بررسی روش های شناسایی و درمان عفونت ایمپلنت دندان
متورم شدن در ناحیه ریشه ی دندان یا لثه را عفونت دندان می گویند. Les implants dentaires peuvent être associés à des complications et à des risques. Pour postuler à un implant, vérifiez attentivement et soyez extrêmement strict dans le choix d'un spécialiste en implants.. مهارت و دقت متخصص ایمپلنت سهم زیادی در به حداقل رساندن عوارض و ریسک های بعد از ایمپلنت را داراست. Dans la suite de cet article, le site du Dr Hossein Borjian Le meilleur dentiste cosmétique à Ispahan به مطالعه و بررسی روش های شناسایی و درمان عفونت ایمپلنت دندان خواهیم پرداخت.
برخی از مشکلات بعد از ایمپلنت دندان
ایمپلنت دندان هم مانند هرجراحی دیگر ممکن است ریسک ها و مشکلاتی را در کوتاه مدت یا بلند مدت داشته باشد. از مشکلاتی که ممکن است برای دندان ایمپلنت شده بوجود بیاید می توان به موارد زیر اشاره کرد.
- Infection des implants dentaires
- لق شدن ایمپلنت دندان
- خونریزی و جراحت در ناحیه ایمپلنت
- شکستن یا ترک خوردگی یا لب پر شدن روکش ایمپلنت دندان
بیماری پری ایمپلنتایتیس (Pri-Implantitis) یکی از انواع عفونتی است که ممکن است ننتبجه ی کاشت اشتباه توسط پریودنتیست و یا عدم رعایت مراقبت های لازم پس از ایمپلنت باشد. این بیماری به صورت التهاب در ناحیه استخوان فک و لثه نمایان می شود. علت شل شدن کاشت دندان ممکن است لق شدن یکی از اجزای تشکیل دهنده ی آن باشد مثل: کلاهک موقت در طول درمان استفاده میشود، تاج دندان، لق شدن کانکتور و یا لق شدن خود پایه ایمپلنت.
Contenu suggéré : Différentes méthodes de fabrication de dents artificielles
از عارضه هایی که ممکن است در طولانی مدت در ناحیه ایمپلنت بوجود آید، می توان به ترک یا شکستن ایمپلنت اشاره کرد. شکستن تاج ایمپلنت می تواند به دلیل استفاده از مواد نامرغوب در فرآیند ایمپلنت و یا عدم رعایت درست مراقبت های لازم باشد.تحلیل استخوان فک در اطراف ایمپلنت می تواند، لق شدن ایمپلنت را نتیجه دهد.
علائم عفونت ایمپلنت دندان
عفونت به صورت های مختلفی ممکن است خود را نشان دهد و اعلام حضور کند. شما باید نهایت توجه را به این علائم داشته باشید و ساده از کنار آنها عبور نکنید که اگر در همان مراحل اولیه ی بروز به آنها رسیدگی و درمان شوند می توان از بروز مشکلات جدی تر پیشگیری کرد.
درد و تب شدید
عموما یکی از نشانه هایی که میتوان وجود عفونت را نتیجه گرفت، درد و تب شدید است. تب شدید به مدت بیشتر از ۲۴ ساعت بعد از عمل ایمپلنت به این معنی است که مشکل عفونت می تواند جدی باشد و لازم است در اولین فرصت به پزشک مراجعه شود.
در حالت نرمال درد ایمپلنت دندان ۳ تا ۵ روز ادامه خواهد داشت. البته درد شدیدی نیست و اصلا نباید نگران باشید. با استفاده از دارو های مسکن و اقدامات پیشگیرانه از افزایش درد، می توانید این چند روز را با آرامش به اتمام برسانید. اما اگر درد ایمپلنت دندان بیش از ۱۰ روز طول بکشد، احتمال وجود عفونت وجود دارد.
تورم و خونریزی
تا ۲۴ساعت پس از ایمپلنت دندان، خونریزی در این ناحیه طبیعی است اما ادامه دار شدن زنگ هشداری است برای شما. در چنین وضعیتی دندان پزشک خود را در جریان روند حال عمومی خود قرار دهید. خونریزی به هنگام مسواک زدن، التهاب، ورم، قرمز شدن یا ترشحات غیرعادی در ناحیهی ایمپلنت، همه و همه می تواند از نشانه های بروز عفونت در این ناحیه باشد.
Mauvaise haleine
عفونت در یک ناحیه یعنی تجمع مقدار زیادی از ترشحات چرکی. به همین دلیل بروز عفونت می تواند بوی بدی را تولید کند به طوری که با مسواک زدن هم مرتفع نمی شود.
مشکل در جویدن
اگر به هنگام خوردن غذا یا گاز زدن درناحیه ی ایمپلنت، درد و ناراحتی احساس کردید، نشانه ای است که شما را از وجود مشکل در این ناحیه آگاه کند. در چنین مواقعی اقدام درست، مراجعه ی هرچه سریعتر به دندان پزشک مربوطه است.
لق شدن ایمپلنت دندان
وقتی ایمپلنت دندان، شل شده و تکان بخورد یعنی حفره ای که باید پایه ایمپلنت در آن ثابت و محکم باشد، به قدری بزرگ شده که پایه ایمپلنت در آن تکان می خورد. همانط.ور که در بالا گفته شد، ممکن است تاج یا روکش دندان هم شل شود. عفونت ایمپلنت دندان می تواند از دلایل شل شدن ایمپلنت شدن باشد.
دلایل ایجاد عفونت در ایمپلنت دندان
میکروگپ ها
پس از کاشت پایه ایمپلنت، بعد از گذشت تقریبا ۳ ماه و حصول اطمینان از اینکه ایمپلنت به خوبی ثابت شده، پریودنتیست اقدام به نصب اباتمنت و تاج دندان می کند. در اینجا هر چقدر هم روکش دندان به درستی نصب شده باشد باز هم بین روکش و لبهی لثه، یک شکاف بسیار ریز باقی می ماند که می تواند محل رشد باکتری ها باشد .
کیفیت متریال و متد به کار رفته در ایمپلنت
درمواردی ممکن است در فرآیند ایمپلنت دندان, از روش های قدیمی و متریال های بی کیفیت استفاده کنند که این قضیه می تواند در میزان موفقیت ایمپلنت تأثیر سوء داشته باشد.
عدم رعایت مراقبت های لازم پس از ایمپلنت
دندان ایمپلنت شده هم به هرمیزان که مقاوم و محکم باشد باز هم، مانند دندان های طبیعی نیاز به مراقبت های منظم و دقیق دارند تا از پوسیدگی و خرابی آنها جلوگیری شود. Utiliser du fil dentaire حداقل روزانه یکبار، مسواک زدن روزانه حداقل دوبار (یک باز قبل از خواب و یکبار بعد از بیدار شدن در ابتدای روز) ابتدایی ترین توصیه های بهداشتی برای داشتن ایمپلنت هایی سالم با طول عمر بالاست.
جلوگیری از ایجاد عفونت در ایمپلنت دندان
یکی از اقداماتی که لازم است انجام دهید تا احتمال بروز عفونت را به حداقل ممکن برسانید این است که مراجعات منظم (هر ۴ تا ۶ ماه یکبار) نزد دندان پزشک خود داشته باشید تا به صورت کامل وضعیت دهان و دندان های شما از نظر عفونت و التهاب بررسی شود و در صورت وجود مشکل اقدامات لازم هرچه سریع تر صورت پذیرد.
- مراقبت های پس از ایمپلنت دندان را به صورت دقیق رعایت فرمائید.
- با مصرف آنتی بیوتیک های تجویز شده توسط دندان پزشکتان، از بروز عفونت پس از جراحی جلوگیری کنیید.
- از مصرف دخانیات خودداری کنید.
Page Instagram du Dr Hossein Borjian Le meilleur dentiste cosmétique à Ispahan
درمان های مختلف برای عفونت ایمپلنت دندان
روش درمان عفونت بسته به اینکه عفونت در چه زمانی اتفاق افتاده و میزان گستردگی سطح عفونت تعیین می شود. باید میزان اثر مخرب عفونت بررسی شده و با توجه به آن تصمیم گیری شود که عفونت با روش بدون جراحی، روش همراه با جراحی، مصرف آنتی بیوتیک ها و ضدعفونی اطراف ایمپلنت رفع می شود.
درمان بدون جراحی
در مواردی که عفونت تازه است و خیلی عمیق نشده است، دندانپزشک در ابتدا با تجویز Antibiotiques ها سعی در مهار عفونت دارد اما اگر انتی بیوتیک ها هم عفونت را درمان نکند با تمییزکاری فیزیکی، ضدعفونی و استفاده از برس های چرخان، اقدام به پاکسازی محل عفونی می کند.
درمان به کمک جراحی
در مواردی که ایمپلنت مدت زیادی است که درگیر عفونت شده یا سطح عفونت عمیق است، راه حل درمان، جراحی است. به این صورت که ایمپلنت عفونی را خارج کرده و محل آلوده، کاملا ضدعفونی و اگر استخوان پشتیبان ایمپلنت از بین رفته باشد، در دست ترمیم قرار می گیرد و درنهایت کاشت مجدد ایمپلنت صورت می گیرد.
Moyens de communication avec le centre dentaire spécialisé de Najm
Attention :
- L'exactitude scientifique du matériel publié ci-dessus doit être confirmée par la consultation personnelle du patient avec le Dr Borjian.
- Cet article est géré et publié par l'administrateur du site.