عوارض استفاده از دهانشویه الکل دار چیست؟
مقاله امروز سایت دکتر حسین برجیان بهترین متخصص ایمپلنت اصفهان که برای شما خوانندگان عزیز گردآوری شده است. به بررسی و مطالعه عوارض استفاده از دهانشویه الکل دار خواهیم پرداخت. الکل عمدتا به عنوان یک ماده نگهدارنده و یک حامل برای سایر مواد فعال در دهانشویه استفاده می شود. نه به عنوان یک ماده ضد عفونی کننده. برخی از عوارض دهانشویه های الکل دار عبارتند از:
ایجاد یا تحریک زخم های شانکر
- مادهای به نام لوریل سولفات سدیم یاSLS در برخی از خمیردندانها و دهانشویه ها استفاده میشود. تا عمل «کف کردن» در دهان شما ایجاد کند.
- اگر مستعد ابتلا به آفت هستید، استفاده از دهانشویه (یا هر محصول خوراکی) حاوی SLS ممکن است باعث شیوع زخم یا بدتر شدن آنها شود.
- اگر این حساسیت ها یا نگرانی ها را ندارید، احتمالاً این عارضه جانبی را تجربه نخواهید کرد.
مطلب پیشنهادی : عوامل شایع در لق شدن ایمپلنت دندان
خشکی دهان
خشکی دهان به شرایطی اشاره دارد که در آن غدد بزاقی شما بزاق کافی برای روان نگه داشتن زبان و جلوگیری از ایجاد حفره ها تولید نمی کنند.
طبق گفته انجمن دندانپزشکی آمریکا، در صورت داشتن دهان خشک، دهانشویه حاوی فلوراید ممکن است توصیه شود. با این حال، دهانشویه حاوی الکل ممکن است علائم خشکی دهان را بدتر کند.
صفحه اینستاگرام دکتر حسین برجیان
سوزش یا درد
برخی از افراد هنگام استفاده از دهانشویه حاوی الکل از احساس سوزن سوزن شدن دهان خود شکایت می کنند. دهانشویه هایی که حاوی 25 درصد الکل هستند این حس را قوی تر می کنند.
نکته :
- صحت علمی مطلب منتشر شده فوق، باید با مشورت حضوری بیمار با جناب دکتر برجیان تایید گردد.
- این مطلب توسط ادمین سایت، مدیریت و منتشر شده است.
راه های ارتباطی با مرکز تخصصی دندانپزشکی نجم