مقایسه لمینت دندان و بلیچینگ دندان|بهترین دندانپزشک اصفهان
لمینت دندان و بلیچینگ هر دو برای بهبود رنگ دندانها استفاده میشوند، اما هر یک ویژگیها و مزایای خاص خود را دارند. انتخاب بهترین روش برای شما بستگی به شرایط مالی و جسمانی شما دارد. در ادامه این مطلب سایت دکتر حسین برجیان (بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان) به مقایسه لمینت دندان و بلیچینگ دندان میپردازیم.
فرق لمینت و بلیچینگ از نظر کاربرد
لمینت برای تغییر ظاهر، شکل، اندازه یا رنگ دندان ها و همچنین برای اصلاح مواردی مانند کجی یا آسیب استفاده می شود. بلیچینگ به طور خاص با هدف سفید کردن دندان ها، از بین بردن لکه ها و بهبود رنگ کلی دندان انجام می شود.
مقایسه بلیچینگ با لمینت دندان از لحاظ مواد
برای لمینت دندان معمولا از موادی مانند پرسلن یا رزین کامپوزیت استفاده می شود. بلیچینگ شامل استفاده از عوامل شیمیایی مانند پراکسید هیدروژن یا پراکسید کاربامید است.
تفاوت لمینت با بلیچینگ دندان از نظر طول عمر
لمینت های دندانی به طور کلی بادوام هستند و با مراقبت مناسب می توانند سال ها دوام بیاورند. نتایج بلیچینگ ممکن است متفاوت باشد و برای حفظ اثر سفید کنندگی اغلب نیاز به درمان های دوره ای است.
فرق لمینت و بلیچینگ از نظر تاثیرگذاری
لمینت های دندانی میتوانند شکل و اندازه دندانها را تغییر دهند، و اغلب به حداقل تراش مینای دندان نیاز دارند. بلیچینگ ساختار فیزیکی دندان را تغییر نمی دهد و فقط با از بین بردن لکه ها و تغییر رنگ روی دندان تاثیر می گذارد.
نکات تغذیه ای بعد از بلیچینگ دندان و لمینت دندان
غذاها و نوشیدنی هایی که پس از بلیچینگ دندان و لمینت دندان باید از آن اجتناب کنید در زیر آورده شده است:
نوشیدنی های رنگی :
از نوشیدن نوشیدنی هایی که باعث ایجاد لکه می شوند، مانند قهوه، چای و نوشابه های تیره خودداری کنید. این نوشیدنیها حاوی رنگدانههایی هستند که رنگ دندانها را تغییر میدهند و کارایی بلیچینگ دندانها و همچنین جذابیت بصری لمینتهای دندان را کاهش میدهند.
غذاها و نوشیدنی های اسیدی :
غذاها و نوشیدنی های اسیدی مینای دندان را ضعیف می کنند و آن را مستعد تغییر رنگ و آسیب می کنند. مرکبات، آب مرکبات، نوشابههای گازدار و سسهای مبتنی بر سرکه نمونههایی هستند. برای حفظ سلامت دندان ها مصرف غذاها و نوشیدنی های اسیدی را محدود کنید.
سس های تیره :
سس های تیره از جمله سس سویا، سس گوجه فرنگی و سرکه بالزامیک دندان ها را لکه دار می کنند. از مصرف آنها بخصوص در روزهای اولیه پس از بلیچینگ دندان یا لمینت دندان اجتناب کنید یا آن را محدود کنید.
انواع توت ها و آب میوه ها :
توت ها حاوی ترکیباتی هستند که دندان ها را لکه دار می کنند، از جمله زغال اخته، شاه توت و تمشک. مایعات میوه به دست آمده از این میوه ها باعث تغییر رنگ دندان ها می شود. بهتر است از مصرف چنین اقلامی در مراحل اولیه فرآیند بلیچینگ یا لمینت پرهیز یا محدود شود.
محصولات تنباکو :
استعمال دخانیات و تنباکوهای بدون دود به شدت باعث تغییر رنگ و لکه های دندانی می شود. توصیه می شود که سیگاری ها و مصرف کنندگان دخانیات مصرف خود را قطع یا حداقل کاهش دهند تا نتایج بلیچینگ دندان ها یا ظاهر لمینت های دندان حفظ شود.
غذاهای سفت و چسبنده :
لمینت های دندان در هنگام بلع نیاز به مراقبت بیشتری دارند. غذاهای سفت یا چسبنده به لمینت ها آسیب می رسانند یا از جای خود خارج می شوند. غذاهای سفت و چسبناک عبارتند از آب نبات های سفت، یخ، کارامل جویدنی و آب نبات های چسبنده.
لینک های کاربردی:
بهترین دندانپزشک اصفهان _ بهترین جراح لثه اصفهان – بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان
راه های ارتباطی با مرکز تخصصی دندانپزشکی نجم
بهترین دندانپزشک اصفهان در کلینیک 24 _ درمان بیماری های دهان، فک و صورت در کلینیک 24 _ بیماری لثه در کلینیک 24
صفحه ی رسمی اینستاگرام دکتر حسین برجیان را مشاهده نمایید.
بهترین دندانپزشک اصفهان در دکتر آف _ بهترین جراح لثه اصفهان در دکتر آف _ بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان در دکتر آف