بررسی درمان های سندرم آلرژی دهان
هیچ درمان خاصی برای سندرم آلرژی دهان وجود ندارد. علائم شما باید پس از توقف خوردن غذای محرک، باید در عرض ۳۰ دقیقه خود به خود از بین برود. در این مطلب از سایت دکتر حسین برجیان بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان درمان های سندرم آلرژی دهان را مورد بررسی قرار می دهیم. مصرف داروهای آلرژی آنتی هیستامین ممکن است به متوقف کردن واکنش یا جلوگیری از بدتر شدن آن کمک کند، اما علائم خفیف معمولاً سریعتر از شروع اثر داروها از بین می روند.
داروهای قابل استفاده برای سندرم آلرژی دهان
داروهایی که ممکن است ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی شما برای OAS تجویز یا توصیه کند، عبارتند از:
آنتی هیستامین ها:
آنها مواد شیمیایی را در بدن شما که باعث واکنش های آلرژیک خفیف می شوند، مسدود می کنند. می توانید آنتی هیستامین ها را در قرص های ضد آلرژی بدون نسخه، از جمله دیفن هیدرامین (Benadryl®)، فکسوفنادین (Allegra®) و لوراتادین (Claritin®) مصرف کنید. ممکن است مجبور شوید چندین مورد را مصرف کنید تا ببینید کدام یک برای شما بهتر عمل می کند.
اپی نفرین:
اگر یک واکنش آلرژیک شدید دارید، پزشک ممکن است به شما توصیه کند تا به خودتان اپی نفرین تزریق کنید. تزریق آن تورم را کاهش می دهد و راه های هوایی شما را باز می کند تا بتوانید نفس بکشید. اگر سابقه واکنش شدیدی داشته باشید، متخصص آلرژی ممکن است اپی نفرین را تجویز کند.
روش های پیشگیری از سندرم آلرژی دهان
شما می توانید با عدم مصرف غذاهای محرک از سندرم آلرژی دهان پیشگیری کنید. راه های دیگری که ممکن است بتوانید از واکنش به غذاهای محرک جلوگیری یا کاهش دهید، عبارتند از:
پختن غذاهای محرک:
گرم کردن میوه ها و سبزیجات باعث تغییر پروتئین می شود تا حساسیت آن را از بین ببرد. افراد مبتلا به OAS معمولا می توانند غذاهای پخته، سس ها و آب میوه های پاستوریزه مصرف کنند. پرهیز از غذاهایی که به آنها حساسیت دارید در زمانهای خاصی از سال: آلرژیهای فصلی بیشتر افراد در بهار، تابستان یا پاییز بدتر و شدیدتر می شود. واکنش به غذاهای محرک در زمان شیوع آلرژی فصلی ممکن است بدتر شود.
صفحه اینستاگرام دکتر حسین برجیان بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان
درمان پیشگیرانه آلرژی:
مصرف روزانه داروهای آلرژی ممکن است به برخی افراد کمک کند تا از واکنش به غذاهای محرک اجتناب کنند.
دریافت واکسن های آلرژی (ایمونوتراپی):
تزریق واکسن های آلرژی باعث می شود تا بدن شما به مواد آلرژی زا عادت کند تا به آنها واکنش نشان ندهید یا واکنش کمتری را نشان دهید. برای برخی افراد، واکسن های آلرژی ممکن است منجر به بروز سندرم آلرژی دهان شود.
سندرم آلرژی دهان به ندرت باعث واکنش های آلرژیک جدی می شود. اگر علائمی که از یک غذای خاص دریافت می کنید شما را آزار می دهد، بهتر است از خوردن غذا اجتناب کنید.
توجه :
- صحت علمی مطلب فوق، باید با مشورت حضوری بیمار با جناب دکتر برجیان، متخصص پیوند لثه و استخوان تایید گردد.
- این مطلب توسط ادمین سایت، مدیریت و منتشر شد.
مطالعه بیشتر :
روش های خود مراقبتی برای ژنژیویت