بررسی پیشگیری و درمان حساسیت دندان بعد از پر کردن
حساسیت دندان ها اغراق آمیز بودن تمام حس هایی است که دندان ها حس می کنند. بسیاری از افراد از این مشکل رنج می برند، حتی نوجوانان نیز به دلیل درد شدید دندان به طور مرتب به دندانپزشک مراجعه می کنند. هنگامی که عمل پر کردن انجام می شود، برای یک بازه زمانی خاص، دندان بیش از حد حساس می شود. در این مطلب از سایت دکتر حسین برجیان بهترین جراح لثه اصفهان پیشگیری و درمان حساسیت دندان بعد از پر کردن را مورد بررسی قرار می دهیم.
این احساس با گذشت زمان به حالت عادی فروکش می کند. برخی از افراد بسیار حساس هستند، می توان آنها را با داروها تهیه کرد. حساسیت بعد از پر کردن، بسته به غذایی که مصرف می کنید، احساس گرمی یا سردی شدید دارد.
طبق گفته دندانپزشکان، این چیز خوبی نیست. در هر صورت، تعداد کمی از بیماران هنوز از داشتن مشکلات حساسیت گله می کنند. بعضی اوقات مواد پرکننده گاهی برای بیمار کم می شود. پس از آن پر کردن جدید برای بیمار به عنوان یک شروع جدید مورد نیاز است.
علت حساسیت دندان ها پس از پر کردن
این احساس دقیقا نمی تواند درد باشد. بلکه می تواند به دلیل پر شدن دندان ها باشد. علت اصلی می تواند به دلیل کاشت یک ماده خارجی در دندان باشد. این باعث افزایش قدرت درک دندان می شود. به اعتقاد دندانپزشکان، این وضعیت کوتاه مدت است و در نهایت از بین خواهد رفت. اما برخی از بیماران هنوز از داشتن مشکلات حساسیت شکایت دارند. بر این اساس می توان آنها را درمان کرد. گاهی اوقات مواد پرکننده مناسب بیمار نیست. سپس فرد باید یک جلسه پر کردن دیگر را برنامه ریزی کند.
پیشگیری از حساسیت دندان بعد از پر کردن
تاثیر پر کردن دندان بدون توجه به آمادگی فرد می تواند باعث حساسیت دندان شود. با این حال، رعایت بهداشت دهان و دندان بهترین راه برای جلوگیری از حساسیت دندان است. پس از پر کردن، فرد می تواند با پرهیز از غذاها و نوشیدنی های خیلی گرم یا خیلی سرد و غذاهایی که برای جویدن تلاش می کند، ناراحتی را به حداقل برساند. دندانپزشک یک برنامه کامل برای آنها دارد. این عمدتا به دلیل حساسیت است. درمان حساسیت عمدتاً با استفاده از “ژل های فلورید” است. علاوه بر این، خمیر های حساسیت زدا نیز در کلینیک دندانپزشکی موجود است.
روش های درمان دندان حساس
همچنین ممکن است فرد روش های زیر را در خانه برای کمک به کاهش حساسیت دندان امتحان کند:
- با ضربات آرام و دایره ای روی دندان ها و لثه ها مسواک بزنید.
- مسکن های بدون نسخه مانند استامینوفن یا ایبوپروفن مصرف کنید.
- با استفاده از پماد بی حس کننده موضعی مخصوص دهان
- شستشوی دهان با آب بعد از مصرف غذاها یا نوشیدنی های اسیدی
- اجتناب از خمیر دندان و محصولات سفید کننده، که می تواند حساسیت را بدتر کند.
- از مسواک بلافاصله پس از صرف غذاهای اسیدی خودداری کنید، زیرا انجام این کار ممکن است مینای دندان را از بین ببرد.
اگر حساسیت دندان در روزهای بعد از پرکردن بهبود نیافت، مهم است که با دندانپزشک صحبت کنید. دندانپزشک باید سایر علل بالقوه حساسیت را که ممکن است به پرکردگی مرتبط نباشد رد کند.
صفحه اینستاگرام دکتر حسین برجیان بهترین جراح لثه اصفهان
زمان مراجعه به دندانپزشک
اگر دندانی در روزهای پس از پر کردن دندان کمی حساس شد، نباید نگران باشند. آنها معمولاً با استفاده از داروهای خانگی و خمیردندان های حساسیت زدا می توانند این ناراحتی را تسکین دهند. در صورت بدتر شدن حساسیت، مشکل در خوردن، یا علائم دیگری مانند دندان درد یا تب، فرد باید فوراً به دندانپزشک مراجعه کند.
بی حسی پس از پر کردن ظرف یک یا دو ساعت از بین می رود. طبق برنامه بهبودی نیز طی چند روز فروکش می کنند. اگر پرکردن به طور معمول عمل می کند، پس از یک هفته به دندانپزشک مراجعه کنید تا مطمئن شوید که هیچ عفونتی به دنبال آن وجود ندارد.
توجه :
- صحت علمی مطلب فوق، باید با مشورت حضوری بیمار با جناب دکتر برجیان، مسترشیپ پیوند لثه و استخوان تایید گردد.
- این مطلب توسط ادمین سایت، مدیریت و منتشر شد.
مطالعه بیشتر :
روش های درمان لکه های قرمز در دهان