ما هي أكثر أمراض الفم شيوعًا عند الأطفال؟

ما هي أكثر أمراض الفم شيوعًا عند الأطفال؟ | افضل دكتور اسنان في اصفهان

بررسی شایع ترین بیماری های دهان و دندان در کودکان

بیماری های دهان شامل حفره دندان، بیماری لثه (علاج التهابات اللثة وعلاج نزيف اللثة…)أمراض الفم المعدية وسرطان الفم. تحدث إصابات الفم في الغالب في ظروف غير آمنة وحوادث وأمراض عنف اجتماعية. درمان بیماری‌ دهان و دندان یکی از تخصص‌های رشته دندانپزشکی است. در این رشته بیماری‌های دهان بعد از تشخیص متخصص و جراح درمان می‌شود. في مقال اليوم على موقع الدكتور حسين برجيان افضل دكتور اسنان في اصفهان الذي تم تجميعه من أجلكم أيها القراء الأعزاء. به مطالعه و بررسی شایع ترین بیماری های دهان و دندان در کودکان خواهیم پرداخت.

شایع ترین بیماری های دهان و دندان کودکان

کودکان به دلیل اینکه در سن رشد هستند و حساسیت بالاتری که دارند باید بیشتر مواظبشان باشیم. همین‌طور آن‌ها به تنهایی قادر به تشخیص نیستند و باید تا حدودی با مسائلی که ممکن است برای آن‌ها به وجود بیاید آشنا باشیم. در ادامه به بیماری‌ های دهان و دندان در کودکان می‌پردازیم.

تک تک مواردی که برای بیماری دهان و دندان بزرگسالان گفته شد درمورد کودکان نیز صادق است. مانند حفره‌های دندان و پوسیدگی، بیماری‌های لثه اعم از تورم و خونریزی، بیماری عفونی مانند تبخال که اغلب در کودکان 6 ماهه تا 5 ساله خود را نشان می‌دهد، سرطان دهان و گلو واما به دلیل حساسیت بیشتر کودکان برخی بیماری‌های دیگر هم شامل حال آن‌ها می‌شود.

المحتوى المقترح : أكثر أمراض الفم والأسنان شيوعًا عند البالغين

عادات بد کودک

بسیاری از بیماری های دهان و دندان، پوسیدگی‌ها و تغییر رنگ دندان کودک حاصل عادات بد است که به مرور زمان تأثیر خودش را می‌گذارد. برای از بین بردن این عادات بد و مؤثر حتماً باید به دندانپزشک متخصص مراجعه کنید.

زمانی که کودک با فشار و استرس روبرو می‌شود، دندان‌های خودش را به یکدیگر فشار می‌دهد و به عبارتی می‌ساید‌. به این کار دندان قروچه یا سایش دندان می‌گویند. عوارض ناشی از این عمل از بین رفتن مینای دندان، سردرد، گوش درد، فک درد، تراشیدگی دندان و… هو. سایش دندان‌ها به یکدیگر در کودکان طبیعی می‌باشد اما برای کمتر شدن عوارض باید آن را کنترل کرد.

یکی دیگر از عادات بد کودک که روی دندان تأثیر می‌گذارد مکیدن انگشتان است. این عمل طبیعی است و تا ۴ سالگی ممکن است ادامه داشته باشد. اگر مکیدن انگشت بعد از رشد و درآمدن دندان‌ها باشد مشکلاتی را برای جویدن غذا ایجاد می‌کند.

عادت بعدی خوردن شیشه شیر است که باعث پوسیدگی دندان شیری می‌شود. وقتی کودک با شیشه شیر بخوابد، شکر و مواد قندی موجود در مایعات باعث از بین رفتن مینای دندان و در نهایت پوسیدگی می‌شود. موضوع بسیار ساده‌ای که خرابی زودهنگام دندان‌های کودک را به دنبال دارد.

 

ما هي أكثر أمراض الفم شيوعًا عند الأطفال؟ | افضل دكتور اسنان في اصفهان

شکستن دندان

اگر توسط ضربه‌های خارجی دندان کودک کنده شد، دندان را فوراً داخل لیوان شیر بگذارید تا بعد از آن به پزشک متخصص مراجعه کنید و دندان کودک نجات پیدا کند. اگر تکه‌ای از دندان شکسته شد، حواستان باشد که این تکه‌ی کنده شده را از داخل دهان دربیاورید تا کودک آن را قورت ندهد. در این مواقع شاید بتواند جای خالی شکستگی را ترمیم کرد.

ترک خوردگی دندان کودک باعث حساس شدن دندان می‌شود. همین حساس شدن باعث درد و شکستگی می‌باشد. زمانی که دندان کودک ترک بخورد ممکن است پر کردن آن باعث ترمیم نشود و با توجه به تشخیص پزشک احتمالاً لازم باشد برای دندان روکش گذاشته شود.

مسائل ظاهری دهان

وقتی دندان‌ها به صورت نامرتب قرار بگیرند باعث شلوغی دهان می‌شوند. این ناهماهنگی باعث کج شدن دندان می‌شود که اگر به موقع اصلاح نشود باعث اذیت شدن کودک می‌شود. در این شرایط تمیز کردن دندان دچار مشکل شده و این مسئله باعث بیماری‌های لثه و پوسیدگی دندان می‌شود.

مراقبت و نگهداری صحیح

مراقبت از دهان نه تنها دندان‌های شما را قوی نگه می‌دارد، بلکه در حفظ دهان شما از بیماری‌ها نیز اهمیت دارد. با رعایت بهداشت روزانه دهان و دندان، برنامه ریزی منظم غربالگری دندان و اجتناب از برخی رفتارها، بسیاری از بیماری‌های دهان قابل پیشگیری هستند.

اولین و اصلی‌ترین عامل برای پیشگیری بیماری رعایت بهداشت می‌باشد. برای جلوگیری از بیماری و زخم دهان باید این موارد را جدی بگیرید. روزی دو بار مسواک بزنید و از نخ دندان استفاده کنید. حواستان باشد روش صحیح مسواک زدن را یاد بگیرید و مواظب باشید دهان شما زخم نشود.

بسیاری از بیماری‌ها توسط دهان قابل تشخیص هستند. به همین دلیل دانش دندانپزشکی نیاز به تخصص حرفه‌ای دارد. دندانپزشکان پس از تشخیص بیماری توسط دهان، افراد را به متخصص همان بیماری و عارضه ارجاع می‌دهند و به همین ترتیب به روند درمانی کمک می‌کنند.

صفحة انستغرام للدكتور حسين بورجيان

العناية بالحالة الجسدية

اتباع نظام غذائي سليم. من اللحوم والحليب وجميع أنواع الفواكه والخضروات الطازجة والنخالة وغيرها … استعمال. تا لثه، دهان و دندانتان تقویت شود. لا تأكل الأطعمة الساخنة والحارة. هذا يجعل الأعصاب في الفم حساسة. اتبع نظامًا غذائيًا مناسبًا وتأكد من عدم وجود أمراض كامنة مثل أمراض الأمعاء والجهاز الهضمي ومرض السكري.

لا تدخن والشيشة والكحول على الإطلاق. لا تتعرضي لأشعة الشمس المباشرة واستخدمي غسول العناية بالشفاه. يمكن أن تحدث أمراض الفم والأسنان الأخرى بسبب التدخين والنظام الغذائي غير الصحي (خاصة أولئك الذين لديهم الكثير من السكر)والعنف وأنماط الحياة الأخرى التي تسبب الأذى. يمكن أن يكون للانتباه إلى أمراض الفم الأكثر شيوعًا ومعرفة عواقب العناية بالفم غير السليمة تأثير إيجابي على صحتك العامة..

تلميح :

  • يجب تأكيد الدقة العلمية للمواد المنشورة أعلاه من خلال استشارة المريض الشخصية مع الدكتور بورجيان.
  • تتم إدارة هذه المقالة ونشرها من قبل مسؤول الموقع.

طرق التواصل مع مركز طب الأسنان التخصصي بنجم


اترك تعليقا

09335810446

للحصول على موعد طب الأسنان (داخلي 4)

تبوك: اصفهان ، تقاطع حكيم نظامي

جنب بوش، مجتمع نجم، ط2

قناة جهاز طب الأسنان

جراحة اللثة بالليزر والزرع

H.borjian@yahoo.com

ارسل بريد
خطأ: المحتوى محمي !!
هل لديك اي سؤال? الدردشة على WhatsApp