بررسی مراحل قالب گیری ایمپلنت دندان به روش باز
همانطور که می دانید قالب گیری ایمپلنت پیش از قرار دادن تاج دندان انجام می شود. در این مقاله از سایت دکتر حسین برجیان بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان مراحل قالب گیری ایمپلنت دندان به روش باز را مورد بررسی قرار می دهیم. قالب گیری باز یکی از بهترین روش ها به شمار می رود. در نخستین گام این روش خارج سازی هلینگ انجام می شود. در این بخش با کمک پیچ گوشتی های مخصوص هیلینگ، پیچ ها را برخلاف عقربه ساعت می چرخانند. لازم است در این مرحله پایه دندانی از هر نوع استخوان و بافت نرم خالی باشد. این مرحله در قالب گیری باز از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد.
مرحله مربوط به فیکسچر
یکی دیگر از مهمترین بخش های قالب گیری ایمپلنت که بسیار مهم می باشد مرحله فیکسچر می باشد. در این قسمت فیکسچرها را برخلاف عقربه ساعت می چرخانند تا در جای خود محکم قرار بگیرند. در این بخش از قالب گیری ایمپلنت به رادیوگرافی نیاز داریم. تا با کمک آن بتوانیم به بهترین شکل ممکن از محل قرارگیری فیکسچرها مطلع شویم. یک سری ابزارها و تجهیزاتی وجود دارند که از آن ها برای قالب گیری ایمپلنت استفاده می شود. این تجهیزات کمک می کند که مراحل مختلف درمان بیمار به خوبی انجام بگیرد.
مرحله مربوط به تزریق ماده سلیکونی در اطراف مانت
یکی دیگر از مراحل قالب گیری ایمپلنت به روش باز می توانیم به تزریق روش سیلیکونی اشاره کنیم. این ماده در اطراف مانت تزریق می شود ماده مورد نظر محل را پر می کند سپس باقی مانده آن را پاک می کنند. در این مرحله از قالب گیری باز پس از انجام فرایند قالب گیری مانت را از دهان خارج می کنند. سپس هلینگ را مجددا درون دهان قرار می دهند. برای هر مرحله از قالب گیری به شیوه باز دندانپزشک نیاز به زمان دارد که بیمار باید صبورانه این مراحل را تحمل کند.
قالب گیری ایمپلنت به روش دیجیتال (اسکن داخل دهانی)
نسل جدید قالبگیری دندان در ایمپلنت به عنوان اسکن دهانی یا دیجیتال شناخته می شود. یکی از مهمترین کاربرد این نوع اسکن به عنوان یک جایگزین برای قالب گیری ایمپلنت دندانی است. به واسطه این نوع ایمپلنت می توانید جایگاه همه دندان های از دست رفته را تشخیص دهید و وضعیت دندان های کناری را به دقت معین کنید. این روش اسکن به دندانپزشک ها کمک می کند تا در رابطه با ساخت ایمپلنت و روکش آن نهایت دقت را داشته باشند.
صفحه اینستاگرام دکتر حسین برجیان بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان
کارگذاری تاج دندان دائمی
زمانی که قالب گیری با دقت زیادی انجام شد نوبت به آخرین مرحله ایمپلنت یعنی گذاشتن تاج دندان دائمی می شود. تاج دندان دائمی به قسمتی اطلاق می شود که قابل مشاهده می باشد. این بخش را به دو صورت پیچ کردن یا چسب کردن بر روی پایه ی ایمپلنت اجرا می کنند. اغلب افراد تمایل دارند که از روش کاشت دندان با چسب استفاده کنند زیرا این روش بسیار طبیعی به نظر می آید و محل پیچ شدگی مانند یک حفره به چشم نمی آید. در روش اول حفره ای برای قرار دادن پیچ ایجاد می شود که برخی از افراد اعتقاد دارند که ظاهر ناخوشایندی دارد.
توجه :
- صحت علمی مطلب فوق، باید با مشورت حضوری بیمار با جناب دکتر برجیان، مسترشیپ پیوند لثه و استخوان تایید گردد.
- این مطلب توسط ادمین سایت، مدیریت و منتشر شد.
مطالعه بیشتر :
آشنایی با عکس CBCT برای ایمپلنت دندان
نجفی
همه مراحل کاشت ایمپلنت دندانم زیر نظر متخصص ایمپلنتم به خوبی انجام شد . ممنون از توضیحات کاملتون که یادم دادم جزییات کارشون چی بوده
کلینیک24
با آرزوی سلامتی و تشکر از اعتماد شما