نکاتی در مور مصرف دهان شویه

نکاتی در مور مصرف دهان شویه | بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان

بررسی نکاتی در مور مصرف دهان شویه

دهان شویه مایع خاصی است که معمولاً حاوی نوعی ضد عفونی کننده برای از بین بردن باکتری ها و کمک به تمیز کردن دندان ها، لثه ها و زبان است. همچنین می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند از دندان های شما در برابر پوسیدگی محافظت کند. باید توجه داشته باشیم که همه دهان شویه ها اثرات یکسانی ندارند. تولید کنندگان می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌توانند از مواد مختلف در غلظت های مختلف برای دستیابی به نتایج مورد نظر خود استفاده کنند. در این مطلب از سایت دکتر حسین برجیان بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان نکاتی در مور مصرف دهان شویه را مورد بررسی قرار می دهیم.

به طور معمول، دهان شویه حاوی فلوراید و مواد ضد باکتری برای تمیز کردن بین دندان‌ها است. شستشوی فلوراید پوسیدگی دندان را کاهش داده و حتی از بروز آن جلوگیری می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کند. علاوه بر آن، دهان شویه هایی ضد میکروبی باکتری هایی را که باعث بوی بد دهان، پلاک و التهاب لثه (لثه ملتهب) می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوند را از بین می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌برند.

برخی از انواع دهان شویه حاوی الکل به عنوان یک ماده نگهدارنده و حامل سایر مواد هستند، در حالی که برخی دیگر بدون الکل هستند. به خاطر داشته باشید که مواد تشکیل دهنده انواع دهان شویه برای مارک های مختلف متفاوت است، بنابراین همیشه برچسب ها روی آنها را به دقت بخوانید تا مطمئن شوید که برای شما مناسب هستند. اما باید به این موضوع هم توجه داشته باشید که تا زمانی که روزی دو بار مسواک بزنید و روزانه از نخ دندان استفاده کنید، دهان شویه ضروری نیست. با این حال، دندانپزشکان به شدت توصیه می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند که دهان شویه را به برنامه مراقبت از دندان و دهان خود اضافه کنید.

تفاوت انواع دهان شویه

انواع دهان شویه به یکی از دو دسته آرایشی یا درمانی تقسیم می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوند. دهان شویه‌های آرایشی می‌توانند بوی بد دهان را تا حدودی کمتر کرده و طعم تازه‌ای را در دهان ایجاد کنند، اما باکتری‌ها را از بین نمی‌برند و از بروز مشکلات سلامت دهان مانند التهاب لثه یا تجمع پلاک پیشگیری نمی‌کنند. دهان شویه های درمانی دارای مواد فعالی هستند که با مشکلات خاصی مانند باکتری ها و بوی بد دهان مقابله می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند.

می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌توانید هر دو نوع را بدون نسخه در بسیاری از فروشگاه های محلی از جمله سوپرمارکت ها تهیه کنید. با این حال، برخی از دهان شویه های درمانی نیاز به تجویز پزشک دارند. برخی از دهان شویه ها می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌توانند به رفع و درمان عفونت کمک کنند . به عنوان مثال، اگر دهان شویه ای با خاصیت ضد باکتریایی انتخاب کنید، ممکن است مقداری از درد و التهاب مرتبط با آن عفونت را تسکین دهد.

عوارض استفاده از دهانشویه الکل دار | بهترین ایمپلنت اصفهان

مزیت های مصرف دهان شویه

استفاده از دهان شویه فواید زیادی برای سلامتی دارد. حتی می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند برای جلوگیری از پوسیدگی، ایجاد پلاک دندان ها و خطر ابتلا به بیماری لثه را کاهش دهد، و در برخی از موارد، دندان ها را سفیدتر نشان دهد. برای بسیاری از افراد، دهان شویه حاوی فلوراید گزینه بهتر و مفید تری است و بیشترین فواید را دارد. همچنین دهان شویه‌هایی برای افرادی که خشکی دهان ، دندان‌های حساس ، زخم‌های دهانی یا جراحی‌های اخیر دندان دارند، مناسب هستند. قبل از انتخاب، اطلاعات روی برچسب آن را بررسی کنید.

صفحه اینستاگرام دکتر حسین برجیان بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان

 روش صحیح استفاده از دهان شویه

ابتدا دندان های خود را به خوبی مسواک زده و نخ دندان بکشید. اگر از خمیر دندان حاوی فلوراید استفاده می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنید، توصیه می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود قبل از شستشو مدتی صبر کنید زیرا دهان شویه می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند فلوراید غلیظ شده را بشوید. دهان شویه را در ظرف یا فنجان ارائه شده به میزان ذکر شده روی بطری اندازه گیری کنید. سپس در دهان خود بریزید و ۳۰ تا ۶۰ ثانیه قبل از تف کردن در سینک، آن را در دهان خود بچرخانید.

رفع بوی بد دهان با دهان شویه

در هنگام استفاده از دهان شویه به این نکته توجه داشته باشید که بوی بد دهان را از بین نمی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌برد. چه سیگاری باشید و چه از وعده های غذایی حاوی سیر لذت می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌برید، دهان شویه تنها یک راه حل موقت برای پنهان کردن بوی بد دهان است. استفاده مداوم از دهان شویه می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند مشکلات دندانی یا عوارضی را به همراه داشته باشد. اینها شامل خشکی مزمن دهان، رفلاکس اسید، خونریزی لثه یا عوارض جانبی هر دارویی است. همیشه بهترین کار این است که از دندانپزشک خود مشاوره بگیرید، تا دهان شویه های تخصصی یا درمان هایی را برای رفع علائم شما توصیه کنند. فقط از دهان شویه به عنوان شستشوی نهایی استفاده کنید.

توجه :

  • صحت علمی مطلب فوق، باید با مشورت حضوری بیمار با جناب دکتر برجیان، متخصص پیوند لثه و استخوان تایید گردد.
  • این مطلب توسط ادمین سایت، مدیریت و منتشر شد.

مطالعه بیشتر :

زمان کشیدن دندان عقل

آنتی بیوتیک های مناسب برای عفونت دندان

علل اصلی مزه بد دهان

دیدگاه خود را بنویسید

09335810446

جهت نوبت دندانپزشکی (داخلی 4)

آدرس: اصفهان، چهارراه حکیم نظامی

جنب بوش، مجتمع نجم، ط2

کانال آپارات دندانپزشکی

جراحی لثه با لیزر و ایمپلنت

H.borjian@yahoo.com

ارسال ایمیل
سوالی دارید? چت در واتساپ