بررسی مراحل کاشت کامپوزیت ips دندان
در این مطلب سایت دکتر حسین برجیان مراحل کاشت کامپوزیت ips دندان را مورد بررسی قرار می دهیم. یکی از ویژگیهای مهم در خصوص کاشت کامپوزیت IPS این است که انجام آن بر خلاف اکثر روشهای ترمیمی و زیبایی دندان پیچیدگی زیادی ندارد.
المرحلة الأولى
مانند هر درمان زیبایی دیگری پزشک باید وضعیت دهان و دندان بیمار را بررسی کرده و مطمئن شود که تسوس الأسنان وجود نداشته باشد.
المرحلة الثانية
در این مرحله دندانپزشک دندانهای بیمار را برای کاشت کامپوزیتها آماده میکند. برطرف کردن جرمهای دندانی، تمیز کردن دندانها برای نصب کامپوزیت و درمان پوسیدگیها و از همه مهمتر درمان عفونتهای دهان و دندان در صورت وجود، از اقدامات اولیهای است که پزشک انجام میدهد.
زمانی که دندانها کاملاً برای نصب روکشهای کامپوزیت آماده شدند، دندانپزشک به صورت کامل دهان و دندانها را خشک میکند و مطمئن میشود که هیچ نوع رطوبتی (رطوبت بزاق دهان) روی دندانها وجود ندارد. این رطوبت میتواند مانع نصب درست کامپوزیت روی دندانها شود.
المرحلة الثالثة
حالا با توجه به رنگ دندانها، اندازه و شرایطی که دارند بهترین و سازگارترین کامپوزیت ips برای بیمار انتخاب میشود. دندانپزشک از یک چسب مخصوص که همان چسب باندینگ است روی دندانها استفاده میکند. این چسب روی دندانهایی که باید کامپوزیت های IPS روی آن قرار بگیرد زده میشود. با تنظیماتی که دندانپزشک در این مرحله انجام میدهد، یک سطح صاف و مناسب برای قرار دادن کامپوزیتها ایجاد میشود.
مرحله آخر
نوبت به نصب کامپوزیت های ips روی سطح دندانها میرسد. دندانپزشک با انتخاب رنگ و جنس مناسب کامپوزیتها، یک لایه نازک از آن را روی سطح دندانها میچسباند. نکته مهم این که معمولاً در این روش نصب کامپوزیت نیازی به تراش دندان نیست، چرا که لایه کامپوزیتی که روی دندانها قرار میگیرد بسیار نازک است. تنها در برخی موارد ممکن است به دلیل عدم هماهنگی بین اندازههای دندانها (کوتاه و بلند بودنشان) نیاز باشد که کمی تراش دندانی نیز انجام شود.
رنگهای کامپوزیت ips
یکی از ویژگیهای مهم کامپوزیت ips این است که آنها در ۳۲ رنگ مختلف و ۵ سطح شفافیت وجود دارند. بنابراین میتوان از بین رنگهای مختلف، رنگ مناسب و سازگار با دندانهای هر بیمار را انتخاب کرد. بر اساس سلیقه بیماران و از همه مهمتر تشخیص دندانپزشک میتوان رنگ مناسب برای دندانهای هر بیمار را انتخاب کرد.
طیف رنگی کامپوزیت آی پی اس به نحوی است که میتوان با انتخاب آنها یک ظاهر طبیعی را روی دندانها ایجاد کرد. انواع مات این کامپوزیتها نیز طرفداران زیادی دارد و میتواند زیبایی و دوام بسیار بیشتری را به سطح دندانها اضافه کند.
میزان ماندگاری کامپوزیت ips
یکی از ویژگیهای مهم در خصوص کامپوزیت IPS این است که آنها دوام زیادی دارند. استحکام بالای مواد مورد استفاده در ساخت این کامپوزیتها موجب شده که آنها بهعنوان یک درمان طولانیمدت برای ترمیم دندانهای آسیبدیده در نظر گرفته شوند.
در صورتی که بیماران مراقبتهای لازم را انجام دهند و تمامی نکات و دستورالعملهای پزشک را رعایت کنند، سالها میتوانند این کامپوزیت های IPS را روی دندانها داشته باشند. با این حال در صورت عدم رعایت نکات مراقبت از کامپوزیت IPS، این روکشها نیز دچار شکستگی، لکه و ساییدگی میشوند.
آمادگی قبل از کامپوزیت IPS
برای آماده شدن جهت انجام درمان زیبایی دندان با کامپوزیت های آی پی اس لازم است که حتماً قبل از درمان دندانها از نظر تمیزی، سلامتی و عدم پوسیدگی چک شوند. در صورت وجود عفونتهای فعال دهان و دندان احتمالاً پزشک از داروهایی برای رفع عفونت استفاده میکند و تا از بین رفتن عفونتهای دندانی منتظر میماند. در روز درمان هم باید حتماً بهداشت دهان و دندان رعایت شود و دندانها به صورت کامل با خيط تنظيف الاسنان و فرشاة الأسنان تمیز شوند.
روابط مفيدة:
افضل دكتور اسنان في اصفهان _ أفضل جراح لثة في اصفهان - افضل دكتور اسنان تجميلي في اصفهان
طرق التواصل مع مركز طب الأسنان التخصصي بنجم
أفضل طبيب أسنان في أصفهان في العيادة 24 _ علاج أمراض الفم والفكين والوجه في العيادة 24 _ أمراض اللثة في العيادة 24
شاهد صفحة الانستغرام الرسمية للدكتور حسين برجيان.
أفضل طبيب أسنان في أصفهان عند دكتور أوف _ أفضل جراح لثة في أصفهان عند دكتور أوف _ أفضل طبيب أسنان تجميلي في أصفهان في دكتور أوف
المحتوى المقترح:
رائحة الفم الكريهة بعد تركيب الأسنان
مميزات استبدال القشرة المركبة المكسورة بطبقة من السيراميك
طرق الوقاية والعلاج من تسوس ضرس العقل