بوی بد دهان بعد از نصب کامپوزیت
چرا دهان من بعد از نصب کامپوزیت بوی بد می دهد؟
بوی بد دهان می تواند به دلایل مختلفی رخ دهد و ممکن است ربطی به کامپوزیت دندان شما نداشته باشد، بنابراین دانستن همه این موارد می تواند کمک بزرگی به شما کند.
-
بهداشت نامناسب دهان و دندان:
از ونیرهای کامپوزیت برای پوشاندن سطح دندان استفاده می شود و تمام دندان های شما را نمی پوشاند.
نواحی کوچکی از دندان های طبیعی شما در زیر خط لثه و زیر آن در معرض مواد دهانی از جمله باکتری ها هستند.
باکتری های دهانی که می توانند باعث پوسیدگی دندان و بیماری لثه شوند تحت تأثیر ونیرهای کامپوزیت قرار نمی گیرند، اما همچنان روی دندان های طبیعی و بافت لثه شما تأثیر می گذارند. وقتی باکتریها بین دندانها و زیر خط لثهتان جمع میشوند، باکتریها میتوانند فعال شده و تولید مثل کنند و باعث بوی بد دهان شوند.
-
نصب نامناسب ونیرهای کامپوزیت:
یکی از دلایل بوی بد پس از این روش این است که لایه ها به درستی نصب نشده اند. در این صورت فاصله بیشتری بین مفاصل و دندان ها حفظ می شود. ضایعات مواد غذایی و تجمع باکتری ها در این ناحیه باعث ایجاد بوی بد می شود.
بزاق دهان نقش بسیار مهمی در مرطوب نگه داشتن دهان دارد تا به تجزیه و شستن ضایعات غذا و کاهش اسیدهای دهان کمک کند. هر چیزی که این روند را مختل کند، تشکیل پلاک را افزایش می دهد. پلاک سمومی را آزاد می کند که به بافت حمله کرده و باعث هالیتوزیس می شود. خشکی دهان می تواند ناشی از تعدادی از مشکلات مختلف، از جمله استفاده از برخی داروها یا ضعف سیستم ایمنی باشد.
-
پوسیدگی دندان:
در حالی که دندان های شما بعد از روکش ظاهری زیبا به نظر می رسند، اگر بیمار نتواند به طور منظم مسواک بزند و نخ دندان بکشد، پلاک روی دندان های اطراف ظاهر می شود و در نهایت پوسیده می شود. این مسئله زمانی اتفاق می افتد که باکتری های پلاک، قندها و کربوهیدرات ها را به اسیدهایی تبدیل می کنند که مینای دندان را از بین می برند. ممکن است در مراحل اولیه هیچ علامتی را متوجه نشوید، اما با پیشرفت فرسایش، شما می توانید گرما و سرما را احساس کنید و ممکن است احساس درد دندان کنید.
صفحه اینستاگرام دکتر حسین برجیان بهترین دندانپزشک اصفهان
-
بیماری لثه:
بیماری لثه یکی دیگر از علل بوی بد دهان است. این عارضه ناشی از تجمع پلاک و جرم روی دندان است که می تواند منجر به التهاب لثه شود.
-
سایر بیماری ها:
بیماری های دیگری مانند مشکلات کلیوی یا کبدی، عفونت های تنفسی و عفونت های قارچی از جمله دلایلی هستند که می توانند بر بوی بد دهان بعد از کامپوزیت تأثیر بگذارند.
بنابراین، مشورت منظم با پزشک برای درمان چنین شرایطی ضروری است.
-
مصرف داروهای خاص:
داروهای زیادی وجود دارند که می توانند باعث بوی بد دهان شوند. از جمله آنها می توان به نیترات ها، فنوتیازین ها، دیازپام، آلبوترول، فلوکستین و بسیاری دیگر اشاره کرد.
افرادی که بیش از حد مکمل های ویتامین مصرف می کنند ممکن است بوی بد دهان را نیز تجربه کنند.
مطالب بیشتر :
پیشگیری از بوی بد دهان بعد از کامپوزیت
کلیپ یوتیوب آیا کامپوزیت دندان باعث پوسیدگی دندان می شود؟