دلایل نیاز به کاشت ایمپلنت دندان

دلایل نیاز به کاشت ایمپلنت دندان | بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان

بررسی دلایل نیاز به کاشت ایمپلنت دندان

ایمپلنت های دندانی با استفاده از عمل جراحی در استخوان فک شما قرار می گیرند. ایمپلنت به عنوان ریشه دندان های از دست رفته عمل می کند. تیتانیوم موجود در ایمپلنت‌ها به استخوان فک جوش می خورد. به همین علت است که دندان ایمپلنت‌ شده از جای خود نمی‌لغزد، صدا ایجاد نمی‌کند یا به استخوان فک شما آسیب نمی‌رساند. مواد غذایی نمی توانند موجب پوسیدگی دندان های ایمپلنت شده شوند. در این مطلب از سایت دکتر حسین برجیان بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان دلایل نیاز به کاشت ایمپلنت دندان را مورد بررسی قرار می دهیم.

در صورت داشتن شرایط زیر ایمپلنت دندان می تواند گزینه مناسبی برای شما باشد:

  • بافت های دهان سالمی داشته باشید.
  • تمایلی به استفاده از دندان مصنوعی ندارید.
  • یک یا چند دندان از دست رفته داشته باشید.
  • استخوان فکی داشته باشید که به رشد کامل رسیده باشد.
  • بیماری خاصی ندارید که بر سلامت استخوان تأثیر بگذارد.
  • استخوان کافی برای محکم کردن ایمپلنت ها داشته باشید یا بتوانید پیوند استخوان انجام بدهید.

عوارض کاشت ایمپلنت دندان

جراحی ایمپلنت دندان نیز مانند هر جراحی دیگری، عوارضی برای سلامتی دارد. با این حال، مشکلات نادر هستند و زمانی هم که رخ می دهند معمولا جزئی هستند و به راحتی درمان می شوند. برخی از مهمترین عوارض عبارتند از:

  • مشکلات سینوسی
  • عفونت در محل ایمپلنت
  • آسیب به ساختارهای اطراف، مانند سایر دندان ها یا رگ های خونی
  • آسیب عصبی، که می تواند باعث درد، بی حسی یا سوزن سوزن شدن در دندان ها، لثه ها، لب ها یا چانه شود.

آمادگی قبل از جراحی کاشت ایمپلنت

جراحی ایمپلنت دندانی می تواند توسط متخصصان مختلف انجام شود. به عنوان مثال جراح فک و صورت، متخصص لثه و استخوان (پریودنتیست)، متخصص پروتز و حتی پزشک متخصص گوش، حلق و بینی نیز می توانند جراحی ایمپلنت را انجام بدهند. از آنجایی که ایمپلنت های دندانی به یک یا چند عمل جراحی نیاز دارند، پیش از عمل یک ارزیابی کامل از وضعیت فک و دندان های شما انجام می شود. اولین آزمایشی که دندانپزشک برای شما تجویز می کند اشعه ایکس و سه بعدی از دندان ها است.

سپس دندانپزشک در مورد وضعیت سلامت و هر گونه بیماری یا دارویی که مصرف می کنید، سوالاتی را از شما می پرسد. بنابراین در صورت مصرف هرگونه دارو و حتی مکمل باید آن را به دندانپزشک خود اطلاع بدهید.  اگر به بیماری قلبی مبتلا هستید پزشک ممکن است قبل از جراحی داروی آنتی بیوتیک تجویز کند. مصرف این دارو باعث پیشگیری از عفونت های احتمالی می شود.

پزشک برای کنترل درد بیمار، معمولا از گزینه های مختلفی مانند بی حسی موضعی، تزریق آرام بخش یا بیهوشی عمومی استفاده می کند. در صورت نیاز می توانید با دندانپزشک خود در مورد روش های مختلف کنترل درد صحبت کنید. در ادامه دندانپزشک بسته به نوع بیهوشی شما، در مورد خوردن و آشامیدن قبل از جراحی نکات لازم را به شما می گوید. بهتر است در روز جراحی یک همراه داشته باشید. از همراه خود بخواهید که بعد از عمل شما را به خانه ببرد تا بتوانید بقیه روز را استراحت کنید.

علل کاشت ایمپلنت دندان جلویی | بهترین جراح لثه اصفهان

مراحل انجام ایمپلنت دندان

جراحی ایمپلنت دندان معمولاً یک عمل سرپایی است که در چند مرحله انجام می‌شود و زمان بهبودی بین دو عمل وجود دارد. فرآیند کاشت ایمپلنت دندان شامل مراحل مختلفی است که عبارتند از:

  • کشیدن دندان آسیب دیده
  • آماده سازی استخوان فک
  • کاشت پیچ و پایه فلزی دندان
  • رشد و بهبود استخوان محل ایمپلنت
  • قرار دادن دندان مصنوعی بر روی پایه

کل فرایند ایمپلنت دندان ممکن است از ابتدا تا انتها چندین ماه طول بکشد. با این حال بیشترین مرحله درمان به انتظار برای رشد استخوان جدید در فک شما اختصاص دارد.

صفحه اینستاگرام دکتر حسین برجیان بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان

موارد نیاز به انجام پیوند استخوان

اگر استخوان فک شما به اندازه کافی ضخامت ندارد یا خیلی نرم است. ممکن است قبل از انجام جراحی ایمپلنت دندان نیاز به پیوند استخوان داشته باشید. در واقع عمل جویدن فشار زیادی به استخوان ها وارد می کند. بنابراین اگر استخوان به اندازه کافی محکم نباشد و نتواند از ایمپلنت پشتیبانی کند، جراحی احتمالا با شکست مواجه خواهد شد. در اینگونه موراد پیوند استخوان می تواند پایه محکم تری برای ایمپلنت ایجاد کند.

چندین ماده پیوند استخوان وجود دارد که می توان از آنها برای بازسازی استخوان فک استفاده کرد. گزینه‌های درمانی مختلف هستند. به عنوان ممکن است دندانپزشک از یک پیوند استخوان طبیعی استفاده کند، یعنی استخوان کوچکی را از قسمت دیگری از بدن شما بردارد. روش دیگر پیوند استخوان مصنوعی است. در این روش از مواد جایگزین استخوان استفاده می شود. این موارد می‌توانند ساختارهای حمایتی را برای رشد استخوان جدید فراهم کنند. دندانپزشک همه جوانب را می سنجد و گزینه های مناسب پیوند استخوان را به شما توصیه می کند.

ممکن است چندین ماه طول بکشد تا استخوان پیوند شده به اندازه استخوان جدید محکم شده و بتواند از ایمپلنت دندان حمایت کند. در برخی موارد، ممکن است فقط به پیوند استخوان جزئی نیاز داشته باشید که می تواند همزمان با جراحی ایمپلنت انجام شود. به طور کلی وضعیت استخوان فک تعیین می کند که ادامه عمل ایمپلنت چگونه پیش برود.

توجه :

  • صحت علمی مطلب فوق، باید با مشورت حضوری بیمار با جناب دکتر برجیان، متخصص پیوند لثه و استخوان تایید گردد.
  • این مطلب توسط ادمین سایت، مدیریت و منتشر شد.

مطالعه بیشتر :

بهترین دارو برای تسکین درد دندان

کاربرد انواع بی حس کننده‌های دندان

دلایل احساس درد دندان هنگام جویدن

دیدگاه خود را بنویسید

09335810446

جهت نوبت دندانپزشکی (داخلی 4)

آدرس: اصفهان، چهارراه حکیم نظامی

جنب بوش، مجتمع نجم، ط2

کانال آپارات دندانپزشکی

جراحی لثه با لیزر و ایمپلنت

H.borjian@yahoo.com

ارسال ایمیل
سوالی دارید? چت در واتساپ