روش های مختلف کاشت ایمپلنت دندان

روش های مختلف کاشت ایمپلنت دندان | بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان

بررسی روش های مختلف کاشت ایمپلنت دندان

در این مطلب از سایت دکتر حسین برجیان بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان روش های مختلف کاشت ایمپلنت دندان را مورد بررسی قرار می دهیم. وقتی دندانی را می‌کشیم، جای خالی دندان باعث مشکلاتی برای ما در حین غذا خوردن، صحبت کردن، و همچنین می‌تواند در زیبایی و چهره موثر بوده و آن را تحت تاثیر خود قرار دهد و باعث پایین آمدن اعتماد به نفس خواهد شد. جایگزینی دندان از بین رفته در علم دندانپزشکی زیر مجموعه یک شاخه درمانی به اسم کاشت دندان قرار گرفته است. رسیدگی به دندان از دست رفته که ریشه‌ی آن نیز از بین رفته است. از طریق کاشت دندان از اهمیت بالایی برخوردار است. به تاخیر انداختن حل این مشکل خود باعث ایجاد مشکلاتی از جمله تحلیل لثه و استخوان دندان را به دنبال دارد.

  • روش بریج یا پل دندان
  • انواع روش های استفاده از دندان مصنوعی
  • نوع بریج رزینی

روش بریج از انواع روش‌های کاشت دندان

در این روش شکاف موجود (جای خالی دندان) را با یک یا چند مصنوعی پر می‌کنند. پل دندان معمولا از تاج‌های هر دو طرف دندان از دست رفته یا دندان‌های پشتیبان یونیک (کاذب) ساخته شده و در جای خود فیکس می‌شود.

روش کاشت دندان مصنوعی

این نوع کاشت دندان از قدیمی‌ترین روش‌ها بوده و قیمت مناسب‌تری نسبت به مابقی روش‌ها دارد. ولی از طرفی به دلیل درست قرار نگرفتن در جای خود در مواقع حرف زدن و غذا خوردن باعث اذیت شدن بیمار می‌گردد.

روش‌ کاشت ایمپلنت دندان

روش کاشت ایمپلنت در اصفهان به گفته اکثر پزشکان متخصص ایمپلنت و زیبایی پر استفاده ترین روش کاشت دندان می‌باشد. کاشت ایمپلنت دندان یک پایه فلزی (فیکسچر) معمولا از جنس تیتانیوم در لثه کاشته می‌شود که به جای ریشه دندان عمل می‌کند و با استخوان فک فیکس شده و جوش می‌خورد. در این روش کاشت، دندان جدید کاملا شبیه دندان طبیعی بوده و هیچگونه ناراحتی برای فرد به وجود نمی‌آورد.کاشت ایمپلنت دندان باعث جلوگیری از تحلیل استخوان فک می‌شود و ماندگاری آن بسته به نوع ایمپلنت و برند آن چیزی حدود ۴۰ سال است.

انواع روش های کاشت ایمپلنت دندان

روش کاشت ایمپلنت دندان روشی کاملا محتاط است به طوری که ایمپلنت یک دندان هیچ تاثیری بر دندان های مجاور ندارد و از طرفی پایه ایمپلنت به استخوان فک جوش خورده و بسیار محکم و با دوام خواهد بود و ظاهر آن کاملا شبیه به دندان طبیعی می‌باشد. انتخاب هر کدام از انواع روش‌های کاشت ایمپلنت دندان در اصفهان، تهران، شیراز، مشهد و… با مشورت پزشک متخصص بسته به نوع مشکل بیمار، جای دندان ازبین رفته، کیفیت استخوان فک بیمار، قیمت مد نظر برای بیمار و یا حتی سلیقه بیمار به کار گرفته می‌شوند.

  • روش ایمپلنت تک مرحله ای
  • روش ایمپلنت دو مرحله ای
  • ایمپلنت دندان فرورونده(Endosteal)
  • ایمپلنت دندان ساب پریوستیل(subperiosteal)
  • ایمپلنت دندان دیجیتال
  • آوردنچر

بهترین سن کاشت ایمپلنت دندان | بهترین جراح لثه اصفهان

روش کاشت ایمپلنت دندان فوری (یک روزه)

روش ایمپلنت فوری از انواع روش های کاشت ایمپلنت دندان در اصفهان می‌باشد. در روش ایمپلنت فوری در اصفهان برخلاف روش‌های دیگر کاشت ایمپلنت نیاز به گذشت چند ماه برای جوش خوردن ایمپلنت به استخوان فک نیست و بلافاصله پس از قرار دادن پایه ایمپلنت (فیکسچر) در لثه روکش بر روی آن نصب می‌شود. البته این روکش به صورت موقتی است. در این روش کاشت فوری ایمپلنت ابتدا پزشک متخصص با بررسی عکس‌های گرفته شده از دندان و فک، با تزریق بی حسی به محل مورد نیاز، آن قسمت را سوراخ می‌کنند.

سپس با استفاده از دریل مخصوص خود سوراخ کوچکی بر روی استخوان فک ایجاد میکنند. بعد از آن فیکسچر در داخل لثه بر روی سوراخ ایجاد شده قرار می‌گیرد و لثه بسته می‌شود.اگر نیاز باشد از بخیه نیز استفاده می‌شود. در مرحله بعد اباتمنت که قطعه‌ای است که به پایه‌ی ایمپلنت کاشته شده در لثه وصل می‌گردد، در جای خود قرار داده می‌شود و روکش دندان بر روی آن بکار گذاشته می‌شود. روکش دندان نیز با توجه به اندازه ‌گیری و قالب گیری‌هایی که شده فوراً برای بیمار ساخته شده و بر روی اباتمنت قرار می‌گیرد.

معایب کاشت ایمپلنت یک روزه (فوری)

هنگامی که از ایمپلنت فوری استفاده می‌شود، مدت زمان زیادی نیاز است تا پایه ایمپلنت کاشته شده سفت شود و جوش بخورد بنابریان به مراقبت زیادی از این بابت نیاز دارد. این جابجایی ممکن است منجر به عفونت لثه و دندان، خونریزی، چفت نشدن دندان ها روی هم، واردن شدن غذا به داخل لثه و مشکلاتی از این قبیل شود.

ایمپلنت دندان تک مرحله ای

ایمپلنت تک مرحله ای از انواع روش های کاشت ایمپلنت دندان در اصفهان می‌باشد. با توجه به این موضوع که دوره درمان در ایمپلنت معمولی طولانی بوده و چیزی حدوداً ۲ تا ۶ ماه به طول می‌انجامد تا ایمپلنت به استخوان فک جوش بخورد. در این مدت فرد دچار ناراحتی‌هایی از این جهت متحمل می‌شود و باید به خوبی بهداشت دهان و دندان را جهت جلوگیری از عفونت رعایت کند.

در روش کاشت ایمپلنت یک مرحله ای این دوره انتظار جهت کاشت روکش از بین می‌رود. درواقع کاشت پایه و روکش دندان در یک مرحله با فاصله زمانی حدوداً ۴۸ ساعت انجام می‌گیرد. البته این روکش موقتی است و تاج اصلی و دائمی دندان بعد به روی ایمپلنت نصب می‌شود.

صفحه اینستاگرام دکتر حسین برجیان بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان

روش کاشت ایمپلنت دو مرحله ای از انواع روش های کاشت ایمپلنت دندان

در روش کاشت ایمپلنت دو مرحله ای همانطور که از اسم آن مشخص است در طی دو مرحله ی اصلی جراحی انجام می‌گیرد. درمرحله ی اول پزشک متخصص ابتدا با بررسی عکس ها، پایه ی ایمپلنت (فیکسچر) را طی جراحی در لثه جایگذاری می‌کند و پس از طی دوره حدوداً ۲ الی ۴ ماهه بدین جهت که پایه ی ایمپلنت با استخوان فک پیوند بخورد و سفت شود مرحله ی بعد انجام می‌گیرد.

در مرحله ی بعدی مقداری از لثه شکافته می‌شود تا فیکسچر باز مشخص شود و همزمان قالب گیری دندان را انجام می‌دهند و طی مدت حدوداً ۱ الی ۲ هفته، قالب دندان نیز آماده خواهد شد. پس از نصب اباتمنت قالب ساخته شده در سر جای خود قرار خواهد گرفت. در روش کاشت ایمپلنت دو مرحله ای شرایط بافت استخوانی به خوبی تشخیص داده می‌شود و این امکان را دارد در صورت وجود مشکل، اقدامات درمانی لازم را انجام داد و هچنین نظارت کامل بر روی حجم استخوان در این روش امکان پذیر است.

روش کاشت ایمپلنت ساب پریواستیل(subperiosteal)

این نوع ایمپلنت در روش تک مرحله ای مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این نوع ایمپلنت ساب پریواستیل قسمتی از آن از لثه بیرون است و قابل مشاهده می‌باشد. این ایمپلنت بر روی استخوان فک قرار می‌گیرد.

روش کاشت ایمپلنت اندواستیل (Endosteal)

این نوع ایمپلنت در روش دو مرحله ای استفاده می‌شود که پایه ایمپلنت درون استخوان گذاشته می‌شود به همین دلیل به عنوان ایمپلنت فرورونده نیز شناخته می‌شود. در مرحله دوم اباتمنت روی آن گذاشته می‌شود و سپس روکش دندان نیز در محل نصب می‌گردد.

روش کاشت ایمپلنت دیجیتال

روش کاشت ایمپلنت دیجیتال در دسته ایمپلنت های فوری یا یک روزه قرار می‌گیرد. این روش بدون جراحی، درد و خونریزی انجام می‌شود.

توجه :

  • صحت علمی مطلب فوق، باید با مشورت حضوری بیمار با جناب دکتر برجیان، مسترشیپ پیوند لثه و استخوان تایید گردد.
  • این مطلب توسط ادمین سایت، مدیریت و منتشر شد.

مطالعه بیشتر :

نکات مراقبتی برای ونیر کامپوزیت دندان

عوامل ایجاد بی حسی در لب ها

آشنایی با ونیرکامپوزیت آی پی اس دندان

دیدگاه خود را بنویسید

09335810446

جهت نوبت دندانپزشکی (داخلی 4)

آدرس: اصفهان، چهارراه حکیم نظامی

جنب بوش، مجتمع نجم، ط2

کانال آپارات دندانپزشکی

جراحی لثه با لیزر و ایمپلنت

H.borjian@yahoo.com

ارسال ایمیل
سوالی دارید? چت در واتساپ