بررسی داروهای پس از کاشت ایمپلنت دندان
در این مطلب از سایت دکتر حسین برجیان بهترین ایمپلنت اصفهان داروهای پس از کاشت ایمپلنت دندان را مورد بررسی قرار می دهیم. از عوارض و مشکلات پس از کاشت ایمپلنت میتوان به: درد؛ خونریزی؛ دردهای موضعی و کبودی اشاره کرد. برای کاهش درد و خونریزی پس از کاشت ایمپلنت میتوانید تحت نظر دندانپزشک خود از آنتی بیوتیک و داروهای ضد درد استفاده کنید. برای از بین بردن عفونتهای احتمالی استفاده از آنتی بیوتیک لازم است. با استفاده از قرصهای مسکن مانند: استامینوفن؛ ایبوپروفن؛ Nuprin؛ Advil میتوانید درد پس از کاشت ایمپلنت را تا حد زیادی کاهش دهید. اگر احساس میکنید تب دارید، از داروهایی مانند استامینوفن استفاده کنید. اگر پس از گذشت چند روز تب شما قطع نشد، حتما آن را با متخصص ایمپلنت در میان بگذارید.
داروهایی مانند یبوپروفن یا Advil نقش زیادی در کاهش درد و خون ریزی پس از کاشت ایمپلنت دارند. اگر بنابه هر دلیلی قادر به مصرف ایبوپروفن نیستید، هر ۴ ساعت یک بار الی دو قرص Tylenol مصرف کنید. اگر پس از کاشت ایمپلنت درد شدید دارید ممکن است متخصص ایمپلنت داروهای زیر را علاوه بر ایبوپروفن برای شما تجویز کند:
- ویکودین
- نورکو یا لورتاب (هیدروکدون با استامینوفن)
- تیلنول با کدئین یا پرکوست (اکسی کدون با استامینوفن)
هنگام مصرف این داروها ترجیحا از رانندگی و مصرف نوشیدنیهای الکلی خودداری کنید. علاوه بر داروهای نام برده شده ژل Sockit نیز در کاهش درد اثر گذار است. طریقه مصرف این ژل به این صورت است که به اندازه خمیدگی سر سرنگ، مواد داخل آن بر روی تاج دندان تزریق میشود تا درد را تسکین دهد. استفاده از آنتی بیوتیک ها قبل از کاشت ایمپلنت تا حد زیادی از آلوده شدن بدن به باکتری جلوگیری میکند.
افراد زیر پس از کاشت ایمپلنت بیشتر در معرض عفونت هستند:
- افراد سالخورده
- افراد سیگاری
- افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند
- دیابتیها
- افرادی که اضافه وزن یا کمبود وزن دارند
تا چه مدت پس از کاشت ایمپلنت باید مسکن مصرف کرد؟
در پاسخ به این سؤال میتوان گفت ۵ تا ۷ روز پس از کاشت ایمپلنت از داروهای مسکن استفاده کنید چنان چه پس از گذشت این مدت دردتان کمتر نشد حتما به متخصص ایمپلنت خود مراجعه کنید تا علت را بررسی کند. مصرف طولانی مدت آنتی بیوتیک به هیچ وجه توصیه نمیشود زیرا باعث اسهال و واکنشهای آلرژیک میشود. بهبود کامل محل جراحی شده ایمپلنت، ۳ تا ۶ ماه زمان نیاز دارد. نیازی به مصرف مسکن قبل از جراحی ایمپلنت نیست زیرا حین جراحی از بی حسی موضعی استفاده میشود تا شما زیاد احساس درد نکنید. دندانپزشکان معمولا بیمارانی که ترس زیادی از جراحی دارند را بیهوش کامل میکنند تا فرایند کاشت ایمپلنت بهتر انجام شود.
دهانشویه مخصوص ایمپلنت
یکی از نکاتی که بعد از کاشت ایمپلنت باید حتما به آن توجه کنید تمیز نگه داشتن دهان است. استفاده از دهانشویه و شستشوی آنتی بیوتیکی و نمکی، محل کاشت ایمپلنت را ضد عفونی میکند. توصیه میشود دو بار در روز دهان خود را به مدت ۳۰ ثانیه با محلول شستشوی خوراکی Peridex شستشو دهید. از این محلول نیازی نیست به مدت طولانی استفاده کنید و استفاده دو هفته از آن کافی است. ۳۰ دقیقه بعد از استفاده از این محلول سعی کنید چیزی نخورید و ننوشید.
مراقبت های پس از کاشت ایمپلنت
درد و خونریزی پس از کاشت ایمپلنت موقتی است بنابراین جای نگرانی ندارد. برای اینکه زودتر به حالت طبیعی برگردید توصیه میشود بهداشت دهان و دندان خود را رعایت کنید. هم چنین برای از بین بردن باکتریهای داخل دهان از آب نمک استفاده کنید و مسواک بزنید. یخ نیز برای کاهش درد و تورم پس از کاشت ایمپلنت بسیار مؤثر است. استفاده از داروهای خاص نیز طبق نظر متخصص ایمپلنت به سریعتر طی شدن دوران نقاهت شما کمک میکند. البته در روشهای جدید کاشت ایمپلنت مانند ایمپلنت دیجیتال درد و خونریزی تا حد زیادی کاهش یافته است.
صفحه اینستاگرام دکتر حسین برجیان بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان
داروهای افزایش دهنده امکان شکست جراحی ایمپلنت
مصرف داروهای ضد افسردگی در طبقه SSRIs احتمال شکست ایمپلنت را افزایش میدهند زیرا این داروها رشد استخوان فک و پیوند قطعه فلزی ایمپلنت را دچار مشکل میکنند. این داروها عبارتند از:
- لکساپرو
- زولفت
- پاروکستین
- فلوکستین
توجه :
- صحت علمی مطلب فوق، باید با مشورت حضوری بیمار با جناب دکتر برجیان، مسترشیپ پیوند لثه و استخوان تایید گردد.
- این مطلب توسط ادمین سایت، مدیریت و منتشر شد.
مطالعه بیشتر :
روش های سفید کردن کامپوزیت دندان