درمان عوامل درد دندان در گاز گرفتن

درمان عوامل درد دندان در گاز گرفتن | بهترین دندانپزشک اصفهان

نحوه درمان عوامل درد دندان در گاز گرفتن

مانند سایر مشکلات دندانی، درمان دندان درد هنگام گاز گرفتن به علت اصلی آن بستگی دارد. دندانپزشکان، متخصصان دندانپزشکی و ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی طیف وسیعی از درمان ها را برای مراقبت از این موضوع به کار می گیرند. در این مطلب از سایت دکتر حسین برجیان بهترین دندانپزشک اصفهان درمان عوامل درد دندان در گاز گرفتن را مورد بررسی قرار می دهیم.

حفره

درمان اصلی حفره به نوع و شدت آسیب و پوسیدگی دندان بستگی دارد. چندین درمان ممکن است به شما کمک کند، از جمله موارد زیر:

پرکردن دندان:

این روش استاندارد برای حفره های معمولی و پیشرفته است. دندانپزشک مینای دندان پوسیده را برمی دارد و شکاف را با سیمان دندان یا مواد کامپوزیت پر می کند.

کانال ریشه یا عصب کشی:

اگر حفره باعث عفونت پالپ شده باشد، دندانپزشک کانال ریشه را انجام می دهد. در این روش بافت آسیب دیده برداشته و داخل دندان به طور کامل تمیز می شود. سپس، یک پر کننده موقت قرار داده می شود و قبل از قرار دادن ترمیم دائمی، زمان لازم برای بهبودی داده می شود.

کشیدن:

در موارد شدید، پالپ دندان را نمی توان حفظ کرد و دندانپزشک شما ممکن است کشیدن دندان را توصیه کند. پس از کشیدن دندان، احتمال دارد نیاز به ایمپلنت یا پل دندان برای جایگزینی آن داشته باشید.

دندان ترک خورده و آسیب های دیگر

روش های دندانپزشکی می توانند در ترمیم دندان های ترک خورده یا شکسته بسیار موفق باشند که می تواند دندان درد و سایر علائم را درمان کند. از جمله رویه های در نظر گرفته شده می توان به موارد زیر اشاره کرد:

باندینگ دندانی:

در این روش، دندانپزشک از یک رزین تخصصی برای پر کردن ترک یا تراشه استفاده و آسیب را ترمیم و شکل دندان را بازیابی می کند.

روکش ها:

در برخی موارد می توان یک پوسته نازک چینی یا پلاستیکی (ونیر) روی دندان آسیب دیده قرار داد و به طور دائم آن را ترمیم کرد.

روکش های دندانی:

روکش یک کلاه سفارشی است که می تواند روی قسمت های باقی مانده دندان های آسیب دیده یا ترک خورده قرار گیرد. با رنگ دندان مطابقت دارد و به شکلی متناسب با دندان های اطراف است.

دلایل احساس درد دندان هنگام جویدن | بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان

مال اکلوژن

اگر عدم تراز دندان ها باعث درد می شود یا بر سلامت دندان ها تأثیر می گذارد، درمان های ارتودنسی می تواند موثر و کمک کننده باشد. رایج ترین رویکردها شامل موارد زیر است:

بریس ها یا تراز کننده ها:

ارتودنتیست شما ممکن است سعی کند از براکت های شفاف یا فلزی ، براکت های سیم کشی شده برای فشار بر روی دندان ها استفاده کند تا تراز آنها را ثابت کند. همچنین ممکن است از نگهدارنده ها یا انواع دیگر ترازهای پوشیدنی استفاده شود.

برداشتن دندان:

اگر مال اکلوژن به دلیل ازدحام بیش از حد دندان ها باشد، ممکن است کشیدن دندان در نظر گرفته شود.

تغییر شکل دندان ها:

در برخی موارد، دندانپزشک می تواند دندان ها را سوهان بکشد، کلاهک بگذارد یا شکل دندان ها را تغییر دهد تا هم ترازی آنها را تثبیت کند. همچنین ممکن است برای حمایت از این کار از روکش دندان استفاده شود.

جراحی فک:

به ندرت، موقعیت دندان ها باید با کوتاه کردن، بلند کردن یا تغییر شکل فک تنظیم شود. استخوان را گاهی باید با پیچ، سیم یا صفحه تقویت کرد.

پریودنتیت

بیماری لثه پیشرفته تر، پریودنتیت، پیشرونده و غیر قابل برگشت است. این عارضه با جرم دندان مرتبط است. مهمترین روش درمان آنها جرم گیری و صاف کردن ریشه است که به عنوان تمیز کردن عمیق نیز شناخته می شود. جرمگیری شامل برداشتن فیزیکی جرم از بالا و پایین خط لثه است، در حالی که پلنینگ ریشه برای حذف پاکت های پلاک نزدیک ریشه دندان عمل می کند.

پرکننده یا تاج شل

به طور کلی، پرکردگی ها یا تاج های شل به راحتی قابل ترمیم هستند. اگر پرکردگی شل شود یا بیفتد، دندانپزشک اغلب می‌تواند آن را در جای خود قرار داده یا آن را جایگزین کند. با این حال، اگر پوسیدگی دندان، زیر مواد پرکننده شده باشد، ممکن است به درمان‌های دیگری مانند عصب کشی نیاز باشد. به طور مشابه، اگر ساختار زیرین دندان تحت تأثیر پوسیدگی یا آسیب قرار نگیرد، می‌توان تاج‌های دندان را با یک روش ساده در جای خود قرار داد.

آبسه دندان

مبارزه با عفونت عامل دندان آبسه هدف اولیه درمان این عارضه است. رویکردهای خاص به علت مشکل بستگی دارد و می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • مصرف آنتی بیوتیک برای از بین بردن باکتری ها
  • تخلیه مایعات از آبسه برای کاهش فشار و بهبودی
  • جرم گیری و روت پلنینگ برای تمیز کردن فضای بین لثه و دندان
  • اگر عفونت به دلیل پوسیدگی یا آسیب دندان باشد، کانال ریشه

صفحه اینستاگرام دکتر حسین برجیان بهترین دندانپزشک اصفهان

نکروز پالپ

اندودنتیست ها (دندانپزشکان متخصص در درمان پالپ) می توانند نکروز پالپ را به روش های مختلفی درمان کنند، از جمله:

پر کردن:

ممکن است برای درمان هرگونه حفره در ریشه عفونت به پر کردن دندان نیاز باشد. در صورتی که پرکردگی شل شده باشد، می توان آن را بازیابی یا تعویض کرد.

ایمپلنت دندان:

در موارد شدید، ممکن است نیاز به کشیدن دندان و جایگزینی با پروتز باشد.

کانال ریشه:

در کانال ریشه، دندانپزشک بافت‌های پالپ عفونی را برمی‌دارد، دندان را ضدعفونی می‌کند و در یک جلسه اولیه دندان را تمیز می‌کند. در دومی دندان را پر کرده و ترمیم می کنند.

پالپکتومی:

این روش شامل برداشتن پالپ آسیب‌دیده غیرقابل برگشت از طریق سوراخ کوچکی است که در دندان ایجاد شده است. این ممکن است در کنار کانال ریشه انجام شود.

 

توجه :

  • صحت علمی مطلب فوق، باید با مشورت حضوری بیمار با جناب دکتر برجیان، متخصص پیوند لثه و استخوان تایید گردد.
  • این مطلب توسط ادمین سایت، مدیریت و منتشر شد.

مطالعه بیشتر :

عوارض جراحی کشیدن دندان عقل

عوامل اثرگذار در افزایش طول عمر ایمپلنت

خطرات و عوارض تزریق آمپول بی حسی دندان

دیدگاه خود را بنویسید

09335810446

جهت نوبت دندانپزشکی (داخلی 4)

آدرس: اصفهان، چهارراه حکیم نظامی

جنب بوش، مجتمع نجم، ط2

کانال آپارات دندانپزشکی

جراحی لثه با لیزر و ایمپلنت

H.borjian@yahoo.com

ارسال ایمیل
error: Content is protected !!
سوالی دارید? چت در واتساپ