بیماری های بی توجهی به سلامت دهان و دندان
در مطلب امروز سایت دکتر حسین برجیان بهترین جراح لثه اصفهان بیماری های بی توجهی به سلامت دهان و دندان را مورد بررسی قرار می دهیم. عدم توجه به سلامت دهان و دندان منجر به چندین شرایط جدی پزشکی یا بیماری می شود، از جمله:
بیماری قلبی:
محققان بر اساس چندین مطالعه تحقیقاتی نتیجه گرفته اند که عدم توجه به سلامت دهان و دندان (به ویژه باکتری های خوراکی) می تواند باعث عفونت هایی شود که منجر به مسدود کردن شریان های قلبی و ایجاد التهاب در آن شود.این شرایط می تواند منجر به سایر مشکلات بیماری قلبی شود.
اندوکاردیت:
این یک بیماری جدی (و گاهی کشنده) است که با عفونت شروع می شود. این عفونت می تواند ناشی از باکتری های دهان و دندان شما باشد که وارد جریان خون می شوند. این عفونت می تواند در قسمت های دیگر بدن از جمله قلب شما گسترش یابد. در مورد اندوکاردیت، عفونت به بخش داخلی و دریچه های قلب شما آسیب جدی برساند.
PNEUMONIA:
هنگامی که شما بهداشت دهان و دندان و توصیه های دندانپزشکی را به خوبی انجام نمی دهید، باکتری های مضر موجود در دهان می توانند وارد ریه های شما شوند و این امر منجر به ذات الریه و سایر مشکلات تنفسی شود.
عوارض مربوط به بارداری:
سلامت دهان و دندان ضعیف می تواند باعث بیماری پریودنتیت (التهاب بافت اطراف دندان ها) شود و پریودنتیت می تواند منجر به زایمان زودرس و تولد نوزاد با وزن کم شود.
سایر بیماریها
سایر بیماریهای سیستمیک که امکان دارد بر اثر عفونت دندان ها به وجود بیاید شامل خطر ابتلا به سرطان مری، سرطان دستگاه گوارش، سرطان ریه، از دست دادن بینایی ، سرطان لوزالمعده، دیابت، آرتریت روماتوئید، سکته مغزی، آلزایمر، لوپوس و موارد دیگر است.
دهان مانند سایر مناطق بدن دارای باکتری های عمدتا بی ضرری می باشد. اما توجه داشته باشید دهان شما می تواند نقطه ورود باکتری ها به دستگاه های گوارشی و تنفسی شما باشد. برخی از این باکتری ها می توانند باعث بیماری شوند. به طور معمول، سیستم دفاعی بدن و مراقبت های بهداشتی مناسب از دهان، مانند مسواک زدن روزانه و نخ دندان کشیدن، استفاده از دهان شویه ها می توانند باکتری ها را تحت کنترل خود نگه دارند. با این حال، بدون رعایت بهداشت دهان و دندان مناسب، باکتری ها می توانند به سطحی برسند که منجر به عفونت های خطرناک مانند پوسیدگی دندان و بیماری لثه شود.
صفحه اینستاگرام دکتر حسین برجیان بهترین جراح لثه اصفهان
نکات بهداشتی دهان و دندان
لازم است افراد از کودکی مراقبت های معمول از دهان و دندان را یاد بگیرند. البته دقت داشته باشید زمانی این موضوع کاربردی است، که فرایند مراقبت از دندان ها به درستی انجام بگیرد. این فرایند شامل:
- دندان های خود را به مدت دو دقیقه، دو بار در روز مسواک بزنید.
- از خمیر دندان حاوی فلوراید استفاده کنید.
- هر روز بین دندان های خود را با استفاده از نخ دندان تمیز کنید.
- مقدار مصرف قند و شکر را در رژیم غذایی خود محدود نمایید.
- هر سه ماه یکبار مسواک خود را تعویض کنید.
- هر شش ماه یکبار یا بر اساس وضعیت دهان و دندان هر سه یا چهار ماه یکبار به دندانپزشک مراجعه کرده و نسبت به تمیز کردن حرفه ای دندان های خود اقدام نمایید.
توجه :
- صحت علمی مطلب فوق، باید با مشورت حضوری بیمار با جناب دکتر برجیان، مسترشیپ پیوند لثه و استخوان تایید گردد.
- این مطلب توسط ادمین سایت، مدیریت و منتشر شد.
مطالعه بیشتر :
علل باقی ماندن ریشه دندان در لثه
نکاتی برای کاشت ایمپلنت ساب پروستئال
ساره
واقعا بهداشت دهان و دندان نباید نادیده گرفت حفظ سلامت کیفیت زندگی بالاتر میبره همینکه موقع غذا خوردن دندان های سالم داشته باشی با هر نوشیدنی دندان درد نگیری و … خیلی مهمه . همیشه پیشگیری بهتر از درمانه
کلینیک24
بله بسیار عالی، تشکر از نظر شما