عوامل موثر در تسریع جوش خوردن ایمپلنت دندان

عوامل موثر در تسریع جوش خوردن ایمپلنت دندان | بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان

بررسی عوامل موثر در تسریع جوش خوردن ایمپلنت دندان

خوب است دقت کنید که نباید توقع زود جوش خوردن ایمپلنت را داشته باشید. چرا که کاشت یک ایمپلنت  موفق نیاز به صرف زمان دارد تا به خوبی با استخوان فک جوش بخورد. پس مهم‌ترین نکته این است که با صبر پیشه کردن اجازه دهید تا ایمپلنت مراحل جوش خوردنش را سپری کند. در این مطلب از سایت دکتر حسین برجیان بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان عوامل موثر در تسریع جوش خوردن ایمپلنت دندان را مورد بررسی قرار می دهیم.

مهارت جراح ایمپلنت دندان و تاثیر آن بر زود جوش خوردن ایمپلنت

یکی از مهم‌ترین عواملی که بر زود جوش خوردن ایمپلنت دندان تاثیر می‌گذارد. جراح ایمپلنت دندان است. هر چه کاشت ایمپلنت دندان اصولی‌تر و با دقت بیشتری انجام شود، احتمال زود جوش خوردن آن نیز افزایش می‌یابد. توجه داشته باشید که هرچه این کار اصولی‌تر انجام شود شکافی که در دندان ایجاد می‌شود نیز کمتر خواهد بود، در نتیجه احتمال خونریزی شدید و عفونت لثه ناشی از زخم بسیار پایین می‌آید.

علل پیوند استخوان در کاشت دندان | بهترین دندانپزشک اصفهان

انتخاب درست اجزای ایمپلنت و تاثیر آن بر زود جوش خوردن ایمپلنت

از آن‌جا که ایمپلنت دندان یک شی خارجی به شمار می‌رود که در فک انسان کاشته می‌شود. باید با شرایط دهان، دندان، میزان بافت استخوانی و… همخوانی و تناسب داشته باشد.

به همین علت باید در انتخاب اندازه، جنس و نوع ایمپلنت مصرفی برای دندان، نهایت دقت به عمل آید. این موضوع نیز به مهارت دندان پزشکی که به شما مشاوره می‌دهد برمی‌گردد، پس فراموش نکنید که انتخاب یک دندان پزشک با تجربه و متخصص می‌تواند سلامت و کارایی ایمپلنت شما را تضمین کند. اگر از بهترین پزشک و متریال برخوردار باشید اما از ایمپلنت دندان خود مراقبت نکنید. تمام تلاش‌ها بی‌فایده است. به همین علت نیاز است تا هنگام طول درمان و حتی پس از آن یک سری نکاتی که در ادامه‌ی بند ذکر شده است را در نظر داشته باشید.

صفحه اینستاگرام دکتر حسین برجیان بهترین دندانپزشک زیبایی اصفهان

رعایت بهداشت دهان به خصوص دندان‌ها امری بسیار مهم است. به این منظور استفاده منظم از مسواک، نخ دندان و دهان شویه توصیه می‌شود. همچنین در صورتی که دندان پزشک شما جهت جلوگیری از عفونت برایتان آنتی بیوتیک تجویز کرد. باید در مصرف به موقع آن نهایت تلاش خود را بکنید. توجه داشته باشید که مصرف سیگار برای ایمپلنت دندان شما سم است و در صورت امکان باید از مصرف آن پرهیز کنید. از آن گذشته باید به رژیم غذایی که پزشکتان در اختیار شما قرار داده است وفادار باشید.

توجه :

  • صحت علمی مطلب فوق، باید با مشورت حضوری بیمار با جناب دکتر برجیان، متخصص پیوند لثه و استخوان تایید گردد.
  • این مطلب توسط ادمین سایت، مدیریت و منتشر شد.

مطالعه بیشتر :

علل آسیب‌ دیدن روکش دندان

نحوه جوش خوردن ایمپلنت دندان به بافت استخوان طبیعی

دیدگاه خود را بنویسید

09335810446

جهت نوبت دندانپزشکی (داخلی 4)

آدرس: اصفهان، چهارراه حکیم نظامی

جنب بوش، مجتمع نجم، ط2

کانال آپارات دندانپزشکی

جراحی لثه با لیزر و ایمپلنت

H.borjian@yahoo.com

ارسال ایمیل
error: Content is protected !!
سوالی دارید? چت در واتساپ