود داشته باشد. در این صورت نیاز است که بیمار یک شب در بیمارستان بستری شود و احتمال احساس درد هم در او وجود دارد.

Greffe osseuse dentaire | Le meilleur dentiste d'Ispahan - le meilleur chirurgien des gencives d'Ispahan - le meilleur dentiste cosmétique d'Ispahan | Dr Hossein Borjian

 

Voir la page Instagram officielle du Dr Hossein Borjian.

2. پیوند استخوان لثه به روش زنوگرافت

در روش زنو گرافت منبع مواد استفاده شده در پیوند استخوان از منابع طبیعی استخوانی تامین می‌شود. این مواد معدنی طبیعی در آزمایشگاه به صورت کاملا استریل از استخوان گاو تهیه و در فریزر نگهداری می‌شود.

روش زنوگرافت، روشی مطمئن و مناسب برای پیوند استخوان به حساب می آید که در طی سالیان زیادی مورد آزمایش و همچنین مورد استفاده قرار گرفته است و هیچ گونه مشکل خاصی برای انسان‌ها به وجود نمی آورد.

مزایا و معایب پیوند استخوان به روش زنوگرافت چیست؟

  • Avantages: به دلیل این که منبع تامین مواد پیوند استخوان در خارج از بدن انسان وجود دارد، نیاز به عمل جراحی و خارج کردن مغز استخوان وجود ندارد و تنها یک عمل جراحی برای پیوند استخوان انجام می‌شود. همچنین به دلیل استریل بودن و نگهداری این مواد در فریزر آزمایشگاه‌ها شانس انتقال بیماری بسیار پایین است.
  • Désavantages: در بیمارانی که نیازمند ترمیم‌هایی گسترده با سطح وسیع هستند، این روش غیر قابل استفاده است.

3. پیوند استخوان لثه به روش آلوگرافت

در روش آلوگرافت همانند روش زنو گرافت منبع تامین مواد برای پیوند استخوان فک برای ایمپلنت از خارج بدن خود بیمار تامین می‌‎شود؛ با این تفاوت که در روش آلوگرافت از استخوان طبیعی انسان دیگری استفاده می‌شود.

استخوانی که در جراحی آلوگرافت مورد استفاده قرار می گیرد، از بدن یک فرد فوت شده تهیه می‌شود. استخوان‌های مورد استفاده در روش آلوگرافت قبل از پیوند در آزمایشگاه بررسی و به روش‌های خاصی استریل می‌شوند و تا زمان استفاده در فریزرهای مخصوصی نگهداری می‌شوند.

مزایا و معایب پیوند استخوان به روش آلو گرافت

  • Avantages: این روش هم مانند روش زنو گرافت، نیاز به دو عمل جراحی ندارد و برای تامین استخوان تنها یک عمل پیوند انجام می‌شود.
  • Désavantages: با وجود اینکه استخوان‌ها در آزمایشگاه به طور دقیق بررسی و آزمایش می‌شوند؛ اما باز هم امکان انتقال بیماری به فرد دریافت کننده پیوند وجود دارد.

4. پیوند استخوان لثه به روش آلوپلاست

آخرین روش پیوند استخوان دندان در کاشت ایمپلنت، روش آلو پلاست است. که کاملاً با سه روش قبلی متفاوت است؛ یعنی در این روش از استخوان طبیعی حیوانات، انسان دیگر یا خود بیمار استفاده نمی‌شود.

در روش آلو پلاست به جای پیوند استخوان از مواد مخصوصی که به آن‌ها مواد سنتزی می‌گویند، استفاده می شود. به این صورت که سلول‌های بدن را با استفاده از مواد سنتزی تحریک می‌کنند تا به بافت استخوانی تبدیل شوند.

مزیت روش پیوند استخوان آلو پلاست چیست؟

مهمترین مزیت روش آلو پلاست این است که علاوه بر کاهش امکان انتقال بیماری، کم تهاجمی ترین عمل پیوند استخوان محسوب می‌شود.

Moyens de communication avec le centre dentaire spécialisé de Najm

Voir la page Instagram officielle du Dr Hossein Borjian.


Contenu suggéré par le Dr Hossein Borjian (Le meilleur dentiste d'IspahanLe meilleur chirurgien des gencives à IspahanLe meilleur dentiste cosmétique à Ispahan):

جلوگیری از تحلیل استخوان فک

مزایای انواع پیوند استخوان

Laisse un commentaire

09335810446

Pour un rendez-vous dentaire (Interne 4)

Adresse: Ispahan, intersection Hakim Nizami

À côté de Bush, communauté Najm, 2ème étage

Canal appareil dentaire

Chirurgie des gencives avec laser et implant

H.borjian@yahoo.com

envoyer un mail
Erreur: Le contenu est protégé !!
Avez-vous des questions? Chatter sur WhatsApp