بررسی مزیت های انجام بروساژ دندان
بروساژ دندان به از بین بردن پلاک دندان کمک میکند. تحقیقات نشان می دهد که این روش زیبایی و درمانی برای دندان، مانع ابتلا به بیماری لثه نمیشود، اما افرادی که پولیش را انجام دادهاند، باکتری کمتری در دهان خود دارند که این موضوع میتواند از ابتلای این افراد به بیماریهای لثه و نیز دندان در آینده پیشگیری کند. در این مطلب از سایت دکتر حسین برجیان بهترین دندانپزشک اصفهان مزیت های انجام بروساژ دندان را مورد بررسی قرار می دهیم.
از بین بردن باکتریهای دهان
همه افراد همیشه باکتری در دهان خود دارند، اما برخی از انواع این باکتریها باعث ایجاد حفره در دندانها میشود. این باکتریها همانطور که رشد می کنند، ماده چسبندهای به نام بیوفیلم ایجاد میکنند. این ماده از آنها محافظت کرده و به رشد آنها کمک میکند. این بیوفیلم در واقع همان پلاک روی دندان شماست.
بیماری لثه که پریودنتیت نامیده میشود، زمانی رخ میدهد که باکتریها، غذا یا پلاکها در زیر لثه قرار بگیرند و به درستی درمان نشوند. این موضوع میتواند منجر به از دست دادن سلامت لثه، دندان و استخوانهای فک شود. حفظ سلامت دهان و دندانها در گرو حذف منظم بیوفیلم و یا همان جرمهای دندانی است. شما میتوانید برای جلوگیری از ایجاد این نوع جرم، علاوه بر دو بار مسواک زدن در روز و تمیز کردن منظم دندانها، از بروساژ دندان نیز استفاده کنید.
زیبایی و درخشندگی دندانها
بروساژ دندان بیشتر جنبه زیبایی دارد. پودرهای مورد استفاده در این روش دندانپزشکی، میتوانند لکهها را از روی دندانهای شما پاک کنند و دندانهای شما را سالم و تمیز نشان دهند. بروساژ میتواند لکههای ناشی از مصرف قهوه، چای و سیگار کشیدن را از بین ببرد و به دندانها حالت براق و درخشندهای بدهد. اما برخی از لکه ها در داخل دندان هستند و پولیش آنها را از بین نمی برد. این لکها ممکن است با رشد دندانهای اتفاق بیفتند و میتوانند ناشی از موارد زیر باشند:
- مصرف آنتی بیوتیکها
- عفونتهای خاص
- بیماریهای ارثی
- رسوبات کلسیم
صفحه اینستاگرام دکتر حسین برجیان بهترین دندانپزشک اصفهان
موارد احتیاط بروساژ
پولیش دندان یک روش کاملاً ساده است و معمولا خطری ندارد. البته برخی از شرایط دندانی ممکن است به روش پولیش ملایمتری نیاز داشته باشند. پولیش به طور کلی برای همه افراد درمانی ایمن در نظر گرفته میشود. اما اگر کسی دندانهای بسیار حساسی دارد، ممکن است بروساژ نرم توصیه شود زیرا تهاجمی کمتری دارد. همچنین اگر بیمار دارای فرسایش شدید یا ساییدگی قبلی روی دندانهای خود باشد، همچنین ممکن است از این روش درمانی به صورت محدود استفاده شود. در موارد زیر نیز بهتر است از خمیرهای پولیش برای بروساژ استفاده نشود:
- التهاب لثه حاد یا پریودنتیت
- ترمیمهای زیبایی مانند استفاده از سرامیک، کامپوزیت و یا چینی برای تثبیت دندان یا به عنوان ایمپلنت دندان
- آلرژی به ساینده یا محلول مورد استفاده
- حفرهها یا مشکلات مینای دندان
- سطح کلسیم پایین دندانها
- دندانهای تازه درآمده
- حساسیت دندانی
- مشکلات تنفسی
بروساژ به تنهایی از پوسیدگی دندان جلوگیری نمیکند مگر این که بخشی از یک روال تمیز کردن باشد که همراه با جرم گیری در مطب دندانپزشکی انجام شود. دندانپزشکان توصیه میکنند تا این روش درمانی هر ۶ ماه یک بار انجام شود. البته هیچ دو بیماری مشابه نیستند و برای کسانی که پلاکها سریعتر تجمع مییابند، مشکلات پریودنتال یا بیماری پریودنتال دارند، ممکن است پولیش هر ۲ ماه یک بار توصیه شود.
توجه :
- صحت علمی مطلب فوق، باید با مشورت حضوری بیمار با جناب دکتر برجیان، متخصص پیوند لثه و استخوان تایید گردد.
- این مطلب توسط ادمین سایت، مدیریت و منتشر شد.
مطالعه بیشتر :
دلایل ایجاد تغییر رنگ در روکش دندان