سقوط حشوة الأسنان
زمانی که پرکردگی دندان می افتد چه کاری باید انجام دهیم؟
در صورتی که متوجه بیرون آمدن پرشدگی دندان خود شدید و آن را قورت نداده اید. می توانید این مواد را از دهان خود خارج کنید. سپس دهان خود را بشویید. اما اگر متوجه نشدید و مواد را خورده باشید باز هم جای نگرانی وجود ندارد. به این دلیل که خوردن این مواد مشکلی ایجاد نمی کند و از سیستم گوارشی شما عبور خواهد کرد. مواظب باشید زمان خروج این مواد در هنگام تنفس وارد ریه شما نشود زیرا امکان التهابات الرئة را افزایش می دهد.
تمیز نگه داشتن دندان
ممکن است در هنگام افتادن پرشدگی نتوانید فوری به دندانپزشک مراجعه نمایید. بنابراین لازم است تا هنگام مراجعه به دندانپزشک محل مورد نظر را تمیز نگه دارید. پس از خروج مواد پرشده دندان حفره و پوسیدگی دندان در معرض تماس با عوامل بیرونی مانند هوا و جویدن غذا قرار می گیرد. این موارد می تواند وضعیت دندان شما را وخیم تر کند.
بنابراین پس از خوردن مواد غذایی لازم است دندان خود را مسواک زده و نخ دندان بکشید تا باقی مانده غذا و باکتری ها را از محل پوسیدگی و حفره دندان دور نمایید.
در مرحله آخر لازم است به دندان پزشک مراجعه کنید. در صورتی که شما به تازگی دندان خود را پر کرده اید و با این مشکل مواجه شده اید احتمال دارد مواد استفاده شده برای پرکردن مرغوب نباشد.
صفحة انستغرام للدكتور حسين بورجيان أفضل طبيب أسنان في أصفهان
نشانه هایی که بعد از پرکردن و ترمیم دندان باید به آن توجه کنیم:
- لق زدن مواد پر کننده در جای خود و احساس بلند شدن آن در زمان جویدن غذا
- احساس نفوذ مایعات و خوراکی ها به اطراف ماده پر کننده درون دندان
- مشاهده ترک در مواد پر کننده
- مواد پر کننده خورد شوند و یا کامل از بین بروند.
- وجود حساسیت زیاد در دراز مدت همراه با درد در محل پر شدگی
- تغییر رنگ در محل پر شده یا دندان های اطراف آن
المنشورات ذات الصلة :
التدابير اللازمة عندما يكون حشو الأسنان فارغا