جرم گیری نکردن ایمپلنت دندان چه عوارضی دارد؟
بی توجهی به انجام به موقع این درمان میتواند شما را با عوارض زیر همراه کند:
-
بد بو شدن دهان
باقی ماندن جرمها و پلاکهای دندانی میتوانند دلیلی بر بد بو شدن دهان باشند.
-
التهاب و تورم
در صورت نفوذ بیشتر جرمهای دندانی به خط لثه، امکان التهاب، تورم و خونریزی در لثه وجود خواهد داشت. این موارد به مرور ممکن است به لق شدن دندان ایمپلنت شده منجر گردند.
-
شل شدن روکش ایمپلنت و یا لق شدن آن
در صورت بروز این عارضه، نیاز به ترمیم بافت آسیب دیده و کاشت مجدد ایمپلنت دندان خواهد بود که این کار چندان خوشایند نیست. در نتیجه اگر به بهداشت دهان و دندان خود به خوبی اهمیت دهید، از بروز این مشکل پیشگیری خواهید کرد.
-
کاهش عمر ایمپلنت دندان
به طور کلی برای افزایش دوام ایمپلنت دندان خود باید به طور منظم مسواک بزنید و روزانه از نخ دندان و دهانشویه استفاده داشته باشید. اما همواره جرمهایی در بخشهایی از دهان تشکیل میشوند که این اقدامات به تنهایی قادر به از بین بردن آنها نیستند. در نتیجه باید از دندانپزشک برای زدودن آنها کمک گرفت. تا به سلامت دهان و افزایش ماندگاری ایمپلنت خود کمک کنید.
-
تحلیل بافت لثه
درصورتی که جرم اطراف ایمپلنت یا هر دندان دیگری تشکیل شود، میتواند به مرور زمان سبب تحلیل بافت لثه شود. در این صورت، احتمال لق شدن دندان ایمپلنت شده وجود خواهد داشت.
اگر جرم از روی ایمپلنت برداشته نشود، به مرور زمان میتواند سبب بیماریهای لثه و همچنین تحلیل استخوان شود. با توجه به اینکه پایه ایمپلنت نیاز به قرارگیری در استخوان دارد، در صورت بروز این مشکل، احتمال شل شدن و افتادن دندان ایمپلنت شده وجود دارد. در صورتی که تحلیل استخوان خیلی شدید باشد، حتی درمان مجدد آن هم امکان پذیر نخواهد بود و فرد باید به پیوند استخوان در آن ناحیه روی آورد.
صفحه ی رسمی اینستاگرام دکتر حسین برجیان را مشاهده نمایید.
چند وقت یک بار جرم گیری ایمپلنت دندان را انجام دهم؟
مدت زمان انجام جرمگیری کردن ایمپلنت با دندانهای طبیعی تفاوتی ندارد. میزان مراقبتی که از دندانهای خود دارید، بیانگر این است که چند وقت یک بار به این درمان نیاز پیدا میکنید.
با این حال معمولاً توصیه میشود که حدود ۶ ماه یک بار به مطب دندانپزشکی مراجعه کنید.
جرم گیری ایمپلنت دندان چه مزایایی دارد؟
این موارد عبارتاند از:
- حذف کردن جرمها و پلاکهای مضر دهان
- افزایش ماندگاری ایمپلنت دندان
- محافظت از دندانها
- پیشگیری از نیاز به درمانهای پیچیدهتر در آینده
- رفع بوی بد دهان
- جلوگیری از بروز برخی بیماریها مانند بیماریهای قلبی که به دلیل عفونتهای دهان ایجاد میشوند.
آیا جرم گیری ایمپلنت دندان نیاز به ابزار متفاوتی دارد؟
بله، در صورتی که به روش دستی یا با استفاده از دستگاه اولتراسونیک نیاز به انجام جرم گیری ایمپلنت باشد، دندانپزشک باید از جنس متفاوتی استفاده کند. معمولا در روش دستی از ابزارهای تیتانیومی استفاده میشود.
آیا جرم گیری ایمپلنت دندان در خانه امکان پذیر است؟
خیر، با توجه به اینکه خود درمان ایمپلنت هزینه زیادی دارد، باید خیلی مراقب باشید که به آن آسیب نرسانید. اولا که جرم گیری در خانه امکان پذیر نیست. اما اگر در خانه از روشهایی برای جرم گیری ایمپلنت استفاده کردید، احتمال آسیب به آن و به بار آوردن هزینه اضافی وجود خواهد داشت.
آیا جرم گیری ایمپلنت دندان نیاز به ابزار متفاوتی دارد؟
بله، در صورتی که به روش دستی یا با استفاده از دستگاه اولتراسونیک نیاز به انجام جرم گیری ایمپلنت باشد، دندانپزشک باید از جنس متفاوتی استفاده کند. معمولا در روش دستی از ابزارهای تیتانیومی استفاده میشود.
توجه : این مطلب توسط ادمین سایت، مدیریت و منتشر شده است.
راه های ارتباطی با مرکز تخصصی دندانپزشکی نجم
صفحه ی رسمی اینستاگرام دکتر حسین برجیان را مشاهده نمایید.
مطالب پیشنهادی دکتر حسین برجیان (بهترین دندانپزشک اصفهان–بهترین جراح لثه اصفهان–بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان):
دستگاههای لیزر جرمگیری دندانها
جرمگیری نکردن دندان های لمینتی